Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 900
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Получих ботушките http://www.asos.com//Lacoste/Lacoste-Malka-V-Ski-Boots/Prod/pgep … .aspx?iid=1201887,но uk3 ,по етикет 35.5 ми е малко ако някой има интерес 16 лири,ще ги задържа 2-3 и ще им ги върна
същите са като на снимката, на мен ми харесват , успях да поръчам и uk4

# 496
Maestro не става за международни плащания. Peace
жалко...вие с каккарта плащате

visa или visa elektron  Peace
Това не е съвсем вярно-има дебитни Маестро, които стават, но трябва да са за м/ународни разплащания-т.нар. Charge карти!

# 497
Здравейте момичета,
тъй като съм много нова моля за малко инфо- при положение, че в момента доставката е безплатна с куриер ли я доставят или по пощата, и в случай, че е с куриер-коя е куриерската фирма?
Много ви благодаря предварително!
п.п. Само за инфо-успях да платя с Маестро Charge карта за м/унар.разплащания

# 498
По принцип нещата идват по пощата,ако не си си платила за експресна доставка.Понякога пращат с куриер,но каква им е схемата,за да изберат дали да ти пратят с куриер или обикновена,още никой не е установил.При някои момичета пращат куриер,ако пратката им е над 100 паунда,при мен е - ако имам обувки или ботуши,почти винаги ги пращат с куриер.Пращат с DPD. Peace

# 499
По принцип нещата идват по пощата,ако не си си платила за експресна доставка.Понякога пращат с куриер,но каква им е схемата,за да изберат дали да ти пратят с куриер или обикновена,още никой не е установил.При някои момичета пращат куриер,ако пратката им е над 100 паунда,при мен е - ако имам обувки или ботуши,почти винаги ги пращат с куриер.Пращат с DPD. Peace
Много благодаря за бързия отговор! Имам поръчана рокля и ще чакам известие по пощата!

# 500
може ли да се плаща на различни акаунти с една карта?

# 501
може ли да се плаща на различни акаунти с една карта?

да, аз поне имам два, но и двата са с получател собственикът на картата.

Аз да се похваля, вече си получих всичките 4 поръчки, днес последните две дошли очудващо бързо, за по 4 - 5 дена  Crazy Днес пуснах още една поръчка, да видим кога ще дойде и тя Simple Smile

# 502
Момичета някоя има ли интерес към балеринките? Иначе ги връщам

# 503
записвам се да следя темата.
смятам да си направя първата поръчка от там след малко Wink

# 504
Отказах се да връщам тази рокля - http://www.asos.com//Paprika/Paprika-Chiffon-Pleat-Trim-Peplum-D … .aspx?iid=1410554 , 10 р. Ако някой я иска ...
(Сега получих един чудесен топ, който е ръст 12, е, той вече ми става ... изводите се налагат от само себе си)

# 505
FASWSJ24 ми се хвана преди малко -10%

# 506
Здравейте момичета,
искам да попитам някой получавал ли е поръчка изпратена на 26 януари. Предишната ми от 23 януари я получих още миналия петък, а с тази нещо става и съм малко притеснена. Нормално ли е ? Писаха ми допълнителен мейл, че са я изпратили с Royal Mail (каквото и да са искали да кажат просто се бави и ме изнервя). До сега всичките ми поръчки пристигат за около 5-6 дена.

# 507
Здравейте момичета,
искам да попитам някой получавал ли е поръчка изпратена на 26 януари. Предишната ми от 23 януари я получих още миналия петък, а с тази нещо става и съм малко притеснена. Нормално ли е ? Писаха ми допълнителен мейл, че са я изпратили с Royal Mail (каквото и да са искали да кажат просто се бави и ме изнервя). До сега всичките ми поръчки пристигат за около 5-6 дена.

Получих пратена на 27ми.

# 508
Мерси Kristinda за бързия отговор...значи още утре отивам на разузнаване в пощата

# 509
поръчах си едни очила. сега нямам търпение да ги получа.
за колко време ви пристигат на вас нещата?

Общи условия

Активация на акаунт