Пак за пушенето на обществени места

• 32 923
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 795
  • където ми харесва
Аз имах наблюдения върху мрънкащи приятели само. Ако е е имало теми във форуми, 100% се е изливала злобица.
Ми не знам,на мен близките и приятелите ми,които не пушат НИКОГА не са се правели да ми мрънкат за пушенето или така тънко да правят вметки... newsm78

# 796
O, аз винаги съм мрънкала. Не че някой ме е чувал. Като започна да се задушавам и излизам, пак не им правеше особено впечатление. Аз за това и престанах да излизам и комуникирам с повече хора на едно място след 1-2 курс.  Rolling Eyes

# 797
Моите приятели непушачи никога не са правили гръмки изказвания, нито пък са мрънкали.
Съвсем културно са ме питали дали ще искам да седнем някъде, където не се пуши, шегували сме се заедно по темата с пушенето и т.н. Ходили сме както в заведения за непушачи, така и за пушачи заедно. Да не говорим, че в много случаи, знаейки, че не пушат, аз съм ги питала какви предпочитания/мнения имат за заведенията, където ще ходим заедно.
Винаги ми е било чудно, какво ли демонстрират хората, които "мрънкат", обиждат, тропат с крачета, а не могат културно да споделят позицията си?

# 798
Когато съм навън, гледам пушека  да не отива в тях, при което приятелките ми казват - Ай, стига. 
Ако седна до някого, винаги питам Ще ви е неприятно ли да пуша, отговор Да, не съм получавала.
Но може би същите тези мърморят по форумите.

# 799
Аз когато съм питала дали може да седнем при непушачи, съм получавала това  Rolling Eyes  Tired. И не се е сядало.

# 800
  • София
Ако седна до някого, винаги питам Ще ви е неприятно ли да пуша, отговор Да, не съм получавала.
На мен са ми отговаряли с Да и се съобразявам. Самата аз не понасях някой да пуши около мен през двете години, в които не пушех. И сега се чувствам зле след по- дълъг престой в заведение с лоша вентилация.

# 801
  • В Космоса

Но може би същите тези мърморят по форумите.
Това е. В действителност всички са уж много толерантни, но във форумите се излива такава помия, че... ooooh!

# 802
Аз когато съм питала дали може да седнем при непушачи, съм получавала това  Rolling Eyes  Tired. И не се е сядало.

Явно повечето са пушачи. Според мен трябва да се правят компромиси от двете страни.  Когато е възможно, предпочитам навън. Или в заведение с добра вентилация.  Но на непушачите всичко им пречи.

# 803
Но на непушачите всичко им пречи.
Само се чудя защо така още няма теми във форума колко лош въздух дишаме, заради смог, коли, фабрики и т.н.
Но то има и непушачи шофьори, та може би затова.

# 804
  • В Космоса
То и на много от пушачите им пречи, ако не на всички.

# 805
То и на много от пушачите им пречи, ако не на всички.

Не съм съгласна. По-скоро има хора, на които всичсо им пречи, независимо дали са пушачи или не. 

# 806
  • В Космоса
По-скоро има хора, на които всичсо им пречи, независимо дали са пушачи или не. 
Това е така.

# 807
Гледам американски филми - пушат в киното.   Егати кефа.  Кога е било това?

# 808
  • София
По наше време  Laughing

Искам да поздравя всички събеседници от темата, защото по мои спомени е първата такава, откакто съществува форума, която не е заключена   bowuu

# 809
  • София
Преди години,когато пушех,имаше кино под Ялта,сега май няма- не съм сигурна..та там гледах "Властелина- двете кули " с цигара в ръка и питие.

Общи условия

Активация на акаунт