СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • До хладилника, който обичам
На мен честно казано, не ми е неприятно кърменето и дори психически не съм напълно готова да се лиша от тази близост, но натиска от другите е голям и ми писна да ме карат да се чувствам ненормална Sad
Валка, съжалявам, че така те карат да се чувстваш. Ти нали знаеш, че си нормална Laughing Нали правилно помня, че и Александра я кърми над годинка? Какво толкова различно с по-малката...
Не е ли вариант да намериш други майки, за морална подкрепа? В Габрово има, мога да те свържа, ако не сте в едни и същи социални кръгове... (все пак градът не е малък). Понякога за околните много помага да научат, че тяхното дете не е изключение от нормата и това, което се случва, е нормално.

# 661
ЧРД на Миша, жива и здрава!

Криска, разкошни торти  Peace

# 662
  • Габрово
Ами Бу, каката я кърмих до 1,2 год. наистина, но тя беше по-пасивна и лесно я отбих, докато Рая е от много пристрастените и ще е адски трудно. Иначе познавам и неколцина други майки в града с доста по-големи кърмачета и нееднократно преди съм ги питала няма ли да отбиват вече (сега разбирам колко е гадно всеки това да те пита) Аз подкрепата я нямам в къщи и моите роднини и то повечето от които жени едва ли не са възмутени, че кърмя.
Все пак доста устисках, имайки предвид, че по заповед на бате трябваше още на 6 мес. да приключа с този гнусен според него процес, но аз се преборих и издържах психичекси на натиска му Mr. Green
 Не, че е голяма драма отбиването, но и аз като Емир го изживявам малко по-зле, защото вероятно няма да имам трето дете и никога няма да усетя отново тази тръпка  Heart Eyes

# 663
ЧРД НА ГОЛЯМАТА КАКА МИША!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!!! bdbaloni baloni baloni happy bd hbday

Тортата е невероятна просто! CrazyСега видях още една с едни мечовци, останаха ми очите ShockedКриска, страшна си пупу, не си похабявай таланта, още повече че ти и харесва Wink

Валка: да дойде на мен някой да ми каже, че съм ненормална аууууууууууу #Cussing outНе им се впрягай, циците са си твои и ще си ги изполваш както си искаш Mr. Green

Атракцион: да не си оправи компютъра? Племенницата днес ли беше? Как са децата?

Моите са добре вече.  Whistling Само Лора още дриска, явно от антибиотика, давам хидрасек, но файда не виждам Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 18:10 от arllina

# 664
Arlina, дай и чай от кора на нар, ако имаш го смеси и със сок от дренки. Или попара сухар с чая или сока. Паралелно и хидрасека-Божидар това го  е оправяло  Peace

Преинсталираха го, сега имам пълноценно копютър  Crazy
Ани днес прави 2г, да Simple Smile
Божидар се оправя, дебна Свил, дано размине, че съм напънала на четене  Whistling

# 665
Тц, не иска нищо диването, само вода и кърма признава и лекарствата едва прекарвам. Чайове, сокове- абсурд!!! ooooh!

Да ви е жива и здрава Ани и на лято- голяма кака! Party bdbaloni baloni

# 666
Тц, не иска нищо диването, само вода и кърма признава и лекарствата едва прекарвам. Чайове, сокове- абсурд!!! ooooh!
Аз сигурно ще се повторя, но вече няколко пъти за разстройство ни помага Био гая! Валери също не пие лекарства, чайове и не признава компреси, но за Био гая отваря сам уста!  Crazy
На мен честно казано, не ми е неприятно кърменето и дори психически не съм напълно готова да се лиша от тази близост, но натиска от другите е голям и ми писна да ме карат да се чувствам ненормална Sad
Разбирам те напълно! Hug

# 667
Мая, а вие до къде стигнахте ?

# 668
Ами успех - един ден успявам да го разсея да не иска през деня, на другия ден - направо е като вендуза! Нищо на сила няма да правя! Просто исках съвет за плавно отбиване, ама сме много далеч.
Но мнението в малките градове явно е еднакво, и наистина натиска е способен да те направи един много изнервен и на предела на силите си родител, колкото и странно да звучи отстрани! Просто е много натоварващо! И затова напълно я разбирам!

# 669
  • София; Дружбето
Определено е изнервящо някой постоянно да те пита до кога ще кърмиш. При мен само свеки остана с този въпрос, никой друг вече не смее да го задава Mr. Green

# 670
Но мнението в малките градове явно е еднакво, и наистина натиска е способен да те направи един много изнервен и на предела на силите си родител, колкото и странно да звучи отстрани! Просто е много натоварващо! И затова напълно я разбирам!
и аз ви разбирам   Hug.
Гадно е когато и мъжа ти не те подкрепя, а иска да спреш.

# 671
ААА, ivilda , ква е тая цигара, а  Laughing

Валка, продължавай да си я кърмиш, не им се връзвай, така се стресирате взаимно-детето не е готово, ти също..... И и купи една тениска с надпис "До кога ще суча вече не е ваша работа"  Laughing

Закарах Божидар на градина и така отнесох металния крак на пейката с малкото си пръстче, че не е истинааа  Crazy

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 08:54 от Atrakcia

# 672
Добро утро!

Закарах Божидар на градина и така отнесох металния крак на пейката с малкото си пръстче, че не е истинааа  Crazy
Оххх, тоя номер ми е специалитет, веднъж даже си го счупих и ми го наместваха, ужасно е ooooh!

# 673
Добро утро...

Атракция и аз много обичам така да се контузвам - арника момиче, арника  Laughing

Аз да ви се оплача, че ми омръзна вече да чистя, прахосмукачката се е сраснала с мен и и я мразя, тъкмо измета и някоя солета или части от суха паста изникнат от някъде, ще откача е меко казано...Вчера ММ фуча половин час с машината из в къщи и днес вече 2 пъти съм я пускала...Да...знам, че вината си е моя, че давам на Бобиндата някакви си неща трошащи и цапащи за ядене, ама пък ми писна...
Идея за малко портативно нещо, дето да си го закача на врата и да си е непрекъснато с мен  Thinking

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 13:38 от Nadina

# 674
  • София; Дружбето
Аз си мечтая за прахосмукачка робот. Имам две познати, които си взеха и много ги хвалят. Само че идеята да дам 800 лв за нещо, което тежи 2 кила ме убива Crazy
Изпратих си каката на детска накифлена и с торта, дано днес си усети рождения ден повече от вчера Grinning А ние с Габи мислим да се разходим, дано се постопли навън, че в момента е отврат

Общи условия

Активация на акаунт