Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 691
  • 396
  •   1
Отговори
# 285
Елегантни са тия, които виждаме по телевизията, медиите. Които виждаме често. Ръгни във фейсбука, или френския канал за лов и риболов.

# 286
Отдавна се чудя какво би ме накарало да се върна в Париж. Ето, сега знам, но този път ще гледам по- внимателно.

Ще ме вземеш ли и мен? Ходи ми се пак в Лидо.  Simple Smile

# 287
На мен пък французите ми приличат на измити котки, едни такива осулени.... Confused
Ален Делон е вече стар Peace

# 288
Разбира се, иначе пак рискувам да се разочаровам.

# 289
Жасмин, против нашата ракийка дума няма да кажа. Просто представата как кусва и ракийката потича по вратовръзката Прада предизвика в мен спазъм.
Нали не е нужно да пояснявам за кое ми е жал - за ракията или за връзката.. Mr. Green

# 290
Ракията не би оставила никакви следи по вратовръзката, за разлика от черното джони.
Пък и ако някой се олива и окапва пиейки, той би се олял дори с вода. Каква е връзката с ракията?

# 291
Ракията не би оставила никакви следи по вратовръзката, за разлика от черното джони.
Пък и ако някой се олива и окапва пиейки, той би се олял дори с вода. Каква е връзката с ракията?

И аз не разбрах, но явно важното е да се окапеш елегантно. Като Батето примерно.
Елегантни хора, които съм виждала наживо - Соломон и Гергана Паси, хубавото Наде и колкото и да ми е неприятен, Волен Сидеров.

# 292
 Марадона ще ви обясни Peace

# 293
Соломон Паси с костюм и шарена раница- елегантен?! Stop

# 294
Соломон Паси с костюм и шарена раница- елегантен?! Stop

Там, където съм го виждала, не носеше раница. 
Но що не - а с костюм и на колело по-добре ли е (като холандците)?  Rolling Eyes Laughing

# 295
Елегантни са тия, които виждаме по телевизията, медиите. Които виждаме често. Ръгни във фейсбука, или френския канал за лов и риболов.
Е ти па се изказА, да никой не видЕ.
Ква елегантност, кви 5 лева, когато си на лов, ебахти?

Екскюз май френч, не се сдържах. ooooh!
Там се гледа друго, да не ти пропускат обувките и да си bien equipe, че иначе и 5 литра ракия нема да те оправят.

# 296
Франсетата са дребни мьжлета, които карат колела и носят прашки. И почти всички са имали хомо экспириьнс в студентските си години.

Вълк, ти кога си се покапвал с черно джони, че знаеш дали оставя следи?

# 297
Е ти па се изказА, да никой не видЕ.
Ква елегантност, кви 5 лева, когато си на лов, ебахти?

Екскюз май френч, не се сдържах. ooooh!
Там се гледа друго, да не ти пропускат обувките и да си bien equipe, че иначе и 5 литра ракия нема да те оправят.
Ебахти, сигурно франсетата спечиално за лова си слагат два пръста дебели вежди, да плашат зверовете.

# 298
  • София
Франсетата са дребни мьжлета, които карат колела и носят прашки. И почти всички са имали хомо экспириьнс в студентските си години.
Joy hahaha
Голям експерт си по франсетата. Или си франсе?

Жасмин Къде ги видя тези елегантни французи? Да не си била в някоя банка?

# 299
Франсетата са дребни мьжлета, които карат колела и носят прашки.

Еее, не е съвсем така. Жан Рено, Жерар Депардийо все пак са французи.  Peace
Но понеже си отворил темата за елегантността, бих казала, че част от елегантността е финото тяло. Примерно, Арни и Стивън Сийгал хич не биха ми се класирали в нито една класация за елегантност, каквито и дзени да навлекат, докато Робърт де Ниро, Ал Пачино - обратното - стил, класа, чар, въпреки ниския си ръст.
При жените е същото - по-ниските и фини жени са по-красиви, високите изглеждат кобилести и груби, колкото и да са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт