Отговори
# 630
Честита Нова 2011 Година и от мен! Тя ще ни донесе най-прекрасното на света - нашите дечица.

Сурва, сурва година,
червена ябълка в градина
едър клас на нива,
голям грозд на лоза,
жълт мамул на леса,
пълна къща с деца!
Живо-здраво до година,
до година, до амина!

Искам всички да насурвакам за здраве, тъй като това е най-важното за нас сега, нека бъдем спокойни и търпеливи, малките бебоци да си стоят на топличко в басейна до март месец, когато ще се срещнем и обикнем още повече за цял живот. Желая на всички ни леко раждане и сладки newsm32
На мен от баницата ми се падна нова кола, а на бебчо парички, най-интересното е че пак на него се падна паричката от коледната питка Simple Smile на мъжа ми се падна щастие и той остана много разочарован, че за него нямало нищо материално...  smile3503
Лъки и ИВКА 10 много неприятни новини  Hug Дано всичко се оправя по-бързо, стискаме палци и сме с вас!
Накрая искам да честитя на всички именнички днес, да са им живи и здрави имената  Flowers Four Leaf Clover

# 631
Честит имен ден на всички,които празнуват!
Лъки,дано се размине тази скарлатина и за теб , и за синчето, че децата са най-податливи. Cry
Ивка,бързо оздравяване и дано бебче да е добре. Praynig
Ние преди малко се върнахме от сурвакане Mr. GreenНашият батко пак получи много подаръци и парички и понеже не сме спрели да се тъпчем тези дни,решихме да направим една разходка по Гребния канал -беше много красиво,водата беше замръзнала,имаше съвсем малко хора по това време/беше почти тъмно/,та зачервихме бузки, но пък се чувствам по-добре. Има ли други преяли тези дни? eat

# 632
Здравейте и от мен!Аз сега се излюпих.Ние си изкарахме мирно и кротко-то с американци друго не се и очакваше де Simple Smile
Честитито на всички празнуващи!

# 633
Мами, да ви питам за душа. Вие с каква вода се къпете? Аз обожавам гореща вода. Гледам коремчето да не го слагам директно на струята, ама все пак. Знаете ли нещо?

Гледам януарките вече на 20 бебета имат  Mr. Green

# 634
  • Бургас
Ивка , да се оправяш бързо  Praynig
Лъки,  Hug дано не е това, от което се страхуваш.
Валари, имам си едно наум като си вземам душ и гледам да не е много топла водата (а и ми става лошо от прекалено топло), но веднъж нямаше топла вода и от хладката такова треперене му ударих, че имах чувството, че и бебето в мен зъзне... Така че най-добре да си е нормална температура.
Относно преяждането - като хапна повече, имам чувството, че ще се пръсна... много тежко ми става напоследък. Четох, че в последните месеци се яде по-малко.

# 635
А как спите? Аз нещо не мога да спя. Хем си лягам в 2 ч  и в 5-6 ч вече съм се ококорила  ooooh! Почвам да си мисля за бебчо, как ще станат нещата  и пр. Много ми се развали съня, пък и ставам много често да пишкам.

ПС: в момента бебо така ме рита някъде под пъпа, че ме боли много  ooooh!

# 636
ИВКА 10, оздравявай бързо. Не е приятно да си в болница, но така е по-добре за бебчо  Praynig
Лъки, дано се разминете със скарлатината  Hug

Аз не съм преяла по празниците, защото много бързо ми се напълва стомаха и ми става тежко, така че гледах да не прекалявам. Днес установих, че за месец и половина съм качила само 2 кг. Понеже останах приятно изненадана се наградих с нещо много сладко и калорично  Crazy

Валари, през зимата се къпя с доста топла вода, но не гореща. Много добре ми се отразява на коремчета. Когато имам някакъв дискомфорт, душчето ми действа отпускащо.
А със съня понякога имам проблеми, друг път спя съвсем добре. До WC ставам по веднъж, дори понякога е чак на разсъмване.

Днес купих много сладурско сгъваемо дюшече за преповиване на бебо. Един магазин да има работещ на 1 януари и в него да има нещо бебешко, веднага го надушвам  Mr. Green

# 637
ЧЕСТИТА НОВА 2011 !!!

Лъки дано всичко да е наред!
Ивка 10, скорошно оздравяване!
Валари , и аз обичам много гореща вода, но сега с бременността гледам да е топла само, чувала съм, че не е хубаво да ползваме гореща вода.

Аз обикновено заспивам към 3-4 часа и спя до 11-12 часа. Ставам на два часа до тоалетна, и супер се изнервям, но няма как.

Напоследък много ми се яде сладко. Мъжът ми забеляза, че от 2-3 седмици си хапвам повечко от обикновено. Не смея да се кача на кантара, но трябва да го направя, за да мога да се озаптя малко.

# 638
Момичетаааа, да се отчета и аз, че тия дни не ви следя редовно,а изчитам всичко на един дъх като се добера до лаптопа. Мойте родители са ни на гости и само се мятаме напред назад, утре сме на ски, но аз няма да се кача по обясними причини  Laughing иначе 6те ми е много забавно с този корем на ските  Laughing .
Лъки аз два пъти изживях треперенето от шарка през тази бременност и искрено се надявам да ти се размине, към скарлатината ли не се изграждаше имунитет?  newsm78 ако е така внимавай с малчо, но пък ако не е по-добре е сега да кара, тъй като две мой приятелки бяха болни на по 25год и няма такъв кошмар, едвам оживяха. А иначе преди о6те да разберем, че съм бременна в работата идваше една колежка с болното си от варицела дете.  #Cussing out Разбирам, че няма на кого да го остави, но друга колежка се разболя и беше много тежко прекарване, та аз малко след това разбрах за бебка и докато установя, че тази съм я карала прекарах ужасни дни. 
Валари, когато бях болна се чувствах много добре от горе6т душ, но един ден обяснявам на една приятелка, че съм се сварила в банята и все едно съм нов човек и тя като почна да ми кре6ти как съм го причинила на бебето, че не трябва нито корема,нито кръста, а пък и цялото тяло да се загрява. И аз бях много учудена, можело съм да получа кръвоизлив. Не знам дали има не6то вярно, айде за корема разбирам, ама кръста  newsm78 как да получа кръвоизлив от горе6та вода  newsm78
ИВКА, искрено се надявам да сте добре с бебчо, няма да ти разказвам неприятен пример, тъй като не искам да внасям лоши мисли, но много много внимавай, тъй като ако вдигнеш висока температура може да има лоши последици за бебето - казвам го, тъй като имам пример покрай мен. Но наистина е по-добре да си под постоянно наблюдение в болница, все пак лекарите си знаят работата. Ние съ6то сме с теб, да оздравяваш бързо....  Hug

# 639
  • Карлово
Честита нова година
Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко,
което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем
В утрото на Новата година,с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине с щастие и обич те дари, а малко бебче в кошчето да спи

За горещата вода - искам да кажа че една приятелка също имаше проблем след като се беше изкъпала с топла вода аз за това се и отказах да се щавя Simple Smile но е вярно
За кашлицата - на мен много ми помага чаят от лайка или липа и медът
marinels възхищавам се на смелостта ти да се колебаеш дали да се качиш на ски или не Simple Smile
Валари и аз като теб влизам при януарките даже и при декемврийките и се наслаждавам на бебчетата и хей не се тревожи за раждането ще видиш че всичко ще е ок мен Thomasito ме поуспокои един път като влезнах във фейса Simple Smile , няма смисъл наистина да се тревожим още от сега
lilyrose мерси за сурвакането добре ми дойде както имам хрема и кашлица след твоето сурвакане направо се чуствам като нова  Laughing мерси и за пожеланията които си ни написала

# 640
 Hug Добро утро! АЗ да п'итам Варненските чеда...утре да си спретнем една срещичка  Mr. Green Събирам предполжения, къде и в  колко ви е удобно.
За горещата вода -избягвам я, предизвиквала контракции  newsm78 кое е вярно кое не, гледам да се къпя с нормално топла вода.
Пия си магнезия, но продължавам да имам крампи...дозата ли трябва да се увеличи  Confused
Болничките да се оправят бързо !
Тези дни ми се яде само шоколад  Rolling Eyes аз и преди изяждах по 1 на ден и без да съм била бременна, ама сега дозата стига до 2-3 на ден  hahaha после 'що при срещата с кантара, не постигаме съгласие по въпроса.

# 641
  • Варна
Тhomasito, аз съм съгласна за срещата Simple Smile Ако искате може да се някъде в центъра, мисля, че ще е по-удобно за всички Wink А иначе нямам против и в Крамер в Гранд Мол. Хем не е задимено, хем е топличко. Дайте предложения Simple Smile

За къпането - аз се къпя с толпа вода, но не гореща. Още в началото майка ми каза, че не е хубаво за бебето горещата вода. А да не ви казвам зимата как обичам да се напаря  Blush.

Сега вече идва ред и да се оплача. Май имунната ми система хич я няма, понеже пак ми излиза херпес  smile3511. Много е досадно. За какво се тъпча с хапове, като май файда никаква. Уж биозин мама бил за засилване и т.н.

Отивам вече да закусвам. Притен почивен ден на всички мами и до по-късно  smile3503.

# 642
                                                         ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

ДА БЪДЕМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! ДА ИМАМЕ САМО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ДА РАДВАМЕ БЛИЗКИТЕ СИ!!!

Момичета, радвам се, че сте изкарали добре  Hug
Лъки, Ивка, дано нещата при вас се наредят и да няма никакви проблеми  Hug
Аз да ви се похваля, две нощи подред спя горе-долу нормално  Grinning Но сериозно се замислям, ако продължавам с това неспане до къде ще я докарам  Rolling Eyes Преди не си позволявах да спя следобяд, за да мога да заспивам по-лесно вечер. Сега обаче се убедих, че не помага, и съм решила, че когато имам възможност и ми се спи, ще си спя  Grinning
И аз забелязвам, че напоследък не мога да ям в такива големи количества, както преди месец, защото направо не мога да дишам после  Blush  Обаче пък така ми се яде нещо сладко...него не мога да го откажа  Blush
Много хубав ден ви пожелавам и ви   Hug всички  Hug Hug Hug

# 643
тони бонбони   Mr. Green на МОЛ майче е по- добре, ще може и да се помотаме по магазините. Значи засега остава Гранд мол/тоя зад автогарата/, ако искате 11 часа пред ХИПОлендъ , че да се намерим !

# 644
За горещата вода момичета знам със сигурност че не може, понеже съм от тези които както казва съпруга ми не се къпят а се варят, още с първата си бременост питах лекаря, той тогава  ме заведе при мивката и ме помоли да му направя вода която за мен е добре за къпане след което  ми каза "само душ и никаква вана и душа да е топъл ама преди това съпруга ти да провери колко топло си го направила" 

Общи условия

Активация на акаунт