Предложението за брак - не се случва на всяка

• 77 045
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 570

Усещам, че ще са разберем Wink
А ако имаше диамант, щеше да има брак, така ли?

Оххх, Joy, ще ме умориш от смях... Отказвам да се бракувам при каквито и да било обстоятелства. Евентуално, след около 30-40 години може да размисля, за радост на внуците.

Дотогава оставам небракувана, демек първа употреба. Wink

# 571
argun,
аз пък като непоправим оптимист се надявам да излезем именно от идеята за стандрата, но не вярвам Wink
А иначе, какво отказа, когато беше вече женена? Вероятно днес съм адски тъпа, но наистина не те разбрах.

temida,
ама пръстена и мъжа взе, нали? Wink

# 572
Предложението отказах, нали за това питаш. ПП - какво като бях женена, не съм ли човек, не мога ли да получавам още предложения? М?
За стандарта - не мен ми е все тая, аз вече съм от другата страна, но чувствам, че би улеснил живота на преобладаващата част от потребителките тук.

# 573
temida,
ама пръстена и мъжа взе, нали? Wink

Е, тука вече ме хвана. Laughing И пръстена, и мъжа са в къщи. Laughing

# 574
Предложението отказах, нали за това питаш. ПП - какво като бях женена, не съм ли човек, не мога ли да получавам още предложения? М?
За стандарта - не мен ми е все тая, аз вече съм от другата страна, но чувствам, че би улеснил живота на преобладаващата част от потребителките тук.

Стиснахме си ръцете Wink

# 575
Аз пък имам пръстен със седем циркончета и мъж с предложение, ама без брак. Къде ще ме пишете?

# 576
Оххх, Joy, ще ме умориш от смях... Отказвам да се бракувам при каквито и да било обстоятелства. Евентуално, след около 30-40 години може да размисля, за радост на внуците.
Дотогава оставам небракувана, демек първа употреба. Wink

Няма да сте прецедент  Peace

# 577
Да, момата няма да е за нас по много причини. И най-важната е алчността. Защото днес ще поиска годежен пръстен с диамат, а утре всичко, каквото й хване окото! Че то, такава разсипия на кого му трябва!...

Ехаааа, Andariel като свекърва!   tooth
Този форум взе да ми става все по-интересен.   Mr. Green

ПП Спокойно, нали имаш и дъщеря? Каквото отмъкне снахата, дваж повече ще донесе на свой ред дъщерята. Laughing

# 578
Аз пък имам пръстен със седем циркончета и мъж с предложение, ама без брак. Къде ще ме пишете?

Зависи от това как си отговорила на предложението и дали си придобила собствеността върху пръстена Wink

Немо, точно тъй си се представям. Пътуващите на снимката отиват на меден месец, нали?

# 579

Ако си задържала пръстена - сгодена си. Изобщо не се преструвай на мома с момите!  Naughty

# 580
Ааа, Сийче, немой тъй. Ако не се е подписала, мома е.  bowuu

Погледни заглавието на темата за справка.

# 581
Е, аз под отхвърляне имах предвид да отпратиш мъжа форевер поради несправяне със задължанията Simple Smile
Отиграването на варианти малко ми мяза на желание за оригиналност, каквато липсва в подобни стандартни ситуации.

# 582
Ето, само аз изпълнявам изискванията на Уилма - отхвърлих го форевър. Едва наскоро го добавих във ФБ, но чак след като видях, че е сериозно обвързан.

# 583
Освен да почнем да спестяваме от закуските на детето, за да ми купи диамант и да ми предложи най-после тоя човек като хората, та да станем и ние семейство най-накрая...

# 584
Ето, само аз изпълнявам изискванията на Уилма - отхвърлих го форевър. Едва наскоро го добавих във ФБ, но чак след като видях, че е сериозно обвързан.

Моите "изисквания" бяха да е отхвърлен единствено поради липса на пръстен или поради неправилен такъв. Така ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт