Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Анджелина,дано оздравеете бързо!Ти защо си чак на АБ?

Имам бронхит.

Алекс да се оправя бързо.

Опитът показва, че щом веднъж можеш да се възстановиш, можеш и втори път...  Whistling

При мен се оказа невярно това твърдение. Хлъц. Ама пак съм хубава  Laughing

# 331
  • София
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИ РОЖДЕННИЦИ!

ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

НА МАЙКИТЕ - НАЗДРАВЕ!

Ноеми, аз поръчвам от един сладкарски цех във Враждебна, но май за теб е далечко. Иначе тортите им са вкусни и леки. И евтини  Mr. Green

# 332
  • София
Ще купя ваучер за 1 час райд с моторна шейна на Боровец. Някой друг иска ли, заедно да ходим, с децата?  Rolling Eyes Офертата е с 50% отстъпка, ето: http://grabo.bg/VTAExtreme-0gzk5u9 (има и за шейна, нищо че първоначално се вижда само ATV)

# 333
Момичета , я дайте идея за сладкарница, от която да поръчам детска торта, без Лагуна.

100гр Сладки (http://www.100gr-sladki.com/) или ТЕА - адрес: София, жк. Изгрев, ул.Фр.Жолио-Кюри 10 телефон: 02 872 23 42, но нямат сайт.  Peace

# 334
  • София
Ноемке, ти какво по-точно търсиш?

# 335
  Ноеми,още един глас за 100 грама сладки.Мисля,че и ДаВинчи ще гласува за тях.  Wink
  В Дървеница има сладкарница с разкошни ,абсолютно разкошни (на вкус,че аз това ценя най-вече) торти!  Hug Но в момента не помня как се казва сладкарницата.....Ако се заинтересуваш,ще разбера. Peace

# 336
  • София
Скъпи приятелки, почерпете се за здравето на моето малко голямо Симонче:

Нека са живи и здрави всички астрални близнаци на Симона - Емили, Росен, Ивета, Ана, Давид, Валентин, Сияна, Кристиян и Анелия. Растете безгрижни, щастливи и весел празник на близките ви!

Наздраве!

# 337
  • София
Честито на Симона, Емили, Анна и Давид!

И Иветка да е честита, ако Coffee намине!  

Много щастие да пълни дните на скъпите деца, много поводи за тежки наздравици - тези на майките им!  Mr. Green

# 338
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА, ДАВИД, ЕМИЛИ, АННА и ИВЕТА!

Да растат здрави, умни и талантливи деца!

# 339
  Ним,с удоволствие се черпя за много много много здраве на твоята мила Симона!Нека расте все такава необикновена умница и да ти дава безброй поводи за радост!  newsm51

Честито на Давид,Емили,Анна,Ивета и на чудесните им майки!  smile3525

# 340
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на принцеса Симонеса Hug Да ви е здрава и много щастлива

Честито и на останалите рожденници Hug

# 341
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НИМ  bouquet
Ним, пожелавам здраве на Симонка, а на теб нощи, които да са вълнуващи само от любовна/сексуална/ гледна точка. Да продължава Симона да те радва с постиженията си, да е все такава чаровница и да намери достоен багер за себе си след време  Wink

Честит рожден ден на Емили на Доби,Давид на Джинджър, Ивета на Кофее и Анна на Тани    bouquet
Да растат здрави и весели деца, обгърнати от семейна обич.

# 342
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОДЕНИ ЗАЕДНО С АННА!Нека всички са много здрави,щастливи и усмихнати деца!Наздраве и на техните майчета!
Пийте по едно и за мен-днес имам и имен ден(Татяна)!
Весел празник на всички!

# 343
  • Willebroek, Belgium
 Благодаря ви много за поздравите за Емито  Hug  bouquet Heart Eyes

Честит рожден ден на всички сладки дечица , които празнуват днес. Да са живи и здрави и много да ви слушкат. Безгрижно детство им желаем двете с Емили
 newsm59  bigdance2 newsm59

Заповядайте майчета  smile3525

# 344
  • София
Благодаря ви, приятелки! Обичам ви! Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт