Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 745
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Тази сцена нещо не ми е ясна!  newsm78 Съдейки по печката с кюнец това не ще да се е случвало в Англия. Демек, рожденният ден е в Турция, явно някъде на хотел или хижа. Но, какво дири там Едже, а и защо Харун е с този смешен перчем? Не е случайна тая хрумка на сценаристите.  newsm78 Иначе и аз мисля, че това е нещото, което Еда ще получи в плик. Ако обаче, Ямур е настоявала пред татко си да си чества рожденния ден с Едже без Еда и той наистина го е направил, за да й угоди без да каже на Еда, вече не знам какво трябва да направи, за да убеди Еда в клетвите си!

Ами като че ли това може да е снимков материал от прословутото писмо което може би Еда ще намери

# 646
  • София
Тази сцена нещо не ми е ясна!  newsm78 Съдейки по печката с кюнец това не ще да се е случвало в Англия. Демек, рожденният ден е в Турция, явно някъде на хотел или хижа. Но, какво дири там Едже, а и защо Харун е с този смешен перчем? Не е случайна тая хрумка на сценаристите.  newsm78 Иначе и аз мисля, че това е нещото, което Еда ще получи в плик. Ако обаче, Ямур е настоявала пред татко си да си чества рожденния ден с Едже без Еда и той наистина го е направил, за да й угоди без да каже на Еда, вече не знам какво трябва да направи, за да убеди Еда в клетвите си!

Ами като че ли това може да е снимков материал от прословутото писмо което може би Еда ще намери
Сигурно, но любопитно е къде и кога се е случило! Това ще предопредели и реакцията на Еда! Лелееееееееееее, не ми се иска да съм на нейно място!  ooooh!

# 647
Момичета да се насладим на хубавото клипча на Розичка. Hug Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=HA1tiVOFqZg

# 648
# 649

Mokсито,суперррррррррр!Номер 4 и 5 - моите фаворити!

# 650

Сигурно, но любопитно е къде и кога се е случило! Това ще предопредели и реакцията на Еда! Лелееееееееееее, не ми се иска да съм на нейно място!  ooooh!
Това ще да е било някой пъклен план на Едже, организацията на рождения ден и избора на мястото му. Ще го сподели с Ямур и ще я предупреди да не казва на баща си, така ще го поставят пред свършен факт. Ще го изненадат, а оттам и шока за Еда.

# 651

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ПРИЯТЕЛИ !  Hug
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И СЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ !

Виждам, че новата година е донесла на Бай Ганьо ново име, а на Мокси ново лице, затова ще им пожелая да си ги коландрят /стопанисват, пазят/  със здраве  hahaha hahaha

Празниците не са попречили да изпишете тема и половина от както ви оставих, та сега ще трябва як спринт, че да съм в час с коментарите ви, но успях да схвана , че през новата година ще трябва да се спазва нова диета, затова

Днес започвам аз диета-
трици, чушки и чушлета.
Друго май не се полага,
трудно е, но се налага.

Можело по някой орех,
но да не се прекалява.
Чакам истински успех,
че сега съм като крава.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
Дами, след тази фотосесия на Харун, аз няма да пиша лоши постове за него! Оставам си докрай твърд фен! Нали феновете на един спортен отбор не се отказват от своето фенство, когато отборът прави грешки! Това е невъзможно да стане! Laughing Laughing Laughing

# 653

Това ще да е било някой пъклен план на Едже, организацията на рождения ден и избора на мястото му. Ще го сподели с Ямур и ще я предупреди да не казва на баща си, така ще го поставят пред свършен факт. Ще го изненадат, а оттам и шока за Еда.
Рожденият ден е в Англия!

# 654
  • София

На път за никъде...

Момичето извади телефон
и много дълго си говори с някой.
Звучеше влюбено. И толкова самó...
...И бавничко вървеше в тъмнината.
По стъпките ù светваха звезди,
а тя едва ли знаеше, че го умее.
Говореше със някой, без дори
да подозира как след нея
по хорските настръхнали лица
се връщат плахо няколко усмивки
и как Луната слиза над света,
защото иска да остане близко
до тихата ù, жълта топлина,
с която казва колко го обича,
до късчето изгряваща дъга,
която свети във това момиче.
А то вървеше толкова самó,
макар, че си говореше със някой.

И после никой не разбра защо
Луната се обърна и заплака.

Caribiana

# 655
Дами, пове4е защити на Едже няма да пиша, готвя защитите на харун! Трудна работа! Не знам доколко ще се справя, но лоша дума за него от мен няма да 4уете! Laughing Laughing Laughing

# 656
  • София
Мокси, супер колекция. Аз си подбрах двете любими! Мале, че поглед, особено втория. Е, на това му се казва да ти спре дъха, при такъв поглед! И да ви кажа, съвсем не съм убедена, че се докарва само от чушки!  hahaha hahaha hahaha
Мокси, и аватарчето ти е много ефирно. Харесва ми!  Hug

# 657
  • София

Много е възможно! Напълно съм съгласна!  newsm10

# 658
Относно този плик в резюмето пишеше нещо от сорта "Еда ще отвори ли този плик?". Аз се чудя дали е адресиран до нея или е от Едже за Харун или от Едже за Ямур-тъпо звучи, но ако беше за нея, защо да не го отвори направо. А и на две от снимките Харун и Ямур позират за снимка и сигурно Едже ги снима. От последната серия се разбра, че той е инструктирал Нилюфер да не я пуска без негово знание в дома му, затова да ги праща в плик. Нейната цел е да уязви Еда, но ако го направи директно, знае че тя ще каже на Харун newsm78. Звучи тъпо, но иначе не виждам, защо би се чудила дали да го отвори.

# 659
  • София

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ПРИЯТЕЛИ !  Hug
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И СЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ !

Виждам, че новата година е донесла на Бай Ганьо ново име, а на Мокси ново лице, затова ще им пожелая да си ги коландрят /стопанисват, пазят/  със здраве  hahaha hahaha

Празниците не са попречили да изпишете тема и половина от както ви оставих, та сега ще трябва як спринт, че да съм в час с коментарите ви, но успях да схвана , че през новата година ще трябва да се спазва нова диета, затова

Днес започвам аз диета-
трици, чушки и чушлета.
Друго май не се полага,
трудно е, но се налага.

Можело по някой орех,
но да не се прекалява.
Чакам истински успех,
че сега съм като крава.  Joy Joy Joy Joy Joy
Шефче,  welcome и за много години! Hug Влизаш в новата година подобаващо!  newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт