Кокиченцата вече надничат горделиво, очаква пролетта БУРГАЗлийчето нетърпеливо

• 33 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
И на мен това ми е най-противната работа,едната тоалетна е в комплект с банята,ама другата-не,
и въобще и самите тоалетни чинии, и плочки ,и мивки ,и душове-голяма ми е хамалогия,"Доместос" ме трови,но пък чисти добре....обаче на затова и аз се чудя за парочистачка,ту се навия- и гледам някой я оплюе....направо нинам Rolling Eyes

Нямам нищо против да ти дам моята за да видиш какво е! Честно! И да не се чудиш вече става ли , не става ли?! Няма да ми липсва за една седмица Simple Smile

# 556
  • Бу-у-урга-а-ас
Да ви кажа, Синята зона, взе да ми харесва. Направиха улиците еднопосочни и колите слязоха от тротоарите. Вече спокойно си пращам детето до магазина. Има обаче дебелокожи същества, които си мислят, че са над правилата и все се намира някой да кара срещу движението или пък да се паркира на целия тротоар от неправилната страна, пък било то и до забранителния знак.

# 557
Ааааааа... Аз преди време като се радвах тука и рипах възторжено ми се смеехте, а шофьорките хокаха.... Simple Smile

# 558
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен преди месец ми се случи да отда до кабинета на д-р Димитрова в центъра. Оказа се, че в еднопосочната улица едното платно е синя зона - това ОК, обаче всички коли бяха спрели върху лентата за движение, а разграфената синя зона, бе празна и колите се движеха по нея  ooooh! Така аз като един съвестен гражданин  Sunglasses  дори и да исках да си платя за синя зона, ако бях спряла на означеното за това място, щях да запуша тотално улицата и никой нямаше да може нито да влезе, нито да излезе. Абе българите сме изобретателни хора  Mr. Green

# 559
  • Бу-у-урга-а-ас
Хаоса на нашата улица се оправи точно за три дни. Много бързо всички се научиха от коя страна да паркират и как иначе, като на всеки 10 м. има забранителни знаци.

# 560
Голяма глупост е това да ти искат ново медицинско, когато сменяш шоф.книжка поради смяна на фамилия, а не защото е изтекла.  Tired  И какво ме топли, че съм здравноосигурена, като дори при джипито пак давам 15лв за въпросния документ.

# 561
Е как без медицинско? Ами ако по време на сватбата си ослепяла от любов или си загубила ума си? М? Може и някакво трайно схващане на крак или ръка по време на танци...  Thinking
Те хората, от къде да знаят как е протекло събитието.

# 562
Освен това работят до 16:00  Shocked ми хората, които ходят на работа ? Взимат си половин или цял ден да се занимават с тях?  newsm78
Другото : "бърза" поръчка за 10 работни дни.  При условие, че имаш срок 1 месец да си подновиш книжката, значи от момента на грабването на новата лична карта, трябва да ходиш в КАТ. И ако малко се забавиш - айде 50лв за 10 работни дни, а не обикновена поръчка. И на всичкото отгоре на картата ми пише "издадена" датата , на която съм я поръчала, а не когато е била готова.  Naughty Naughty

# 563
  • Бургас
Така са ,Ахче. Иначе ще лепнат глоба до две.

Поне до 5 да беше това работно време.  Crossing Arms

п.с.Честит празник,дами !  Hug

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 08:08 от Sunny Sky

# 564
  • Бургас
Честит 8ми март,момичета!
Не пиша в темата,но сега се обръщам с питанка към вас.
С какво работно време е детския ,,Егоист,,?
Благодаря ви!

# 565
  • Бургас
Взимат си половин или цял ден да се занимават с тях?  newsm78
Не, взимат си поне 5 дена отпуск за да се занимаят с техните особи, ама това обаче ако са късметлии. Иначе си взимат годишния отпуск.  ooooh!

# 566
  • Бургас
Честит 8ми март,момичета!
Не пиша в темата,но сега се обръщам с питанка към вас.
С какво работно време е детския ,,Егоист,,?
Благодаря ви!

Има тема "Къде в Бс?". Може там някой да знае. Peace

# 567
  • Бургас
Благодаря ти Бисера.
Ще я потърся темата?

# 568
Добро утро.

Сетих се да кажа и за междуполовата дискриминация в Община Бургас. При попълване на декларация за смяна на адресна регистрация, опциите  за семейни хора са единствено "женен" , липсва "омъжена"  .  Whistling

# 569
  • Бургас
Да ви питам тези ,които имат деца в ДГ - във вашите градини каква вода пият децата ? Разрешават ли да си имат шишета в шкафчетата ?

Общи условия

Активация на акаунт