Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 963
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ултимативен? Няма такова нещо! Просто като пишеш, че се сещаш за десет примера отведнъж, съм любопитна да ги прочета кои са, нали и без това вече си се сетила за тях, колко му е да ги напишеш набързо! Ти посочваш едно число като бройка (ама зад това число не стои нито едно заглавие или имена на герои!) и лекотата, с която си се сетила, като аргумент, че в литературата има мнооооого примери за предложения с пръстен. Без нито едно доказателство твоето е едно голо твърдение и нищо повече!

# 616
  • София
Може би нямаш това предвид, но звучиш изключително неподходящо за начина, по който намирам за уместен за да разговарям с когото и да било.
А фразата, с която ми четеш мислите, просто ме довърши.
Разбира се, аз вече се почувствах подчинена на могъщата ти воля и проницателност, с която ти разкри, че аз не познавам произведенията на класическата френска, руска или английка литература, единствено хвърлям празни фрази, за да ти доказвам, че годежният пръстен фигурира като символ на предложението за брак от векове, а не е плод на модно увлчение, породено от сапунките.
Съгласявам се веднага.
Това не е вярно, съществува само в моето въображение, защото гледам много телевизия.

# 617
  • София
Ти сама се вкара в капана, Ази! Истината е, че за никакви примери от литературата не си се сетила, иначе досега сто пъти да си ги написала! Пък, в края на краищата, човещинка е, кажИ си, но недей да се опитваш да правиш другите на идиоти! Аз твърдя едно, ти твърдиш обратното. предполага се, че следват доказателствата, а такива ти не даваш. Нищо лично, просто правила на спора!

# 618
  • София
Хайде да се саморекламирам, че чета доста. Но не се сещам за предложение за брак, с падане на коляно и пръстен с брилянти в класическата литература (поне от книгите, които аз съм чела).

От друга страна трябва маниакално да те вълнува темата пръстен-предложение-брак, че да се сетиш отведнъж за поне десет примера от класически романи  Laughing

# 619
  • Бургас
Като се отърсим от всички чудеса за брилянти, цирконий и всякакви златно-платинени приумици и се замислим какво символизира пръстена:
Кръглата форма на годежния пръстен символизира безкрайната любов и вечния съюз между мъжа и жената.
Някак ми се иска да го получа. Не, няма да го нося, но го искам. Не ми дреме колко му е голям камъка и от какво е. Може да го е направил сам от медна тел. Искам да получа това, което символизира. Искам за миг да е мислил, че иска да ми даде това, което пръстена представлява. И както казах го имам и не го нося. Въпроса е, че двамата сме искали заедно нещо. Не знам от какво е и не ми дреме. Няма и а го проверя.

# 620
Като се отърсим от всички чудеса за брилянти, цирконий и всякакви златно-платинени приумици

Точно - Бихте ли приели да ви бъхтат всяка вечер за да се похвалите с голям диамант ?  Peace

п.п Знам отговора  Peace

# 621
Немо, въпросът ти е без всякаква връзка с цитирания постинг. По-добър си в намирането на картинки. Peace

# 622
  • Бургас
Като се отърсим от всички чудеса за брилянти, цирконий и всякакви златно-платинени приумици

Точно - Бихте ли приели да ви бъхтат всяка вечер за да се похвалите с голям диамант ?  Peace

п.п Знам отговора  Peace
Ако ще е мъжа, ми бих му дала и без скъпоценни камъни, но и с тях бива.  Laughing
Винаги мога да си взема и сама. Тогава на себе си ли трябва да се разплатя креватно.  Mr. Green

# 623
Ако ще е мъжа, ми бих му дала и без скъпоценни камъни, но и с тях бива.  Laughing
Винаги мога да си взема и сама. Тогава на себе си ли трябва да се разплатя креватно.  Mr. Green

ОК ! Игнорираме парите  Peace

Бихте ли приели да ви сочат с пръст че си лагате с 'баща си' за да се похвалите с диамант ? Peace

п.п. Сега ще ми кажете че за любовта нама възраст  Thinking

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 10:27 от Find_NEMO

# 624
немо и ти ще легнеш с ''баба'' си , ако ти подари диамант , и с ''дядо'' си сигурно ...

# 625
немо и ти ще легнеш с ''баба'' си , ако ти подари диамант , и с ''дядо'' си сигурно ...

Съдите по сбе си явно Peace

И отговорете на въпроса моля !

# 626
мъжете си лягат не по-малко за пари , просто на тях им предлагат по-малко .
и ти няма да си изключение , каквото и да говориш тук ...
ако лилиан бетанкур ти предложи дали ще й откажеш , а ?

# 627
Аз го правя и без пари  Peace

Не знам коя е Лилиан Бентачлен но ако е тази

Няма толкова алкохол на света  Peace

# 628
  • град-държава
Ама разбира се, то е просто изключено жена да има възможност да си позволи сама брилянт...нещо напълно неизпълнимо и зависещо само от мъжа ѝ и благоразположението му. Naughty

# 629
Като се отърсим от всички чудеса за брилянти, цирконий и всякакви златно-платинени приумици и се замислим какво символизира пръстена:
Кръглата форма на годежния пръстен символизира безкрайната любов и вечния съюз между мъжа и жената.
Някак ми се иска да го получа. Не, няма да го нося, но го искам. Не ми дреме колко му е голям камъка и от какво е. Може да го е направил сам от медна тел. Искам да получа това, което символизира. Искам за миг да е мислил, че иска да ми даде това, което пръстена представлява. И както казах го имам и не го нося. Въпроса е, че двамата сме искали заедно нещо. Не знам от какво е и не ми дреме. Няма и а го проверя.
Това беше искрено и истинско. Адмирации за това мнение Peace

Общи условия

Активация на акаунт