Понякога, дано бързо и премине хремата на Анетка!
Имам свръх-гадното усещане, че грипа се опитва да ме повтори.

Нещо хич ме няма тези дни и не ми се пише 
Иска да ходи постоянно хванат за една ръка ,по точно за лявата като го хвана за дясната не иска ,странна работа
Май ще избива някой зъб защото продължава да заспива трудно и да е кисел.
Дали игрчка или пък дрехи , еххх имам цял ден да го измисля 
!
...
!
! И честито му пълзене. Между другото и Змейка иска само за едната ръка да се държи, но дясната... А понякога се пуска и директно на земята 
Удобни са й, макар и големи
- купих най-малките и пак плува в тях
По този повод - Бела, "уби ма" с тоЗ номер на обувки
Аз купих буйки на Капчица 15/16 и да й големи на Ирина 

Той се пуска сам ве4е, на мама мом4ето
, но се задържа 6-7 секунди и пак се хваща, обикновено пляска с ръце, когато е прав и като се усети, 4е не се държи, сяда
Имам проблем с кухнята, не иска да яде, аз взимам диети4ната на "Ян-Бибиян", на мен ми е вкусна, той не я иска
Голям зор 
Сега по4ти вси4ки кашони събрах в гардероба, скрина и една секциика и съм хепи
За спалнята ще правим по поръ4ка, 4е е нестандартна. 

Все така да расте !
За пълзене и лазене ме утрепА просто, трябва да отварям тълковния речник преди да споделям с други майки.
Честита ви детска стая!

.

!
Е сега кък 10.00 се предаде 
Еся да те убия и аз 

Само да се оправи снахичката пък другото, то е ясно,че майките ги "втресло" (погал-погал дет вика адаша) 
По 100 души чакат в клиниката, няма да рискувам да залепи пак нещо, а и аз съм на АБ, Миото пак не е в релси и въобще, таковала съм го в таковата
Ще бием 'Пневмо 23" на 2 години 
аз бих взела дрехи 
после отивам да позяпам гардероба 

Силиконови чорапи имаме и ние, ама са скромния номер 20 /на Бикал/ и на нашия човек са му малки.
Тя е супер свекърва, тиха спокойна. Малко свекъра ме дразни.. ама няма пълно щастие. Майка ми не може, защото е на работа, а те са пенсионери. Поне на свекърва слу4их. Сега е тук и много ми помага, аз нали все сама се справях и сега, когато има кой да ми наготви и да изглади или да измие 4иниите ми е много добре. Даже ходих по женски У мола
Лелеле ако знаеш колко ми беше хубаво... за първи път илизам без Марти, купих си и блуза!
А ве4е ходи ли на разходка, аз няколко теми съм ги пропуснала.. Дано ве4е да оби4а навън и да правите снежен 4овек