Отговори
# 675
клечо - пусни ако искаш пак линк, за да можем да гласуваме, щом може всеки ден!

# 676
ЧЕСТИТ СИН мила НОЕМИ!!! Да ви е жив и здрав, много късмет и щастливо детство му желая!

Дано всички да имаме лесно и леко раждане като теб! Страхотна си!!!

# 677
Oлелееее момичета ,имаме си вече 3 бебчета  Heart Eyes Simple Smile
Аз отдавна не съм писала и чела ,че се местихме в града и после и нет докато си прекарам и изобщо...

ЧЕСТИТО НА ПЪРВИТЕ НИ МАЙКИ ГЕРОИНИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ И МАЛКИТЕ ВИ СЪКРОВИЩА!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И КРОТКИ БЕБОЧЕТА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 678
  • София
Ноеми, честито!!! Да е жив и здрав и само да ви радва! Чакам с нетърпение разказа ти за хубавото раждане!

Soffia, защо не и звъннеш още сега на лекарката. Аз съм си паника, но не бих чакала с такова кръвно. Айде, дано спадне бързо!

# 679
Ноеми честит ви Тервел  bouquet[/size][/color]

Клеопатра 7, я по ведро, парите не са всичко. А и за начало на едно бебе не са му нужни много дрехи, по ще има нужда от обич и търпеливи грижи.

# 680
  • София
Неоми, честито. Да ти е жив и здрав малкия Тервел. Бързо възстановяване на теб.
Гледам че добавяте на първата страничка кой къде ще ражда-аз съм в Тина Киркова
И аз съм в Тина Киркова,без избор на екип!

# 681
Ноеми браво мила  Hug, честито!!! Да е жив и здрав малкият Тервел и много щастлив!

# 682
  • Бургас
Ноеми,честит ти син!Да ти е жив и здрав и много да те радва!!!!!!!!

# 683
  • бургас
Ноеми честит ви Тервел  bouquet[/size][/color]

Клеопатра 7, я по ведро, парите не са всичко. А и за начало на едно бебе не са му нужни много дрехи, по ще има нужда от обич и търпеливи грижи.
Hug Hug Hug

# 684
НОЕМИ, ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ!!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!!  newsm07
Много се радвам, че раждането ти е било леко - дай Боже всеки му такова!!! Но то с такъв неподправен позитивизъм като твоя - друго не сме очаквали!!!!  Hug

Петя, май в крайна сметка никой не отиде на срещата в Младежкия дом. Нинка ми се обади, че малката я спира от градина, а аз се засилих да ходя сама, ама стигнах до ъгъла на кооперацията, защото и снегът се засили и ме достраша да трамбовам сама в поледиците - да не се размажа някъде. Та втори ден вече не съм си подавала носа навън и яко ме хваща амперлъка!!!  smile3537

Клечо, и аз гласувах за твоя танц - ще плюскаме дружно Милка!!! Animal Pig

Етомира, Честит Рожден Ден!!!! Много радостни моменти ти се събраха тези дни - все така да си щастлива цял живот!!!   bouquet

Честито и на родилата февруарка с бебе Елена - да й е жива и здрава и много щастлива!!!!
Ама имам чувството, че февруарки се опитват да ни догонят с бебевалежа. РАНО ВИ Е МОМИЧЕТА!!! Стискайте кълки!!!

# 685
Ноеми, честит син! Да ти е жив и здав и смелчага като теб!

# 686
  • Сандански
Момичета,не знам дали ме помните,защото пиша много рядко,но сега с този бебевалеж не мога да се стърпя!

Честити бебчета на Чери,Етомира и Ноеми,както и на февруарската мама!!!

newsm51

Много да им се радвате и само хубави емоции!!!А на останалите леко и безпроблемно раждане!
Аз днес разбрах,че две мои приятелки,с които имахме един и същи термин са родили - едната момиче,а другата момче и чак сега осъзнавам,колко е близо!А хич не ми се ражда още,че това сигурно ще ми е последната бременност и ми се иска още малко да сме 2 в 1 с бебо.Но както дойде - вече сме в 9-я месец,така че като реши да заповяда!

# 687
  • София
Ноеми, честит бебок! Пожелавам му да е здрав и да има щастливо и безгрижно детство, а на мама - бързо възстановяване  Hug

# 688
  • Пазарджик
НОЕМИ
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,И МНОГО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!!!

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 18:08 от tuty1

# 689
Мале тоя път съм голяма пъзла взе да ме хваща страха, че момента наближава.  Rolling Eyes, а като се сетя предния път колко смела бях... Ама сега като прочетох за ровенето което Нощни е писала и се замислих, че не остана.

Общи условия

Активация на акаунт