Първо да кажа,че в анкетата искам да гласувам за повече от един вариант,ама няма как. Димана беше на пюрета и домашно готвено за нея,но от 1 ден е на кухня,тъй че не знам кое да отбележа.
Като стана дума за кухня,да споделя,че купона за един ден е 2лв. Сигурно защото Бургас е най-добрия град за живеене за 2010г.
Първото хапване на Димана от кухнята беше незабравимо за мен, имаше грах с пиле и понеже ми се стори едро й го пасирах,изнамерих даже 2-3 люспи,махнах ги...но явно съм пропуснала нещо и тя се задави. Ама така се задави ,както никога досега. Изкарах си акъла. Та сега много внимавам с храната.
Балеринка,какво й е на бебЕлия?

Мии,дано да му минава на преслав от новия АБ.

Ла вида лока,да не те отчайвам,ама при нас няма спасение от тоз мухъл.Откакто се натресохме с ПВЦ дограма и се появи из две стаи. Савото помогна,но временно.
Окото на моя бебок е уж добре ,според д-рката. Не ни даде направление за очен. Но аз най вече съм притеснена от това,че уж оттока го няма,ама пак не е толкова добре отворено окото,спрямо здравото. Дано бързо да минава.

Иначе Димана вилнее и дивее,не се спира. Бяхме на гости на един 2-годишен батко и като се върнахме вкъщи,той й беше дал една от неговите колички и тя видяла как прави той,та седна на пода нашата,взе да я бута и да вика "Буу" . Съквартиранта заключи,че е трябвала да бъде мъжко .
А иначе Хубавелка е страхотно, че се е погушкала
. Матю принципно е много любвеобилен, и все пак се разтапям всеки път като протегне ръчички 

)
Още ме бъзикат 
Ще ме умориш, честно! Обаче е съвсем вярно!
Не така, съвсем ще оплешивее нашия екип...

Колкото не яде това дете, ама и малкото дето набутам да ми го връща
, вече незнам на кой лекар да вярвам.

Щурчо няма ли да почерпиш по тоя повод?