Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 884
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Във Варна е и Адриана Вотей, също астролог. Нейният хороскоп е на по-добра цена, 80лв, също се записва на касетка, всичко, което ти говори, много е изчерпателна. В темата ''правили ли са ви хороскоп'' има само положителни отзиви за нея, можеш да погледнеш. Лично мое мнение е, че способностите и уменията и не са само на астролог.

МАРИЯ СТОЙчЕВА е абсолютна шарлатанка, моля ви се не ходете при нея. Родителите ми мислеха че имат направена магия преди 2-3 години. Ние живеем в чужбина и и изпратихме емейл. Тя поиска около 40 евро (не си спомням точно). За тия пари само ни каза че имаме ужасна магия направена на цялото семейство и поиска още около 1000 лева за да я развали. Изпратихме и някакво бельо дето поиска и парите (макар и това да е огромна сума за нас, и трябваше да ги съберем от тук от там) След 1 месец и се обадихме да видим кога ще прати бельото обратно и тя каза че нищо не е получила и че трябва още 1000лв да и изпратим. Повече не и се обадихме естествено и разбрахме що за човек е.

# 376
Еми и аз се опитах да се обадя на Гюкчен,но не стана.В смисъл,че я попитах само в софия ли стои и мибеше неудобно да я питам дали може да ме консултира по телефона направо.И жената каза,че не обикаля и няма и намерение и с това приключи разговора.Нямам този късмет.

# 377
Еми и аз се опитах да се обадя на Гюкчен,но не стана.В смисъл,че я попитах само в софия ли стои и мибеше неудобно да я питам дали може да ме консултира по телефона направо.И жената каза,че не обикаля и няма и намерение и с това приключи разговора.Нямам този късмет.

Така стана и с мен, ако сте чели предните ми постове... Щом си в Бг, по-добре отиди лично, когато имаш време  Peace

# 378
Здравейте момичета
Дали сте чували за Ясновидката Веска от Джулюница,какво е мнението ви за нея?Моля за телефон ако имате.
Благодря предварително Hug

# 379
Seshtam se kato dete , sreshta me I mi kazva neshto I sled den dva se sluchva. Otivash na miaston ,cialoto selo ia poznava. Kushtata I se namira predi kraia na seloto posoka Elena. Znam che poznava,no za sujalenie I niamam tel. Uspeh

# 380
Здравейте,

Искам да "издиря" една ясновидка при която майка ми ходи преди около 15 години. И до ден днешен тя каквото е казала, всичко до думичка се сбъдна и за нас тя е единствената гледачка при която сме били със истинска дарба. Също така тя спаси живота на майка ми тогава. Казваше се Румето от село Татарево (близо до Първомаи) Аз лизно не съм я виждала защото майка ми и сестра ми ходиха при нея. Тогава тя била много младо момиче към на 18 години. Преди около 7 години бяхме на гости в Българя майка ходи в селото да и се отблагодари, но и казали че тя отишла да учи и се ом\ъжила и отишла да живее в някакЪв град (не съм сигурна дали е Първомаи)
Моля ако някои има някаква информация да пише

# 381
На въпросите, които получих на ЛС, отговорям тук. Астроложката се намира в 1 блок на БАН. Нямам телефон, мен ме изпрати позната на позната... Казва се Даниела. Това е информацията, която имам аз!

# 382
7-годишната французойка Каеде Убер наследила дарбата на българската пророчица
http://frognews.bg/news_34571/Tova_e_novata_Vanga!/

# 383
 Уф, пак ли?! Crazy
Не вярвам на нито една дума от статията! Naughty

# 384
То само кат погледна източника, ми става "ясно". Носорог Нюз! Laughing

# 385
горкото дете  Rolling Eyes

# 386
  • на брега на морето

Това беше и моята първа мисъл. Дано не е вярно, че ще му стъжнят живота.

# 387
На мене друго ми е интересно, как "разбра" преводачката, че се касае за 2012 година???

От видеото ясно се чуват думите на мъжа с момиченцето, "Quand?" , "Tu sais pas"? (кога, не знаеш ли), после тя промучава нещо неразбрано и рускинята веднага каза 2012???

# 388
Много автентични предсказания, паднах от коня просто!  ooooh!
Детето отговаря с да, не, не знам, 2012 не произнася в нито един момент, бащата го казва, но с въпросителна интонация и преводачката бърза да "преведе". На взривената кола отговорът му е не знам. На снимката казва, че е нейна приятелка, после я питат дали е с мъж и какъв е мъжът, показва с ръка, че е висок, както би направило всяко друго дете, за светъл или тъмнокос не споменава.
То това даже не е ни шарлатанство, ни даже прах в очите, хората си приказват каквото са наумили, а френското дете е за парлама.
За капак, във фрнеския гугъл няма и следа от информация за подобно дете с паранормални способности.
Та който иска, да вярва!

# 389

Добре де, нали има тема за врачки, баячки, знахари, екстрасенси и ходжи?
Обменяйте си там информация, ахкайте и охкайте и заминавайте за Франция да ви гледа.

Общи условия

Активация на акаунт