Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 45 141
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • В подножието на Сините камъни
Момичета дайте ми съвет, моля  Praynig
След като не получих поръчката си от 21.12, днес им писах поредното писмо, на което получих отговор да избера какво предпочитам - възстановяване на сумата или повторно изпращане на поръчката /тя се състои в един мъжки парфюм - подаръка на мъжа ми за НГ  Laughing /
Аз предпочитам наново да ми я изпратят, ама ако пак се получи това, т.е. погубване някъде в бг пощите, навярно вече няма да мога да им пиша, че нищо не съм получила. Доколкото виждам, май повечето поръчвате на англ.адрес.
Та тъй дилемата ми е какво да им отговоря, вие какво бихте ме посъветвали

# 391
Имам въпрос - на един акаунт може ли да се плаща с 2 карти? Тъй като аз и двата пъти сега не успях да платя през Пей Пал. Все имаше проблем с плащането...

# 392
Синеоч, може с две карти. Но без Пейпал. Директно с картите.  Heart Eyes

# 393
Синеоч, може с две карти. Но без Пейпал. Директно с картите.  Heart Eyes

Може ли мила  Heart Eyes, мерси  Hug  bouquet

# 394
  • някъде там
Да ми препоръчате дневен крем , хубав  за майка ми , която е на 58 г.  Praynig
Не обичам да ползвам такава козметика и съответно не разбирам нищо Confused

# 395
  • Варна
А дали ще стане да платя на нов акаунт с карта, с която съм плащала на стар акаунт? Благодаря предварително! Simple Smile

# 396
Много лек, ефирен, летен аромат. Мирише на зелена ябълка и водка. Тук няма къде да го помиришеш, но е пълно копие на Stile Donna Sergio Tacchini, която можеш да тестваш почти във всяка парфюмерия. Дори си позволявам да твърдя, че Stile Donna е по-трайна от него!

Къде я намерихте тази зелена ябълка и водка - не знам. Описанието на сайта е точно и лично за мен - аромата който остава трайно е на жасмин. За трайноста също няма проблем - изкарва с цял ден. Повече не е нужно защото така или иначе...

# 397
# 398
Момичета дайте ми съвет, моля  Praynig
След като не получих поръчката си от 21.12, днес им писах поредното писмо, на което получих

Моята поръчка беше от 17.12. Онзи ден им писах и ми отговориха да изчакам до 28,02 и тогава да пиша ако не е дошла.
За моя радост днес пистигна Party
Така, че все още има надежда и да дойде

# 399
Много лек, ефирен, летен аромат. Мирише на зелена ябълка и водка. Тук няма къде да го помиришеш, но е пълно копие на Stile Donna Sergio Tacchini, която можеш да тестваш почти във всяка парфюмерия. Дори си позволявам да твърдя, че Stile Donna е по-трайна от него!

Къде я намерихте тази зелена ябълка и водка - не знам. Описанието на сайта е точно и лично за мен - аромата който остава трайно е на жасмин. За трайноста също няма проблем - изкарва с цял ден. Повече не е нужно защото така или иначе...
Ми намерих я! Питай тук, има и други хора, които го усещат така! И не смяташ ли, че все пак се касае до лично възприятие на даден аромат, както и индивидуалното му съприкосновение с всяка отделна кожа!? Thinking Освен това, сигурна ли си, че говорим за един и същи парфюм!?

# 400
Я си купи Сатинел на Филипс за тези пари и с две години гаранция, поне да си сигурна, че ще ти върши чудна работа! За какво ти е това!?

# 401
някой получавал ли е код за отстъпка, не съм пазарувала от лятото  Heart Eyes

# 402

Ми намерих я! Питай тук, има и други хора, които го усещат така! И не смяташ ли, че все пак се касае до лично възприятие на даден аромат, както и индивидуалното му съприкосновение с всяка отделна кожа!? Thinking Освен това, сигурна ли си, че говорим за един и същи парфюм!?

Точно за това става въпрос, че някои хора, т.е. строго индивидуално не могат да интерпретерат миризмите, а сайта ясно казва какви са съставките на парфюма, т.е. "The perfume First Premier Bouquet was introduced to the mearket in 2007. Perfumers Antoine Lie and Sonia Constant were inspired to create this perfume from sweet, fresh bergamot breeze and sparkling grapefruit. The middle notes introduce sweet peas blossom, lily of the valley, jasmine and rose. The base notes close the composition with accords of precious wood, musk and iris."  Не мисля че сънувам като усещам и грейпфрут и жасмин и ирис ( т.е. перуника). Парфюма го имам, не знам кой кого копира, защото First майка ми използваше още през 1980 - израстнала съм с този аромат и Premier Bouquet e на негова основа просто усъвременен - е не е от особено успешните неща на Van Cleef & Arpels, но за тази цена си е супер.

# 403
някой получавал ли е код за отстъпка, не съм пазарувала от лятото  Heart Eyes
Пробвай някой от тези http://www.retailmenot.com/view/fragrancedirect.co.uk

# 404
... First майка ми използваше още през 1980 - израстнала съм с този аромат и Premier Bouquet e на негова основа просто усъвременен - е не е от особено успешните неща на Van Cleef & Arpels, но за тази цена си е супер.
За мен това означава, че не познаваш двата аромата! Това, че бутилките изглеждат еднакво на външен вид, не значи, че и течностите вътре са сходни! First е алдехиден аромат с ретро привкус и доста "бабешки" както го наричаме тук, а First Premier Bouquet е просто свежа водица в сравнение с него. Моля те, не споря с теб, просто не ми обяснявай кой парфюм какъв е според теб, аз познавам отлично и двата и имам свое мнение за ароматите им. И то, както и мнението на повечето хора, които са ги ползвали, се различават от твоето Wink

First Van Cleef & Arpels
First Premier Bouquet Van Cleef & Arpels

Общи условия

Активация на акаунт