Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
добър ден мами
ех какъв сняг е завалял само да си стоиш в къщи на топло и да го гледаш през прозореца

# 331
  • София
Оооо, Котич, дано не е нищо сериозно, ама аз две седмици съм кът парцал, такъв грип не бях хващала.  Twisted Evil  Hug Като си легна все още ме тресе.  Shocked

Хайде давайте идеи за нова анкета, мацки!
Отивам да слагам Пъпчивия да спи, че не се трае.  Blush

Божкееей, превели са детските!  #Crazy Толкова рано не е било от година насам.

# 332
  Хайде и аз да се разпиша,днес
Елена се опитава явно да мине на едно спане дневно и още не можем да напаснем режима,щото 2 спанета са й много,а едно й е малко  Crazy Едва изчака кухнята в 12 днес.Но пък почна да се става към 7.30 вместо в 6-6.30 и съм супер доволна.Вече цяла седмица не е яла през ноща и минахме на 5 хранения  bowuu
 6.00- я кърмя
 9-9.30- попарка с 2 сухара
 12.30-13.00 основното ядене от кухнята ( но никога не си го изяжда цялото,макс 150гр) хапва и малко от супичката понякога.Давам и някакъв плод за десерт
 16.30-17.00 десерта от кухнята (пак не целия,освен ако не е кисел банан  Laughing)
 19.30 я кърмя
между храненията хапва плод или бисквитка,обикновенно следобед.
 Никакви проблеми няма с преглъщането и с по-големите парченца.Ако и дам мръвка месце примерно,си я къса малко по-малко,дъвче и тогава преглъща.Мисля си че е така защото тя така й не прояде пюрета.Тогава много се кахърих,но сега ми е супер лесно за сметка на това Simple Smile и от нашата храна и давам,без да я мачкам или пасирам.Попарката също е доста на едро.Но определено преработва всичко добре,защото вече не намирам парченца в пампите
 Понякога Хубавото Е. последно беше 7700 /68см/глава и гърди 42 Утре сме на консулт и едва ли ще мине мерките на Анетка,така че споко,не сте сами Simple Smile

Много болни наистина-всички бързичко да оздравяват  Praynig Съни дано не се наложи очен лекар

Мисмол  Hug рожденничка ще си имате скоро  Heart Eyes по-честичко се обаждай!

Ника за анкета не се сещам друго, освен каква храна ядат мъниците,всмисъл-от кухня,домашна,пюрета  Thinking

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 14:00 от silvery

# 333
  • София
Здравейте!

Около болести се въртят разговорите за съжаление Confused И ние с мъжа ми  хванахме някакъв вирус и аз още не мога да се оправя. Ясен да чукна на дърво, не е кихнал. Не съм го пазила а и няма как, като го гледам сама. Аз не го кърмя, но добре си хапва всичко друго Mr. Green и  витамин Ц му давах превантивно, когато бяхме най-зле.

Дано бързо да оздравяват всички Praynig

Ние сме в Благоевград. Днес понатрупа сняг и довечера ще ходим за шейна. Горките ми кучета са в потрес от Ясен. Скубе ги, дърпа ги, удря ги, а те седят мирно и не мърдат. Вече като го видят, че приближава и хукват да се спасяват Joy Но, той много им се радва Heart Eyes

Мисмол, радвам се, че писа и сте добре Hug

# 334
  • York
Стефи, ще се конкурират за приза миньон на февруарчета реколта 2010  Mr. Green

# 335
ДД! Party
На болните пожелвам бързо оправяне!!! Hug
Любезна ми той и Явор е на подобен режим,яде си още по 6 пъти  Thinking
За имуностимолаторите нашата педка признава само вит.ц и по спешност осцилокоцинум!
Мисмол и аз се радвам,че писа.Хубави мерки Peace Пък вие скоро и рожден ден ще празнувате  Party
Кухнята при нас все още удря на греда,на обед яде филия с пастет  Blush
Да се похваля,че официално забелихме пишлето,ама бая кръв текна newsm78 ,поне този път се държи мъжки и не плаче  Praynig
Оставям ви и отивам да си полегна  Whistling

# 336
  • София
Колко пъти на ден се храни детето ви?
4  - 15 (24.2%)
5  - 30 (48.4%)
6  - 10 (16.1%)
повече от 6  - 7 (11.3%)

Общ брой гласове: 62

# 337
И при нас кухнята е 16 лв за целия месец

# 338
Е, да се похвалим и ние с един скок от дивана назад. Даже и цицина с малко одрано имахме. Ся Не моЖ познахте кой го гледаше..........

# 339
  • Бургас
Минавам набързо, само да почерпя за десетата месечинка на Ванко:

Тук при нас вали сняг, ама много сняг.  Shocked Ние сме си в Бургас, ама си стоим на топличко.  Laughing

Не съм ви чела, после...

# 340
ДС ( добър следобед ) !

Цял ден се въртя около печката , ужас  Blush ! Не е работа това стоене у дома  Rolling Eyes !

Пак за болни деца и майки чета... Ехх .... Всички бързо да се оправят !

МисМол  Hug, не забравяй да споделиш емоции и снимки от първият РД на Албенка !

# 341
ДД
Аз май ща живея...Много  Hug специално за Мяу и Шамана
Може другата анкета да е кой-каква кухня ползва и ако е частна-коя  newsm78
Аз като чета по колко хапват вашите малчовци,започвам да мисля че моята хапва малко..  newsm78
Ника-  Hug бързо да ти се оправят мъжленцата..
Слънчи мерси много че сподели за кухнята до вас...аз евентуално мисля утре да ходя да поддам там каквото трябва и да видим колко ли ще чакаме Simple Smile
Бързо  да се оправят всички мъничета,че   тия вируси са ужасТ  Praynig
Хайде това от мен за сега...Приятен снежен ден...

# 342
  • offshore & overseas
Аз няма да споделям мойта мамуна колко яде, щот не знам... Но засега е на пюрета.

И суче когато иска, което не е кой знае колко много, в сравнение с кака ѝ по същото време. Имам точно толкова кърма, колкото и е нужна, разбира се. Mr. Green Mr. Green

Никич, сутринта таман щях да допълвам плешивия си пост с въпроси за вашето добруване и.... ме отнесе вихрушката. Стягайте се за неделя! Naughty

Ради, супер, дано зъбът се оправи!

Сега имам адски много работа и не знам откъде да я подхвана...

Ще пиша повече, когато имам време, но се надявам вие да пописвате и всички болнички да се оправят!!

Щом никой не определя час за срещата, ще го определя аз -- 14 часа!! Чакам възражения. Twisted Evil

# 343
  • София
Айде стабилизирайте ги дечковците от тия злобни вирОси!  Praynig Като чета как и вас ви тръшват направо се ужасявам!  Shocked

Мен не мой ме изплашите с бебешки режими на хранене.  Crazy
Диди яде твърда храна само 2 пъти на ден. Пробвах я с попара 2 пъти, но нещо не я отразява, а не ми се иска да ѝ давам 2 пъти на ден каша - тя и без това си качва стабилно. Вместо това - яко кърма.  Mr. Green Crazy Парченцата я затрудняват.  Rolling Eyes На мен ми е добре така, нищо, че съм залепена за дребната. Поне сме здрави. Mr. Green Нищо друго не мой ме уплаши.  Sunglasses

И аз искам на среща в неделя, ама няма как да се телепортирам.  Crossing Arms

# 344
Ел, бързо оздравяване!
И аз съм болна, не знам грип ли е или друго, но още кашлям. Педито на Йони е и наш лекар също и вчера на консултацията ме погледна и мен. Гърлото ми е ужасно червено и съм с лоша кашлица. Даде ми Бисептол, Тантум Верде и Анисол. И аз давам на детето Вит.Ц и всичко е ок, пу пу.

Аз още се чудя как да процедирам с кухнята. Държавната ( в която не знам дали вече ни е дошъл реда  ooooh!) ми е през няколко преки. т.е. не особено близо. В лошо време не знам как бих успявала да взимам храната. Йони нямам на кого да го оставям, за да ходя сама. Пунктът на частната е на другия край на нашата улица и когато мога ще я взимам оттам, когато не става за излизане ще казвам да ми я носят вкъщи.

Ние излизахме с шейната на терасата  Laughing. Да имаш голяма тераса си има и плюсове  Grinning. Йони не се радва особено на снега. По-скоро му е странно, а това че снегът е хем мокър, хем студен го притеснява много  Mr. Green.

Довечера съм на коледното парти  Flutter. Дано баща и син се напаснат някак за приспиването...

Общи условия

Активация на акаунт