Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 682
  • 396
  •   1
Отговори
# 315
Най-елегантни мъже съм срещнала в София. Имам и мъжа си за елегантен, понякога повече и от мен  hahaha

Марадона, кога намираш време да ходиш по магазини, пари да изкарваш и по форуми да пишеш? Май трябва да има нов тип съфорумец като ССФ, но в мъжки род...

# 316
Ред, това далеч не е всичко за което намирам време. Прибави спорт, футбол и фитнес, пиенето с приятели почти всеки ден, ходенето по курви през дэн, хобитата ми, а те са 3...Да не мислиш, че ми е лесно!!  Но който може си го може.

# 317
Аз се сетих, че познавам един елегантен. Във Варна живее  Simple Smile

# 318
Стига, бе, четох, четох, оставам с впечатлението, че много приемат елегантен като равно на скъпо облечен...
Не знам, за мен елегантен не е само костюм на Версаче (примерно), а и стил, излъчване, с който да носиш този костюм, защото ако един мъж плюе, псува като каруцар, елегантността му моменталически отива на кино...
Реално, в ежедневието не обръщам внимание дали някой отсреща е елегантно облечен или не. Но на някои определени места, ми прави впечатление, примерно.
А съвсем отделен въпрос е, че всеки има свой вкус и разбира понятието "елегантен" по различен начин. При някои хора това понятие дори граничи с кич и от там идват и разликите в мненията, според мен.  Mr. Green
А относно дали и къде съм виждала елегантни мъже - виждала съм много, както в Бг, така и извън Бг, но конкретни примери - къде, как, защо, точни, не мога да дам, не си правя и труда да ги запомня.

# 319
Нека се върнем към същината на въпроса. Според мен най-елегантните мъже са в селата Яхиново, Крайници, Сапарева Баня и град Дупница. Причината за това е твърде проста. Това са селищата с най-компактни маси преселници в Италия и по-конкретно в Милано. Италианците са най-елегантните мъже в Европа, а Милано е европейска модна столица. А както знаете елегантността е заразна и очевидно мъжете са прихванали от престоя си в Италия. Ако не вярвате, отидете в Дупница и околните села ще се убедите!  Peace

# 320
Униформата от Капаска на Венелин Петков, изобщо не го прави елегантен в съчетание с точковата вратовръзка Confused

e_lucky , а на теб кой ти каза, че Милано е европейска модна столица?! Моля те, не се изказвай нподготвен Stop

# 321
Вороятно тва за Милано го е чела в учебника по "история на модата" . До колкото си спомням, беше споделила някъде из тэмите, че е завършила шивашкия.

# 322
А коя е европейската столица на модата?

# 323
Гоцэто. Там шият за кой се сетиш...

# 324
Аз знам за Русе.

# 325
Аз се сетих, че познавам един елегантен. Във Варна живее  Simple Smile

Mr. Green Иво Димов ли?

# 326
Те хората шият, но това какво значение има? Аз имам наблюдения, че тези от Петрич ходят до Гоцето само за да си купят Ролман за сватбата, а иначе се носят, точно, както автора е поменал в първия пост. А и в Русе съм виждала такива с диагоналки, но разликата е, че техните не са маркови Peace

# 327
И аз веднага за него се сетих.

# 328
Иво Димов е легенда! Във Варна, той е по-известен от морето.

# 329
Да, той е основната варненска забележителност.
Заради него тълпи ходят да пият кафе в Коста, а не в Неделя да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт