Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 901
  • 727
  •   1
Отговори
# 225

Просто съм потресена статията e стара,но след прочитането и съм в шок и реших да я пусна и тук, за да може да се предпазим. Confused

От какво ще се предпазвате? Ако ви кажат че иамте магия и ви накарат да се съблечете за да ви бръкнат тук там, ще го направите ли? Или пък ще се съгласите на масаж със шлайфмашина?

Shocked Shocked Shocked Shocked

# 226
Според мен е крайно време да бъде отворена нова тема от рода на "Черен и Бял списък" ,но не да се коментира само кой познава и кой не, а хората да споделят и неприятните моменти от така наречените "сеанси"

Публикувана от: Nial
Вмъкни Цитат
Кой нормален човек ще се съблече и ще даде да му бъркат ей така по дупките?

Ето тук според мен е разковничето, уж всички сме нормално,но вярвайки, че нещата ще се оправят след подобен сеанс ни правят ненормални

# 227
Не мога да повярвам, че това е истина  Shocked

Кой нормален човек ще се остави да му бъде направено това???  Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:38 от MagicLubs

# 228

Просто съм потресена статията e стара,но след прочитането и съм в шок и реших да я пусна и тук, за да може да се предпазим. Confused

От какво ще се предпазвате? Ако ви кажат че иамте магия и ви накарат да се съблечете за да ви бръкнат тук там, ще го направите ли? Или пък ще се съгласите на масаж със шлайфмашина?

Shocked Shocked Shocked Shocked

Не мога да разбера, защо веднага се появяват ентусиасти скандалджии ,готови да бъдат на нож със всичко живо . Shocked

# 229
pepi1, това е форум и аз просто изказвам на глас (в писмен вид) мислите си. Наистина не мога да разбера, кой здравомислещ човек ще позволи да му правят такива неща, под предтекст че го лекуват или му развалят магия.
Къде видяхте скандали и ножове?
Не забелязвате ли подобието, "лечителят" и "жертвата" много си приличат. Единият има желание да бърка, а другият се предоставя доброволно и не възразява по никой начин, напротив - търпеливо отмята броеницата. Ако на "жертвата" й е било ужасно гадно, защо е изтърпяла манипулацията- 7 пъти в едната дупка и още 7 в другата, че за капак е дала да й мачка гърдите. Ако допусна, че жената е била заблудена, че попада при велик вселенски лечител, то още при първите му движения, които разкриват намеренията му е трябвало да избяга.

# 230
Да споделя и моя скромен опит с ясновидци.Беше ми препоръчан от астрологически сайт ясновидец Пиналски.Той си има офицялен сайт и зададох няколко пъти въпроси в астрочата и останах с положително отношение .Мисля че съветите му са добри и имах чувството че наистина описа мислите ми.Доколко познава бъдещето наистина не мога да кажа и не винаги се ангажира с конкретни отговори но съветите му наистина може да се вземат предвид.Може да опита който желае ето сайта
http://www.pinalsky.com
Препоръчвам ви астрочата защото с смс отговаря доста кратичко ,а може да иска още данни и ще се набутате с друг смс.Ако някой опита ще се радвам да споделите впечатления.

# 231
Кой нормален човек ще се съблече и ще даде да му бъркат ей така по дупките?
Ходжата е за затвор, а пациентката за хоспитализиране в психиатрична клиника.
И аз това се чудя - кой нормален човек би изтърпял това? Shocked
Добре поне, че е разказала, за да се знае - поне мъжете, които ще го прочетат да знаят и да не пускат жените си там.
А, не е изключено ходжата вместо пръста си, да е вкарвал нещо друго, и да я е срам да си  каже... Wink Embarassed

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:51 от krem-karamel

# 232
pepi1, това е форум и аз просто изказвам на глас (в писмен вид) мислите си. Наистина не мога да разбера, кой здравомислещ човек ще позволи да му правят такива неща, под предтекст че го лекуват или му развалят магия.
Къде видяхте скандали и ножове?
Не забелязвате ли подобието, "лечителят" и "жертвата" много си приличат. Единият има желание да бърка, а другият се предоставя доброволно и не възразява по никой начин, напротив - търпеливо отмята броеницата. Ако на "жертвата" й е било ужасно гадно, защо е изтърпяла манипулацията- 7 пъти в едната дупка и още 7 в другата, че за капак е дала да й мачка гърдите. Ако допусна, че жената е била заблудена, че попада при велик вселенски лечител, то още при първите му движения, които разкриват намеренията му е трябвало да избяга.

Идеята на това което написах беше друга, но явно не си ме разбрала .Има хора които от водени от нуждата да търсят решението на даден проблем биха се подложили на всичко. Както се казва в новият завет "средствата оправдават целта" ,та идеята ми беше с тази статия да се покажат имена и конкретни начини на действие от страна на бил той "лечител"ходжа"гледачка " и тн.... и ,ако някой който е прочел статията и е попаднал при "лечител" с подобни методи да си спомни, за нея и да "дойде" на себе си ,че въпросният метод няма да му помогне. Примерно, ако дадено семейство няма деца дъги години,минали са през всички лекари през всички възможни лечения, но децата ги няма и няма, и случайно разбере или прочете за еди кой си ходжа и отиде при него и той и каже, ами аз ще ти помогна ,но ще направиш "гола,клекнала и бъркане"защото само така може да и помогне.Мислиш ли,че тя няма да го направи?????  Но ако беше видяла въпросната статия, доста би се замислила.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:44 от pepi1

# 233
Ако е със всичкия си, няма да го направи. Толкова отчаяно иска дете, че тя и мъжът й, дружно под ръчичка отиват при дядо ходжа да й бърка тук там.
Точно за това говоря - че има хора склонни да се подложат на такава "гавра", под предтекст, че е за тяхно добро.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:11 от Nial

# 234
 Laughing Не става въпрос само за конкретният случай, ето и другите :

**ОСЪДИХА ЛЕЧИТЕЛ, ЗАТРИЛ МОМИЧЕ С ЦЯР ЗА КОСОПАД

Бивш военен от Свищов получи две години условно за причинена смърт по непредпазливост по време на лечение на 17-годишно момиче.
***През 1995 г. самозван лечител от Перник умори 13-годишно момиче. С нестандартните си методи на лечение екстрасенсът Валери Иванов причини смъртта на малката Божидарка Касабова от Шумен, болна от церебрална парализа.
****- Властта е безсилна пред печалноизвестния лечител Ангел Кънев, известен като Дядо Хаджи. Преди време бебенце издъхна при раждане в сектантската комуна на самозвания гуру

колкото повече такава информация се предлага на хората четящи темата "Ясновидци (врачки) "
толкова повече  не биха допуснали грешките в описаните случаи :–))

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:31 от pepi1

# 235
Дълбоко се извинявам. Днес нещо ми става. Когато прочетох 2ри път написаното и силно се засрамих, поради което редактирах поста си.  Grinning

Явно съм подвластен на емоцията от прочетеното. Абстрахирайки се от нея виждам че аз и ти сме на едно мнение, можеш да опиташ да го видиш и ти.

# 236
потресен съм, но мисля, че е по-добре да знаят хората.  Stop

# 237
Дълбоко се извинявам. Днес нещо ми става. Когато прочетох 2ри път написаното и силно се засрамих, поради което редактирах поста си.  Grinning

Явно съм подвластен на емоцията от прочетеното. Абстрахирайки се от нея виждам че аз и ти сме на едно мнение, можеш да опиташ да го видиш и ти.

И аз редактирах моят, целта според мен е не да се караме и нападаме да да даваме примери от сорта"не питай старило, питай патило"

# 238
Ако е със всичкия си, няма да го направи. Толкова отчаяно иска дете, че тя и мъжът й, дружно под ръчичка отиват при дядо ходжа да й бърка тук там.
Точно за това говоря - че има хора склонни да се подложат на такава "гавра", под предтекст, че е за тяхно добро.

Ако някои  хора са толкова полудяли и се оставят да им причинят това, в името да имат дете, значи въобще не заслужават да  са родители......не искам да изземам функциите на Господ/Вселената, но........никога няма нищо случайно(сега ме разпънахте).....

# 239

Ако някои  хора са толкова полудяли и се оставят да им причинят това, в името да имат дете, значи въобще не заслужават да  са родители......не искам да изземам функциите на Господ/Вселената, но........никога няма нищо случайно(сега ме разпънахте).....
Включвам се отново за да изразя и аз моето отношение.Да , и аз съм на това мнение ....няма нищо случайно..... децата са дар който не на всеки е дадено да притежава и зависи от кармата на човека която сам си е градил.С риск да бъда съдена и аз също ще кажа че имам и по-специално отношение към инсеминацията и инвитрото.Но ние все пак сме хора грешим -Няма нужда да съдим постъпките на другите....НЕ СЪДЕТЕ...това не е за нас-има кой да го направи .
И понеже темата е за ясновидци бих искала и аз да кажа нещо.Много от нещата ни са предначертани ,но до голяма степен съдбата ни се влияе от нашите собствени действия.Ние винаги правим избор и няма ясновидец който да ни предначертае точно какъви ще направим.Той може да ни препоръча нещо което е най- добро за нас -ако разбира се има способности.Затова ви писах че бях впечатлена от способностите на Пиналски ,но поста ми мина някак незабелязано.

Общи условия

Активация на акаунт