Звездни компромати - 89

• 72 253
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Много са зле и двамата... Как можа този безмозъчен футболист да изостави детето си и да отиде при някаква лигла, която се интересува само от парите на хората? От всички футболисти, как можа точно Валери да избере - семеен и с дете? Е, все пак нещата между Алисия и Валери може да не са вървели, но нужно ли беше да измислят песни на гърба на Алисия - да я унижават и обиждат?... Нямам думи... На Николета не само гърдите са и от силикон, ами и мозъка.  Shocked

# 511
Цитат на:  На Николета не само гърдите са и от силикон, ами и мозъка.  Shocked
[/quote
rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 512
 Joy Joy Joy

Жестоко определение  Hug

# 513
Ами не е ли така? Просто си казвам истината, без да ме интересува коя е. Е, тя може да се има за нещо повече, щом се вре в леглата на богати безмозъчни, но за мен е разглезена силиконка, която занапред няма намерение да се занимава със сериозна работа, а иска паричките да й падат от небето.  ooooh! ooooh!

# 514
Ами нормално, футболист и фолк певица, после конфигурацията става футболист и моделка...сходни са по манталитет при всички случаи. Не можем да очакваме, футболист с библиотекарка, или чалгаджийка с научен работник, я! Laughing

# 515
Не можем да очакваме, футболист с библиотекарка, или чалгаджийка с научен работник, я! Laughing
Joy

# 516
  • ...край Дунава

Показвани са вече.

# 517
Много са ми странни тези, които мислят, че ако не беше Николета, Валери щеше да бъде верен съпруг и прекрасен баща  ooooh!

# 518
На мен лично ми е интересно кой ще е следващият любим на Николета, както вече казах, залагам на чужденец Simple Smile

# 519
  • София
http://kliuki.bg/151508/%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b9-%d0 … 1%80%d1%88%d0%b5/

Христина на Благой се е обзавела с Порше..еми да ходи с коя иска,нали порше ми е дал Mr. Green

# 520
На мен Благой ми изглежда сериозно стреснат, май дълго време ще е безгрешен оттук нататък. Сега остава и да се ожени само...

# 521
На мен лично ми е интересно кой ще е следващият любим на Николета, както вече казах, залагам на чужденец Simple Smile

Едва ли ще е чужденец! За да е чужденец нали трябва да общуват все пак, тя български не знае, пък камо ли чужд език.

# 522
  • София
Едва ли ще е чужденец! За да е чужденец нали трябва да общуват все пак, тя български не знае, пък камо ли чужд език.
Не се ли чула приказката "тъп, но упорит". Ха на бас, че НЛО-то ще проговори италиански и ще хване някое жабарче  Mr. Green

# 523
  • ...край Дунава
Емануела и Благо Георгиев имали ли са нещо общо?

Още от Н§В:
1  2  3  4  5  Валери започва все повече да прилича на николета в позирането, присвити очи, джуджки..... Wink

Статията:

На голяма част от фотосите преобладава именно влюбената двойка, която не се свени да демонстрира интимната си близост.

С предизвикателен тоалет и зашеметяваща визия палавата Николетка отново е в центъра на веселбата, а половинката й Валери не остава много по-назад.

От снимките си личи още, че компания на Божинов и Лозанова в новогодишната нощ са правели и други известни представители на нашенския елит, както и знайни и незнайни хубавици.

Петко Димитров е човекът, който най-често е уловен в компанията на плеймейтката и футболиста, затова по всяка вероятност той е бил сред щастливците, посрещнали Новата година заедно с най-популярната българска двойка.
   ooooh!

# 524
На първата снимка как я е хванал Валери  Crazy А тоалета на Ники наистина се крепи на светите крепки, не знам как не се е свлякъл. Може би защото някой винаги й го придържа.

Общи условия

Активация на акаунт