Отговори
# 330
  • Пловдив
joya, да ти е жива и здрава рожденничката.
Ние имаме 2 кръщелничета сестрички с малка разлика (голямата е на почти 5, малката на 3), когато купуваме подарък за някакъв празник на едната, винаги гледаме да има и нещо за другата (някак и на мен ми е кофти да занеса само на едното детенце подарък). И това което се убедих - няма значение какви са подаръците и колко скъпи, ТРЯБВА ДА СА ЕДНАКВИ ПО РАЗМЕР!

# 331
Зравейте момичета!!!Не съм писала от 100 години!
Явор расте и дивее, ббяхме малко болни всички,но бързо се оправихме.Иначе с бременността имах малко проблеми- разлепи мми се плацентата , но бързо се оправихме.Вече съм в края на 4ти месец.Още не зная беба или бебо е ,но щом рразбера ще се похваля. Hug

# 332
Здравейте мами  Hug

По закона на всеобщата гадост точно преди пътуването ще се разболея  #Cussing out Сутринта се събудих със запушен нос и болки в гърлото  #2gunfire Сега не смея да цункам малката да не ѝ предам вируса  ooooh!че тогава ще го фтасаме  #Cussing out

Уффф аман от тези вируси  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 333
Привет и от мен! Wink
Ей, ама хубаво е така, като прочетеш че всички диваненца едни и същи номера въртят и вземеш та се успокоиш, че не само твоето е така!  Mr. Green
От няколко дни и Боби яко пищи, най-любимо в момента му е да бърка с лъжици, вилици, черпаци... само да види чаша с лъжичка на масата - няма такава радост, и се почва едно чукане по дъното половин час, разплискане по масата и съответно хубаво размазване после...И само като му я дръпна от ръцете такъв вой надава.... Но дори и без повод го забелязвам, че от време на време си репетира... извива такъв глас, какъвто не съм подозирала че има! А иначе има славата на много кротко и тихо дете! Май готвач ще го правя, само да види че нещо правя върху печката и почва да пищи че иска да гледа. Ако го взема на ръце да види, всичко е наред, но как се готви с 11 кг в ръцете... #Crazy
Иначе днес навършва 1,3 месеца и още не ходи.. Naughty
styllisima, бързо оздравяване!  Peace
Еди, посмях се и аз на клипчето, задължително ще го пусна на мъжа ми.  Laughing
Only, разбирам те мила! Едно е като ти мърморят други, можеш да им теглиш по една, но като почне и мъжа ти да опява си е неприятно! Аз на моя такива лекции му изнасям по въпроса, че той не смее да повдига въпроса вече! Знам, че и ти няма да се дадеш, имаш подкрепа и от моето кърмаческо рамо!  Hug Hug
Joya, да ти е жива и здрава рожденичката, много умна и послушна!   bouquet
Сигурно изпускам нещо, но и без това пак се улисах в писане... чак ме е срам! Утрепах си половината време за чистене.. Rolling Eyes

Усмихнат ден на всички!  Hug

# 334
Joya, да ти е жива и здрава Никол! А на теб здрави нерви и търпение! 4-годишните не са никак лесни...ема на моменти ми разказва играта и чак не знам как се сдържам да не я натупам едно хубаво. ooooh!

Колкото до подаръците.... Аз съм на мнение, че само детето, което има празник трябва да получава подарък! От малки трябва да знаят, че всеки си има ден и това е. Като пораснат достатъчно големи и са свикнали и те да получават, а идват дечица с подарък само за рожденника??? Какво правим тогава? Нека са в час от малки, свикнат ли веднъж така, по-хубаво за тях. Това мисля, че го четох в "Изкуството да бъдеш родител", но не съм много сигурна.

Еди, клипчето е страшно. Joy Хубаво се посмях. Големи манипулаторчета са.

# 335
Мацки имам един сериозен въпрос-нали се сещате през бремеността като се питахме на коя и е изхвръкнал пъпа навън!?Сега ме интересува на тези от Вас,който са били така сега как са? Прибраха ли ви се или?Моят беше много лилав и надут в 9 месец-сега се пооправи,но не е както ми беше преди Rolling Eyes та почнах да се притеснявам да не е някаква херния,че направо не знам ooooh!
Чета тука в нета само страхотии как след бременност се получават такива неща и направо ме хвана страх Cry

# 336
Еди благодаря, че ме разсмя така!

# 337
  • Лавал-Пловдив
Джоя, честит рожден ден на Никол.
Аз също смятам, че подарък се подарява само на рожденика - все пак това си е негов празник и е хубаво на този ден да се чувства уникален. Аз поне това правя.
Клипчето и на мен ми хареса - този младеж е голям актьор от Болшой театър.
Сами и той почва да става голям манипулатор, но поне още не се тръшка - доста е спокоен. Онази вечер бяхме на Макдоналдс да поиграят и едно момиченце арабче се скъса да го тормози- то не бяха щипене за бузите, дърпане, прегръдки, а той само най- невъзмутимо я игнорираше и се мъчеше да я заобиколи. Иначе като е гладен си носи лигавника и ми го пъха в ръката, да ме подсети, като е жаден, а шишето му е празно също ми го пъха в ръката и мучи - много е сладък. Вчера отворил капака на коша за боклук и си пуснал бибероната вътре, а отгоре сложил и найлонова торбичка. Питам го аз къде ти е бибероната, а той ме дърпа да ми покаже...Смешник.

# 338
  • Русе
Благодаря ви, милички за подкрепата! А и друго си е да знаеш, че не си единствен и не е в теб проблема!  Hug

Еди, страшно много ни развесели вкъщи това клипче! Joy Благодаря, че го сподели!

И Симеон го гласим за артист, но явно не драматург! Той пък като му щукне и се качва на столчето си прав и започва да води едни монолози.... сочи с пръстче, смее се, обяснява! Направо се заливаме от смях!

Elsun, и ние сме така с вилиците и лъжичките! Дори редовно завършваме яденето с манджа по моята коса!

joya, честита рожденичка! Да е много здрава и послушна!  Wink За подаръците и аз като Ронка съм на мнение, че всяко дете трябва да си знае празника!

Стайли, бързо оздравяване! Кога точно тръгвате?

сгодена-омъжена, радвам се, че намина и че всичко е наред с малкото бебче! Дано така е и за напред!

# 339
Здравейте  Hug

Еди вчера от яд, че ме е хванал вирус не гледах клипчето, но сега като го пуснах много се смях  Joy Ей ние сме на този етап ама само при баща ѝ, при мен не минават тръшканията, но при баща ѝ се тръшка веднага щом го види а той се чуди как да угоди и става омагьосан кръг  hahaha

Аз от вчера ям и пия само церове  Crazy а подобрение никакво  #Cussing out нос тече, гърло боли  #2gunfire Сутринта си мазах гърлото с нишадър та облекчи малко  ooooh!

Онли на 3-ти пътуваме и до тогава трябва да сме кукуреци  Laughing

# 340
Здравейте,

Със закъснение ЧРД на баткото на megs и на голямото момиче на joya! Да са ви здрави, щастливи и много да се обичате  bouquet!
milena1981, честита ви радост в семейството! Да расте здрава, умна и красива Ванислава  bouquet!
styllissima, оздравявай бързо Hug!
only, и от мен подкрепа за кърменето Hug. А на мъжО му понапълни главата с плюсове за дългото кърмене Mr. Green. Хубаво е да те подкрепя.
Джоя, и аз съм ЗА това всяко дете да си знае празника. Тунчо, преди време беше писала по този повод, че е хубаво едното дете да се включва в приготвянето (опаковане или избиране) на подаръка за другото и така се чувства полезно и съучастник в радостта на братчето или сестричето. Е естествено нямам предвид мъничкото ти момиченце да го прави разбира се, но за по-големи деца много ми хареса идеята. Аз основно от интернет пазарувам играчките и големият така участва като избира заедно с мен подарък на брат си Laughing.

Като говорите за тръшканиците-и моят се тръшка много ако го отстраня от някое "интересно"място, пищи много. Но т.к. брат му все още не е излязъл съвсем от тази фаза и е доста по-гръмогласен от него, малкото направо не може да ме натовари Laughing. Той по-скоро ми изправя косата, че все на опасни места се катери, макар че вече е максимално обезопасено вкъщи пак намира къде да се покатери (от дивана на кухненската маса е най-големият хит). За тръшканиците-бързо предлагам нещо друго интересно, т.е. гледам да не е все "Не", а да предложа веднага и нещо позволено. Вече при тръшканици за малко по-големи-предлагам избор от две неща (като и двете ми отърват на мен Mr. Green), така човечето е много доволно, че то решава. Също му говоря тихичко на ушенце, той се напряга да чуе и спира да реве. А в най-големите истерии нищо не помага-търпеливо изчаквам да приключат Crazy. Много търпение и обяснения му е майката, пък после се чувстваш все едно те е газил влак Tired.

# 341
  • Лавал-Пловдив
Момичета, може ли някоя да ми припомни защо не трябваше глутена да се въвежда късно. Една приятелка се интересува, а аз имам само някакви бегли спомени.

# 342
Теодор ми вдигна 39.9 ей сега.Водих го на доктор и сме с вирус някакъв,който протича  с висока Т за 2 дена и после се разстройват и минавало уж,че да видим как ще го караме ние Thinking

# 343
кака Доре, това съм си копирала от Клото:
"Още през 2009 г. излязоха резултатите от няколко независими изследвания, от които става ясно, че оптималната възраст за въвеждане на глутен е 6-7 м...Но фактите са си факти и няма как да бъдат пренебрегвани. А те сочат, че процентът на бебетата, проявили непоносимост към глутен, е по-висок при тези от тях, които са захранени след осмия месец.
Едно от обясненията е, че специално кърмените бебета от самото си раждане са приемали минимално количество глутен чрез майчината кърма, защото самата майка няма как да е на безглутенова диета.  Така че организмът им е подготвен от един по-ранен етап и отлагането е леко безсмислено, освен рисково. Ако захраните на 6 навършени месеца, глутенът по презумпция се въвежда месец по-късно с овес. Схемата е добре познатата овес - ечемик - ръж - пшеница...При това положение месото се въвежда след глутена, а не преди него. "

Силванка, бързо оздравяване на Тео Hug.

# 344
Привет и честито на всички дечица с поводи!  Embarassed с леко закъснение Simple Smile
Да са ни живи и здрави Simple Smile

Силве, и Пресиан вчера ми беше с 39.9, ще го видим днес как ще се представи ...
А баткото не иска да си пише домашните... Joy Изобщо сме пълна къща с луди - за сметка на това е весело.

Общи условия

Активация на акаунт