Тихо се сипе първия сняг, февруарче, обаче, дивее си пак!-24

• 22 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Привет.  Hug

Първо да кажа,че в анкетата искам да гласувам за повече от един вариант,ама няма как. Димана беше на пюрета и домашно готвено за нея,но от 1 ден е на кухня,тъй че не знам кое да отбележа.  Mr. Green

Като стана дума за кухня,да споделя,че купона за един ден е 2лв. Сигурно защото Бургас е най-добрия град за живеене за 2010г.  Mr. Green

Първото хапване на Димана от кухнята беше незабравимо за мен, имаше грах с пиле и понеже ми се стори едро й го пасирах,изнамерих даже 2-3 люспи,махнах ги...но явно съм пропуснала нещо и тя се задави. Ама така се задави ,както никога досега. Изкарах си акъла. Та сега много внимавам с храната.  Rolling Eyes

Балеринка,какво й е на бебЕлия?  Hug

Мии,дано да му минава на преслав от новия АБ.  Hug

Ла вида лока,да не те отчайвам,ама при нас няма спасение от тоз мухъл.Откакто се натресохме с ПВЦ дограма и се появи из две стаи. Савото помогна,но временно.  Confused

Окото на моя бебок е уж добре ,според д-рката. Не ни даде направление за очен. Но аз най вече съм притеснена от това,че уж оттока го няма,ама пак не е толкова добре отворено окото,спрямо здравото. Дано бързо да минава.  Praynig

Иначе Димана вилнее и дивее,не се спира. Бяхме на гости на един 2-годишен батко и като се върнахме вкъщи,той й беше дал една от неговите колички и тя видяла как прави той,та седна на пода нашата,взе да я бута и да вика "Буу" . Съквартиранта заключи,че е трябвала да бъде мъжко .  Mr. Green

# 406
Стеф и ние се повлачихме с ваксините, не сте единствени newsm78 А иначе Хубавелка е страхотно, че се е погушкала   love001 . Матю принципно е много любвеобилен, и все пак се разтапям всеки път като протегне ръчички  Heart Eyes

Танче, и аз съм на мнение, че Младост ще ти хареса   Peace

Съни, браво на Диманка - гледай колко бързо е разбрала за какво иде реч  bouquet

# 407
  • София
Ей, ще ме убедите накрая Simple Smile
Току що ми се обадиха да ми кажат, че и ще го освежат преди да се нанеса ако искам, така че работата много натежа към местене ( ако някой има ТИР да свирка  Whistling)

А майка ми все още е с шина на ръката, доста я боли, сега уреждам физиотерапия в ВМА, надявам се да и помогне, че мойта бухтичка доста натежа, а и не се спира за 2 мин., та майка ми доста се зори с гледането и.

# 408
  • София
.....та отидох и си напазарувах всичко за цял месец-олио,червен пипер и прочие,та да не закъсам за такива неща тук,че нали не знам къде има магазини Crazy Още ме бъзикат Joy
rotfImao rotfImbo Ще ме умориш, честно! Обаче е съвсем вярно!  Peace Аз като отидох да работя в едно малко градче за четири месеца /но останах 7 години  Mr. Green мда/ и също се бях заредила, ама със сладки, сакън, да не би да не са чували за шоколад в оня край.  Joy Joy Joy

ТанчеГ, туй си е оферта за Младост мисля и аз, и щом жилището ти е харесало като такова, и е по-хубаво от сегашното ви, аз бих се пробвала. Ако не свикнеш /което не ми се вярва/, винаги можеш да се върнеш в Белите брези за 300Е.  Peace
Мии, дано този АБ да е правилният и вече Преско да се подобрява!  Hug
Съни, много е сладка Диманка!  Heart Eyes

# 409
Ей, ще ме убедите накрая Simple Smile
Току що ми се обадиха да ми кажат, че и ще го освежат преди да се нанеса ако искам, така че работата много натежа към местене ( ако някой има ТИР да свирка  Whistling) ...

Алоооу моля вие къде тръгнахте, аааа  Thinking Не така, съвсем ще оплешивее нашия екип...Hug

Такааа...Добър ден  Mr. Green

Ние до педи се метнахме, че нали е петък, да не ни изненада нещо уикенда...ми продължаваме с вит Ц, осцилокок..., физиологичен разтвор и така. Тази педи, заради която неспокойната ми душа бучеше в началото...мнооого ми допада вечееее...що все не успявам да преценя хората от пръв поглед (винаги нещата излизат на 180 градуса) или пък що не стана по-спокойна и търпелива  Rolling Eyes Нищо де, та ми прави впечатление, че отлага АБто до колкото е възможно...тва и е най-последен коз дет' се вика.

Тъпото е, че каза с Т навън - не...а АЛександра има все 37-37,1-37,2-37,3С...днес не е вдигала повече, а така ми се поизлизваше  Crossing Arms

Я да ви питам за пюретата пак...кой какво дава или е давал преди кухнята - от купешките де, като марка, че Хипа...е мноо скъп вече... ooooh!

Уф събуди се кака Сврака...точно я мислех да спи до утре ама не би... Whistling

# 410
  • София
Да се включа и аз пак... за срещата ме отпишете трайно. Калина започна и да повръща  #Cussing out #2gunfire Колкото не яде това дете, ама и малкото дето набутам да ми го връща  #Cussing out
Чудя се какво да я правя... вече направо не знам! То нейното се точи вече сума време!Поне няма температура...
Е, не мога да се конкурирам с Ники и Любезна като хвърлени пари в аптеката, ама нещото което ме изкарва извън равновесие е болно дете  #2gunfire
Извинете, че ви натоварих  Embarassed

# 411
Танче и аз мисля че ще ти допадне Младост,аз живея на 5 мин от Рум-а и мога да кажа че наистина наоколо си имаме всичко необходимо...
има и паркове за разходки..абе всичко необходимо наистина  Peace
Ника в моя вход продават едностаен но му търсят много пари..
Иначе ние с Алина излизахме малко днес,но така и не стигнах до кухнята и го отложих за понеделник..
Пообиколих малко из магазините да разгледам за подараци,но нещо нищо не ме грабва...

П.П и понеже така и не запомних как да черпя виртуално...чувствайте се почерпени,че днес съквартиранта има Имен ден  cheers Wine Glass

# 412
Ееее Слънчи, не ни натоварваш грам  Hug Много съжалявам за Калинкина, ама тя може да се оправи за неделя  Wink

# 413
Слънчи дано Калина да оздравява по-бързо, че и аз откачам като имам болно дете па ако ще и на 14 г. да е.
Teddy* нашата пък доки днес ме накара да го разходим навън че да му поспадне и Т #Crazy, вече незнам на кой лекар да вярвам.

# 414
  • София
Аз побързАх да си приключа счетоводно годината откъде аптека, но не би.  Twisted Evil
Борис пак е с 38,2 и повърна на два пъти на фонтан, изкара ми акъла.  Mr. Green Съответно изскочихме по домашни дрехи тримата с Максим и се допързаляхме до най-близката аптека, та вече е на Аугументин.  Mr. Green Mr. Green
Килима вече няма оправия, ще се пере на автомивка.  Twisted Evil
Ради, колко му търсят на апартаментчето, знаеш ли? да ти е жив и здрав именника!   bouquet
Теди, аз давам Бебивита, но вече купувам само месните, около 1,85 за 190 гр. Зеленчукови му правя домашни, че 2лв. за половин картоф и половин морков много ми се свидят.
Слънчи, погал-погал, както казва Мяучето!  Hug

П.П. Само да си кажа, че преди да повърне Борис беше като парцал, буквално - легнал на земята и даже играчките не си вардеше. В момента е доста свеж. Rolling Eyes

# 415
 newsm18   newsm68 newsm44  чу се детски смях и в нашата къща най-накраяяяя !!!! newsm68 newsm44 : newsm18

# 416
Стефи, бравос на Ели  Hug Хайде сега и да го документиратеееее  Party

Аз да питам: Някой аджебя има ли това

и как точно се слага на биберона, щото както би трябвало да се подпъхва не става...топчетат са доста стегнати  Rolling Eyes

# 417
 Grinning Щурчо няма ли да почерпиш по тоя повод?  Grinning  Аз за ваше здраве (на двете с Ели, дето сте ми моделки) си направих едно винено мезе, което гепих като идея от един рИсторант и се черпя с винце.  Mr. Green Митко е изкъпан, нахранен и хоризонтиран в леглото рано-рано, защото днес малко спа. Кой е като мен? Mr. Green
А иначе пак само да скажувам, че на Миташки веднагически след ваксината му давах панадол да не го чакам да ми прави някакви екстри и често казано така и не разбрахме че сме му слагали синфлорикс. Е, малко се беше просрал и има серенгети, но то е нормално. Mr. Green

А по иначе - стига с тия температури бреееее! Да се оправяте всичките скорострелно!

Ние имаме такава джвъчка. Влиза си биберона, малко със сила и опън, но става! Но за сметка на това пък не съм го вадила, че като се сетя каква хамалогия беше...

# 418
 хихи да надявам се и скоро да го документирам,като почна да се смее,ме беше страх да мръдна нанякъде да не вземе да спре  Laughing

нз дали ще обясня добре за държача-промушваш клубчето през дръжката на бибата и после по провираш през цялото това,първо най-горе през това кръглото с цветчетата и после през топченцата....дано ме разбра

Бръм ума и дума загубих,хич не се сетих за черпене,ма добре е че не ме чакаш аз са сервирам  Laughing

# 419
Бе само поводи ми дай! Ако не и без повод. Много обичам от време на време сама да си се озвездя. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт