Предложението за брак - не се случва на всяка

• 78 355
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 375
ОХх, Клише ! Първо се смях на кумата по анцуг,после ме накара да се замисля и накрая настръхнах !

# 376
  • София
Клише, напълни ми душата с тоя танц  Hug

Тя темата вече минала през какви ли не подтеми, аз с малко закъснение се включвам, но много искам да защитя неправилно нападнатите живеещи без брак, че се ползват от привилегията на самотни майки. Първо, такива привилегии няма. Второ, самотна майка си, ако баща в акта за раждане е неизвестен, а не ако живееш без брак. В масовият случай и без брак детето се припознава от бащата и оттам насетне няма такова нещо като самотна майка.

# 377
  • Varna
Клишеееее,
Виждам ви как танцувате, още!!! newsm10

# 378
Забелязвам,че много от жените,живеещи без брак с партньора си,някак неуважително се отнасят към това да си омъжена.Слава богу,че нямам брак...бракът е отживелица...-все такива наострени заключения,през които издайнически  прозира едно слабо място.Аз мисля,че има живеещи без брак,защото има мъже,които не искат да сключват брак.Тоест,мъжете играят играта,а жената играе по свирката на мъжа.Не всяка жена има късмет да й предложат брак.Предложението за брак е нещо много важно за едно момиче.Да не се залъгваме,прекрасно е!Чувстваш се по-специална за някого.Хубаво е да те пожелае някой завинаги,дори и да не се получава точно така винаги.Мъжът не предлага брак на коя да е,но не му е проблем просто да живее с която и да е.Вие какво мислите по въпроса?Аз мисля,че предложението за брак е явно доказателство,че този мъж ,поне в този миг иска да бъде завинаги с тази жена.
I аз съм омъжена  - граждански брак -февруари2007,църковен брак юли,07 а бебето планирано стана септември,2007.И аз мисля така,не бих се омъжила защото съм бременна,трябва ми виза да остана в страната,или защото така е прието.Направихме го само защото се обичахме и след това запланувахме и бебето,не бих се омъжила бременна,все едно ,че ако не съм забременяла той си остава вратичка  или че само заради това ме е взел вече или ,че съм само за сега,а не човекът с когото искаш да остарееш.

# 379
Дамите които имат брак и държат на него какви хора за кумове канят ? Държат ли и те да са в брачни отношения ? Или хората са по-важни ?

# 380
Доколкото съм запозната, кумовете трявба да имат сключен брак (това за църквата).
Иначе лично за мен не би имало значение, когато тръгна да се женя.

# 381
Не трябва. Ние кумувахме без да сме женени и не ни анатемосаха.

# 382
Значи, още по-добре  Grinning

# 383
Дамите които имат брак и държат на него какви хора за кумове канят ? Държат ли и те да са в брачни отношения ? Или хората са по-важни ?

Е, стига, де. Мислиш ли, че само, защото някой иска да сключи брак с партньора си, веднага зачерква приятелите с друг вид отношения.  Laughing

Нашите кумове даже не са двойка.
Имам сред приятелите си и еднополови двойки, не ме притеснява изобщо.

# 384
Да,държахме да са женени и какви хора са ,защото те са и кръстници на детето ни. Иначе и мъжа ми е кумувал неженен ,всичко е до избора на двойката.

# 385

Абсолютно няма значение дали са женени или не Naughty, важното е да са ви добри приятели! Peace Т.е. хората са по-важни.

# 386
  • София
Нашите кумове не бяха двойка даже. Просто бяха много близки наши приятели и това е най-важното защото се свързваш с тези хора за цял живот (кумски развод не знам да има  Laughing ) и те стават част от семейството. Аз също съм била кума с мъж, когото почти не познавах. Беше малко тъпичко защото слабоумният DJ явно и след третото обяснение от моя страна не можа да го разбере и постоянно повтаряше "Айде сега горчиво и за кумовете!"  #Crazy

# 387
Не е задължително кумовете да са семсйство.

# 388
  • София
Темата е тенденциозно провокативна.
Авторката обаче нещо се е объркала в първия си пост, защото е пропуснала онези, които живеят без брак, просто защото жената не иска такъв. Боже, ама наистина има такива патки. И аз съм една от тях  Mr. Green
И ти ли, бонбонке!!! Уби вярата ми в доброто  и в човека, и в благословения свещен съюз.
Но поне някое предложенийце си получавала, нали?
Трещи, получавала съм, получавам и предполагам и че ще получавам   Wink (Говоря за един човек - този който си е до мен от 10 години, да не помислите, че се бие пред вратата цяла тълпа).
Навремето веднъж се дадох и се опарих, затова сега съм толкова резерве Mr. Green

# 389
 Само две предложения за брак съм получавала. Тоест от двама човека. Нищо чудно, защото като бях млада всякакво съжителство ме дразнеше. И едно, което беше формулирано така "Ако не беше направила едикакво си, можеше и съпруга да ми станеш". Него не знам дали да го броя. От другите първото не го приех, то не ставаше и за нищо. Второто, по точно вторият са периодични подкани от мъжът ми, с който сме заедно от над десет години и имаме дете на четири. Не ща да се женя, данданията ми се вижда тъпа, а и без дандания пак не ща. Бракът въобще не ме кефи като такъв, вижда ми се излишно. Не ми е романтично, а институционално, и освен това си искам фамилията. Да, знам, че мога да си я запазя, ами тогава за какво е целият масраф?
  Но, моля, женете се, моето семейство изкарва пари от тая работа. Трябва да има сватби.
  А, и съм изключително умилена от гордостта на авторката на темата, че е получила ПРЕДЛОЖЕНИЕ, наистина не всяка получава, така си е Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт