Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 772
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Варна
Тарабас smile3501- поклон пред таланта! newsm10 newsm51

# 722
Поздравявам Торабас и Петко за стиховете   bouquet  bouquet

# 723
  • Варна
Сега остава да ни покажат как Арас целува Еда, а Харун се гърчи от ревност!
Искаааам !!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
И аз! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 724
  • София

ШЕПОТ

Намерих пътя и не съм сама.
Излязох от непрогледната тъма.
Обичта ни никого не стряска,
живея за поредната ти ласка.

С любовта си страшно се гордея,
вървя напред и твърдо вярвам в нея.
Докосвам с устни нежната ти шия
и от вълшебен извор сякаш пия.

Откривам светлината в твоите очи,
животът ми сладнее, а не горчи.
Усещам допирът ти по косата -
вземи ме цялата, в едно с душата....

Обичай ме на завистта на пук
и говори ми тихичко, над мене бди.
Аз ще живея радостно, че ти си тук -
бъди какъвто искаш, но бъди !

Е така вярвам , че ще говори Еда и никакви Еджета няма да успеят.
Шефче, връщам се към предните си реакции за твоите стихове - пред такава красота само smile3505 Голям талант си!  smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm10 newsm10 newsm10

# 725
Едже, как е възможно да се унижава до такава степен-Харун й каза в очите, че за него съществува само Еда и тя да му налита да го целува #Crazy Ех, че ме хвана яд #Cussing out  Дали могат да ме довършат с новия фрагмент или като един заклет мазохист (в следствие на всичко изгледано до сега в цели 64 епизода) ще устоя и на него newsm78

# 726
  • София
Едже, как е възможно да се унижава до такава степен-Харун й каза в очите, че за него съществува само Еда и тя да му налита да го целува #Crazy Ех, че ме хвана яд #Cussing out  Дали могат да ме довършат с новия фрагмент или като един заклет мазохист (в следствие на всичко изгледано до сега в цели 64 епизода) ще устоя и на него newsm78
Толкова глупости изтърпяхме,че сега и Едже метнала се на врата на Харун ще понесем.После очаквам Арас натиснал Еда да я целува,а Хубавелко гледа отстрани и се пука от ревност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 727
  • София
хора , коя майка не знае рождения ден на детето си.
това са стари снимки или мечти на едже.
Естествено,че Еда знае рождения ден на детето си,но друг е въпроса че не е поканена на него-огочена е страшно много от реакцията и поведението на Ямур и явно е решила да стои настрана,за да не я наранява.Но Харун е за бой,как може да не я покани на празненството  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
Рекси, само Едже го е метнала и него, да знаеш. Иначе няма оправдание за постъпката си пред нас, а пред Еда така и така няма да има!  Naughty Ох, сега да видим и Арас какви планове крои, че много ни станаха кроячите на планове нещо. Нашите гълъбета са като в кръгова отбрана, само дето не знаят, че такава битка се печели само гръб в гръб, демек заедно! А като знаем сценаристите какви са ни "милички и романтични"...отиде ни воайорството! Crossing Arms

# 728
  • Стара Загора
Разбита съм от всякъде с тази снимка, въпреки че я очаквах! Много тежка ситуация. Не знам Еда как ще оцелее. Дано послуша Хаят да се бори за любовта си, но ако съм аз, ще се предам, признавам си. Няма да надмогна огорчението.
Тарабас, стихчето ти за майката успя да ме разплаче. "Шепот" също е прекрасно, благодаря ти!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Сега чета всичко диагонално, нямам време, но дано по-късно пак мога да се включа. Приятна вечер на всички!

# 729
  • Варна
Аааа, честно казано, тая целувка между Едже и Харун направо ме довърши! #Puppy dog smile3555 smile3544 Направо ме обезсили и обезсърчи, а аз само зяпам! Crossing Arms Не искам да съм на мястото на Еда, когато види това! #Shocked smile3555 cry И за мен няма значение кой кого и защо целува- Едже го иска, но Харун го позволява! smile3515

# 730
  • София
Боже Мокси, това на снимката аз ли съм  newsm78 Тая фигура не мога я докарах и след 5 год диета. Що чушки и трици ще трябва да погълна, направо не ми се смята. За чушлетата да не говорим, а орехите ще са поне тон Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря много за офопрмлението на стихчето ми   bouquet bouquet bouquet
Гуфи,  bowuu последните две стихчета са от лани дето се вика, но нямах време да ви ги напиша. Само диетата е от днес, че много тръстика , много нещо израснала през празниците.
Ще ме умориш, бе шефче!  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 731
  • София
хора , коя майка не знае рождения ден на детето си.
това са стари снимки или мечти на едже.
Естествено,че Еда знае рождения ден на детето си,но друг е въпроса че не е поканена на него-огочена е страшно много от реакцията и поведението на Ямур и явно е решила да стои настрана,за да не я наранява.Но Харун е за бой,как може да не я покани на празненството  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
Рекси, само Едже го е метнала и него, да знаеш. Иначе няма оправдание за постъпката си пред нас, а пред Еда така и така няма да има!  Naughty Ох, сега да видим и Арас какви планове крои, че много ни станаха кроячите на планове нещо. Нашите гълъбета са като в кръгова отбрана, само дето не знаят, че такава битка се печели само гръб в гръб, демек заедно! А като знаем сценаристите какви са ни "милички и романтични"...отиде ни воайорството! Crossing Arms
Няма оправдание за Харун  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ,дори и Едже да го е метнала както казваш той не може ли да й каже да си ходи,както го направи в миналия епизод,айде стига вече отстъпки от негова страна.Сега пък ще му се мята и на врата да го целува,пък той ще ми се прави на Лили Иванова-нищо не чул,видял,неразбрал  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 732
Laughing
4 свещички Simple Smile)

# 733
  • София
Аааа, честно казано, тая целувка между Едже и Харун направо ме довърши! #Puppy dog smile3555 smile3544 Направо ме обезсили и обезсърчи- а аз само зяпам! Crossing Arms Не искам да съм на мястото на Еда, когато види това! #Shocked smile3555 cry И за мен няма значение кой кого и защо целува- Едже го иска, но Харун го позволява! smile3515
Дани, на всичкото отгоре подозирам, че Харунчо ще си замълчи пред Еда за "изненадата" на Едже и няма да има шансове да се оправдава, нищо, че може и той да е в капан. Убийствен удар на Едже! Все едно гледам Мелда през първи сезон - той не ме иска, но и с нея няма да бъде! Само дето тук вече има и едно пораснало дете! Абе, пълен ужас! smile3555

# 734
5 свещички Grinning

Общи условия

Активация на акаунт