Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 45 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
здравейте,

имам нужда от съвет.

преди време успешно поръчвах от сайта с кредитната си карта, която вече не е активна. сега се опитах с дебитна и след като въведох данните на картата, ми се появи съобщение "The following items cannot be delivered to Europe."
всичко хубаво, но не ми казва кои точно продукти се имат предвид. на някого излизало ли му е такова съобщение и как се е справил с проблема? вече ми трябват спешно нещата, които ще поръчвам.
благодаря предварително!

Най-вероятно имаш в кошницата нещо под налягане,което не се изпраща извън Англия.Изтрий го и си пусни поръчката!

# 346
вярно така се оказа, заради един продукт във флакон. благодаря за помощта!

# 347
  • Пловдив
Че е така,така е.Ама на всяка втора страница някой задава този въпрос.Апелирам за повече четене на темата,за да не я пълним със спам

# 348
съжалявам ако съм натоварила някого, прегледах първите и последните няколко страници на темата, след това пуснах един сърч със съобщението което ми е излязло, и не открих резултат. може би въпреки старанието си, не съм видяла, но действително не прочетох всичките 24 страници. предлагам ако желаете, да съберем тези често повтарящи се ерори и да ги сложим на видно място на първата страница, за да няма повече невидели като мен...

# 349
съжалявам ако съм натоварила някого, прегледах първите и последните няколко страници на темата, след това пуснах един сърч със съобщението което ми е излязло, и не открих резултат. може би въпреки старанието си, не съм видяла, но действително не прочетох всичките 24 страници. предлагам ако желаете, да съберем тези често повтарящи се ерори и да ги сложим на видно място на първата страница, за да няма повече невидели като мен...
подкрепям напълно, защото и аз преди няколко дни се сблъсках с този проблем  Peace

# 350
Писах на sales@fragrancedirect.co.uk относно недоставената вече месец поръчка. По принцип получава ли се автоматичен отговор с номер на запитването ми или трябва да чакам направо отговор? Rolling Eyes

# 351
  • Beyond the Frontiers
В събота получих и моята първа самостоятелна поръчка от 16-ти януари, изпратена на 17-ти. ФДТ на Келвин Клайн - не съм го изпробвала още, но изглежда ок. Минерална пудра на Лореал и лота на Лото - наистина много свежа  и приятна миризма.

# 352
Момичета,поръчах в четвъртък вечерта,изпратена в петък-и не е за вярване днес си я взех от пощата! Shocked #Crazy Shocked

# 353
Аз преди си получавах поръчките за 5 дни или седмица, на 11-ти пуснах поръчка за една позната и още я няма. Статуса е Dispatched...

# 354
Супер, че при вас върви така бързо Peace. Аз им писах за неполучената поръчка и ми върнаха това: Please contact us on 09/02/2011 if you have still not received your order. After this date we can issue a refund or send a replacement order.
От 28.12 чакам...това са месец и половина до 09/02...Звучи обезнадеждаващо. Дали наистина ще ми върнат парите или ще я пратят отново? Rolling Eyes Има ли случай, в който не възстановяват нищо? Sad

# 355
Момичета,тези сешоари на Бабилис,дето ги поръчахме имат ли йонизиращ ефект?В сайта на Техномаркет пише,че са със йонизиращ ефект,но на опаковката на сешоара не пише такова нещо! newsm78

# 356
И аз още чакам от 17.12 и още я няма. ooooh!
Доста им пиша на дадения в сайта мейл, но нищо не ми отговарят #Cussing out
Моля ви кажете ми освен на този мейл, на кой друг пишеше Praynig

# 357
  • София
Супер, че при вас върви така бързо Peace. Аз им писах за неполучената поръчка и ми върнаха това: Please contact us on 09/02/2011 if you have still not received your order. After this date we can issue a refund or send a replacement order.
От 28.12 чакам...това са месец и половина до 09/02...Звучи обезнадеждаващо. Дали наистина ще ми върнат парите или ще я пратят отново? Rolling Eyes Има ли случай, в който не възстановяват нищо? Sad
Да, или ще ти върнат сумата или ще ти пратят пратката отново. Много са коректни, няма за какво да се притесняваш.  Peace

# 358
  • Малка къщичка - близо до морето!
Предполагам, че сте го обсъждали, но не можах да се ориентирам.......та някой дали има отзиви за тези комплекти "секс в града", които са намалени уж много и , ако да - нека сподели кой от цветовете "Става".......на мен ми се ще да поръчам 2-3 за подаръчета, ей така за всеки случай

# 359
За тези с неполучени поръчки - Не се притеснявайте.
Имах поръчка от 10.12 и ми бяха отговорили ако до днес не я получа да им пиша или да ми върнат парите или да я пуснат пак. И изненада тя взе че дойде точно днес. Естествено им писах, че е дошла. Проблемът е в нашите пощи и ви подмятат някъде пакетите. Моят дойде супер изпомачкан, но беше опакован добре и всичко вътре е наред.
Така че не се ядосвайте на сайта. Те са си много коректни.
И да похваля все пак парфюма на Бенетон Поп. Много приятно ме изненада. Не очаквах такъв хубав и траен аромат. Прилича ми на червената ябълка на Дона Карън.

Общи условия

Активация на акаунт