SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Moмичетаааа ще чакаме някакви страхотни новинииии  newsm44

Краулииии мерси за поздрава- красота  Heart Eyes

хахахаха Люска, Белс направо летя из облаците с вашите коментари   bouquet Hug

Белс  имам помощ отгоре, ама по вероятно да имам сигнали, нали се сещаш...звездите ми го говорят  Laughing

# 676
Мирка, разкошно видео-клипче! Направо се гордея, че те познавам (макар и само виртуално засега)! Продължавай все така  bouquet

Ах, този Джим, само ни подлъгва да се надяваме Thinking

# 677
  • Разпиляна във въображението
Най-много да сподели, че седми сезон наистина ще го има или че се обмисля и осми.

Честит имен ден на именничките! Да са живи и здрави и все така супернатурални ... фенове и жени  bouquet  bouquet  bouquet

# 678
Най-много да сподели, че седми сезон наистина ще го има или че се обмисля и осми.

и това не е малко

# 679

и това не е малко
само мечтата на всички фенове Simple Smile Нека да е бозав, дори приемам Кас зализан и скучен, през 3 серии, ама поне да има нов сезон Simple Smile

# 680
  • София

и това не е малко

направо ще си е страхотна новина.

# 681
Ох, най-накрая свърших със събирането на Епизод 2 от тема и половина Crazy Crazy Crazy .

Ето линка:
http://tranz.it/load.php?id=M4LwZlp2tOGA1O9F724887

Пробван, работещ Peace . Ако някой все пак има проблем, ще му го изпратя по друг начин.

Отивам да се хоризонтална и да си получа заслужената награда Whistling .

# 682
  Поздрав за което  Hug    и  заслужена отмора  Grinning   Ама как светкаш с очета и как си усмихнала момчетата  Grinning   Сами даже свенливо е навел глава и е прибрал ръцете дори  Mr. Green

# 683
  • КиТ

и това не е малко

направо ще си е страхотна новина.

А дано,ще ни зарадват много с такива новини Crazy Party Party Party Party

Импалка браво за труда  bouquet

# 684
  • # супернатурална #
Само дано рейтинга позволи да се правят още сезони. Има с какво да се запълнят, достатъчно е да попрегледат форумите  Laughing

Отивам да се хоризонтална и да си получа заслужената награда Whistling .

Заповядай  Hug

Whistling

# 685
ох не мога да се сдържа да не споделям лафове

вече от пети сезон

Кас моли Дийн да му помогне да открият архангелът, който го е убил
Кас: Казва се Рафаел.
Дийн: Убил те е ангел костенурка нинджа ли?

---

умирам от смях с тази серия

Дийн води Кас по жени... а Кас горкия се поти и черви... хахаххаха

Мирка иска ми се да бях гледала с теб тази серия, представям си ти с какви очи го гледаш

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 21:47 от Bella

# 686
 Joy   еее тоя Дийн, не можеш да го барнеш бос по филмовите въпроси хи хи хи

Оооо този Сам, понеже е с кожен панталон, се оглеждам за меча  Joy Галке, много са впечатляващи и двамата отмарящи Уинчестър  Grinning

# 687
  • София
Аууууууууууу Краули...тази снимка на Дийн за първи път я виждам...ама е жестока просто...нали не е колаж или е...че нещо много финно телцето ми идва... newsm78 newsm78 newsm78.

# 688
Импалка   remybussi   Hug благодаря за труда и като по Чудо  Praynig ми позволи да го изтегля (3 пъти даже, щот съм много умна  Crazy)

Нека има седем, осем, девет ..... 15, 16 сезона. Аз съм готова да ги гледам ... Колкото по възмъжават, толкова по хубави стават момчетата.... радост за окото  Mr. Green... теми за сюжет, бол. Да погледнат дори само в нашата тема  Peace

# 689
  • # супернатурална #
Сигурно и двете са колажи, иначе трябваше да сме ги засекли досега. Ама са страхотно направени. Сам няма да го коментирам Heart Eyes Heart Eyes, ама и Дийн изглежда доста...впечатляващо, Ако е с много дрехи Laughing

Бела, хич и не се въздържай, спомням си какво е да ги чуваш за първи път лафовете, иска ти се да ги обсъждаш, обсъждаш.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт