След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
            Мили дами,Честита Нова 2011год.
Нека не броиме дните
                   и много да са ни парите!

Нека да живеем лудо
                   и всеки ден да бъде чудо!

Нека зло под камък спи
                   и по вода да ни върви!

.

# 361
marman,браво!
Е това е папарачка!.
И в Новогодишната нощ е на пост!
Варна,тръгна ти мила от първия ден на Новата година.
Какво да кажем за теб?Нямам думи!
Дежурството ти е денонощно.Едно голямо БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО!.
Мари,да ти е жива и здрава именячката!
.

# 362
ДОБРО УТРО В ПЪРВИЯ ДЕН НА НОВАТА ГОДИНА!!
КОЛКО ХУБАВО,ЧЕ ДОБРИТЕ НЕЩА,КОИТО СИ ПОЖЕЛАВАХМЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ!
А ЗА MARMAN И VARNA ...КАКВО ДА КАЖЕМ КАКТО ВИНАГИ НА ПОСТА С ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ ОТ ИСТАНБУЛ!!

МАЛКО ФРЕШЧЕ НЯМА ДА Е ИЗЛИШНО ПРЕДПОЛАГАМ

МАРИ,ДА Е ЧЕСТИТ ИМЕННИЯ ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ.ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,ЩАСТИЕ,ГОЛЯМА ЛЮБОВ И ПОЖЕЛАВАМ!!

# 363
  • Plovdiv
За много години!
Благодаря за топлите пожелания!
Да, дъщеря ми е именничката! Heart Eyes
Не бях уточнила.  ooooh!
От многото наздравици ще е!  newsm78 Joy Joy Joy

Марман, Варна

# 364
Варна,marman ,страхотни сте!
Какво прекрасно начало на Новата Година!
Благодаря ви ! Hug Hug Hug

# 365
  • Варна

ДОБЪР ДА Е ДЕНЯТ НИ МИЛИ ДАМИ!

ВАРНА, ПРЕКРАСНА СИ!    

КАКВО ПО-ХУБАВО НАЧАЛО НА ГОДИНАТА!      newsm53

marman,     

И ДАНО ВСИЧКИТЕ ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ ДА СЕ СБЪДНАТ!      newsm53

НАДЕ,    

ТОЛКОВА МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ ТЕЗИ ДНИ!

Толкова хубави емоции съм пропуснала! Но освен  ангажиментите ми, и Нета ми пречеше. -
      Като се мъча цял час, а не мога да отворя и един пост - накрая се отказвах!      Weary
      Но Новата година започна с чудо - точно в полунощ се отпуши Нета!     newsm53

Сега видях и прекрасната идея да направим клипче и многото красиви снимки и колажи,
      които ми припомниха вълненията през годината. 
      БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА КРАСОТАТА В ТЕМАТА!   
      МАЙДРИЙМ,     

ПРЕКРАСНИ  КАЛЕНДАРИ СИ НАПРАВИЛА! ЖАЛКО, ЧЕ ПРИНТЕРЪТ МИ НЕ Е ЦВЕТЕН!     Weary

Браво на Мишел, че пое ангажимента за клипчето.      smile3501
      Мишел, песента която си избрала е много хубава. Не мога да се сетя от къде,
      но тази песен ми е много позната. Много я харесвам.
      Аз самата от известно време работя върху една идея за клипче, но обличам песента с кадри
      от последните гастроли на нашите любимци, защото съм правила клипчета с другите
      материали.

МАРИ,     ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА КРАСИВАТА ДЪЩЕРЯ!

И НА ДВЕТЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ИЗЖИВЕЕТЕ НАЙ-НАЙ-ХУБАВИТЕ ЕМОЦИИ!!!

# 366
Пожелавам на всички още веднъж  щастлива Нова година! Hug Hug
Мари, здраве и късмет на твоята именичка!Весел празник на всички у дома!  bouquet  bouquet

marman, страхотна си! Новините са едно интересно и вълнуващо начало на новата година! Нека ги има винаги в нашата тема! Hug Hug
Варна, с голямо удоволствие прочетох интервютата! Берг вече не е сама. Тя ни казва: "Аз - това сме ние! Аз съм само по-женствена и много щастлива! Всичко останало сме ние!" А Халит   е много развълнуван, вглъбен и отдаден на проекта, но зад думите стоят мислите на един отговорен, уравновесен мъж - баща!
Страхотни интервюта!
Варна, благодаря ти!    bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, вълнуваща седмица ни очаква - със Сюлейман и новите ситуации в живота на Ферайе! Щастлива съм, че ще бъдем заедно!
Hug

# 367
Интервю с Халит (втора част, че той приказвал, приказвал…няма спиране  Grinning)

Да се играе Сюлейман по-интересно ли е отколкото Ибрахим?

Не, не правете такива сравнения. Ибрахим е много интересна личност. Нещата, които знаем за него излизат от писмата пращани до османските власти от посланиците. Описват някои особености на неговата физика, пише “така погледна, това направи”. Опитваме се да сглобим един многопластов образ. Това е персонаж, в който има много хляб за един актьор. И Ибрахим да трябваше да играе, удоволствието за мен щеше да бъде същото. И Сокуллу, и архитект Синан.  Образът на архитект Синан ще се появи в предстоящите серии. Баки и Фузули ще видим също, и техните образи би ми било приятно да пресъздам. Това е богат период от всяка гледна точка.

Кое най-силно Ви впечатли, докато работихте върху проекта, определена книга или фраза.

В книгите има и добри и слаби неща, някои историци са прибавяли и собствени коментари и са романизирали историята. Докато четете всичко преминава през главата ви като на филмова лента. Такива текстове се четат по-лесно. Сякаш гледате грандиозен исторически филм. По друг начин привлякоха вниманието ми писателите, които описват нещата документално,  като историческа хроника.

Какъв падишах изкочи от книгите?

Падишахът, който имах в главата си претърпя метаморфоза, когато стъпих на снимачната площадка. Човек се опитва да съчетае това, което е научил от книгите  с виждането на режисьора, сценаристите, останалите актьори. Това е двупосочен процес. Опитах се да извадя най-добрия възможен обаз на Сюлейман в този контекст. Ще го видим сред различни събития, ще го опознаем. Не е възможно да бъде опознат от първата сцена. Освен това той преминава през различни периоди и през тях е различен както физически, така и като позиции, които отстоява. Различен е, когато се сражава, когато взема държавнически решения, когато е влюбен, когато пише стихове, когато изработва бижута.

Сънувате ли ролята си?

Няколко пъти се случи, видях се на сън в онази епоха. Сънувах се сред събитията, за които бях чел, попаднал съм под въздействието им очевидно.

Meryem Uzerli играе ролята на голямата любов на Сюлейман Хюрем. Сработихте ли се добре с нея?

Мерием е много дисциплинирана актриса, много приятно е да се работи с нея. Същото мога да кажа и за г-жа Небахат. Всички сме много близки приятели, ценим се взаимно и работим наистина в добър синхрон. Съвсем друго е да работиш с хора, които си обичат работата.

Кога си казахте “Ще стана актьор”?

Първо учих корабно инженерство, след това в оперния отдел на Консерваторията. След това се прехвърлих в отдела за мюзикъли. Започнах да се занимавам с танци, да пея, мюзикъл, театър. За разнообразие имах и по някое актьорско участие. После заминах за Америка. Ходил съм на много кастинги, играх в мюзикъли и така реших какво искам да правя. Останах в Америка година и половина, след това се завърнах за участие в един мюзикъл тук. Заминах за Америка с идеята, че няма по-добро място, където бих могъл да се занимавам с актьорство. Тогава разбрах, че няма значение мястото, важното е как ти си вършиш работата. Каква стойност й придаваш ти самият, ти как работиш. След 2001,  гледайки различно на нещата, работейки много повече, успях да напредна в професията си.

Вкъщи пеете ли?

Не се занимавам с това от  дълго време. Много обичам да пея песни и да слушам музика. Това идва от баща ми. Той беше музикант и текстописец. И в същото време продаваше обувки, беше търговец. Пишеше песни в стил арабеск, в дома ни много често гостуваха Orhan Gencebay и Müslüm Gürses. Бях под влиянието на всичко това и оттук обичта ми към музиката. Обичам най-различни стилове. Слушам Bjork, Leonard Cohen, в миналото слушах Bon Jovi , но познавам и песните на Ümmü Gülsüm.

КРАЙ!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 13:34 от varna72

# 368
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

честито на именниците  Hug  bouquet

# 369
Привет ,момичета  кокичета !!! Hug Hug Hug

Какво прекрасно ...слънчево утро

Дай боже  Praynig да е на добро... Praynig

Дай боже ,Новата 2011 година да е СЛЪНЧЕВА , УСМИХНАТА, година на НОВИ СТРЕМЕЖИ, МЕЧТИ и УСХЕХИ ,не само за нашите любимци ,но и за всички нас !!! newsm10 newsm47 newsm10

Марман  Hug, Варна  Hugотново ни радвате...за кой ли път вече ooooh!...като приказни феи... Grinning Grinning Grinning

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

МАРЧЕ,  Hug скъпа ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ТИ ДЪЩЕРЯ !!!  Много здраве и късмет и желая !!!  Hug

За интервютата какво да кажа ...без думи съм ...и Берг и Халит са професионалисти ... продължават да се образоват ,за да могат да ни представят едни прекрасни художественни образи ... и в личен план ни показват своята голяма любов и своя копнеж един по друг ...Дай боже   Praynig всекиму такава любов... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 370
  • София
ВАРНА, Ч Н Г  !!! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА,КЪСМЕТА ВИНАГИ ДА Е С ТЕБ Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА В С И Ч К О,КОЕТО ПРАВИШ ЗА ДА БЪДЕ ПРАЗНИКА
ОЩЕ ПО ПРЕКРАСЕН newsm51 smile3525  love001
newsm44

# 371
ВАРНА, Ч Н Г  !!! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА,КЪСМЕТА ВИНАГИ ДА Е С ТЕБ Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА В С И Ч К О,КОЕТО ПРАВИШ ЗА ДА БЪДЕ ПРАЗНИКА
ОЩЕ ПО ПРЕКРАСЕН newsm51 smile3525  love001
newsm44

Благодаря ти, Краси!  Hug Харесаха ли ти думите на Берг за Халит?

# 372
  • София
ВАРНА,ЗНАЕШ КОЛКО БОЛЕЗНЕНО ЧУВСТВИТЕЛНА СЪМ КЪМ ВСИЧКО ПРОЧЕТЕНО ЗА СКЪПОТО МИ СЕМЕЙСТВО,НО ВЕЧЕ ДОРИ И ДА СЕ НАПИШЕ НЕЩО
ЛОШО ЗА ТЯХ,ЩЕ ГО ОТМИНА С ПРЕЗРЕНИЕ  Sick И ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ТРЕВОЖА,С ПОСЛЕДНОТО ,КОЕТО ПРОЧЕТОХ СЕ УСПОКОИХ Blush ИМАМ ВЯРА
В ТЯХНОТО СЕМЕЙНО БЪДЕЩЕ,САМО ДА СА ЗДРАВИ,ДРУГОТО ГО ИМАТ...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 14:09 от krasminikif

# 373
VARNA...ДОБРЕ,ЧЕ ТЕ ИМА!!!

# 374
Варна,и двете интервюта са прекрасни!  bouquet  bouquet
Много ти благодаря за търпението и отзивчивостта ти да ни зарадваш отново още
 в първия ден от Новата година! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт