Отговори
# 270
Яница си спи в леглото от новородена. Като чета и оставам с впечатлението, че май сме само ние!
Не искаме да я приучваме да спи при нас. Приятели ни казаха,че после няма отърване и било голяма мъка Rolling Eyes

# 271
Днес поръчах за една седмица Ян Бибиян кухня. Утре сутринта чакам първото включване и нямам търпение да видя, дали ще се хареса от госпожицата. Реших като за първа седмица да е от диетичното меню, дето се готви с АМ. Утре ще пиша как е реагирала.

# 272
Добър вечер  Crazy

Я да се запиша  Wink в темата

# 273
jinanoel, благодаря за отговорите! Аз също като Звездичка държа Елия по чорапки, въпреки че вкъщи е доста хладно. И с баткото бяхме така - той дори нямаше 3/4-ти чорапи, само къси. Но тези пантофки си ги представям по-скоро като тръгне да прави крачки, за да не ходи по теракота само по чорапи. А ми харесаха, че са толкова меки и все едно е боса. Ох... нещо не ми върви дар-словото... Дано ме разбрахте...
tini mini, вие сте много специални!  Hug Честно да ти кажа обаче те съжалявам Доста изморително ми изглежда вашето приспиване. Аз само бутам цица и по някое време я заменям с биба. Дано Ники се отучи от този навик, че иначе дупе да ти е яко!  Hug
Този Марк ще ме разбие! Много напреднало детето! Иветка, пожелавам ти да свършват вече тези мъки с пренасяне и т.н. За съжаление няма как да ти помогна!  Hug
Къде се изгуби Djuliy70? Я бързо се отчети и вземи да организираш още една среща, че още ме е яд за предколедната!  Hug
Веси, и аз съм против даването на царевични пръчки (зрънчовци). Аз дори и на баткото не давам и като го почерпи някой на площадката той казва: "Не, мама не ми дава да ям боклуци." Щях да падна като го чух, но всъщност точно това му бях обяснила. Не се сърди, това е моето мнение! Иначе и аз много обичам Слънчо, но ги избягвам, а и в София ги няма...

# 274
Мацки, мерси за отговорите   bouquet  При нас обаче става сума за едновременно  кърмене и люшкане/разнасяне.  Rolling Eyes
малииииииииииииииии #Crazy #Crazy #Crazy пък аз си мислех ,че съм само аз горкана hahaha hahaha hahaha
Тини Мини верно той ме научи.маймунки такива hahaha
Много ми е чудно как ще се отбиваме.
Аз моя още не го пускам по земята Sad.
Лази скорострелно по спалнята.Засега толкоз.

# 275
Привет, момичета!
Ние пак сме тук...все така с хриптящ нос, но и с един зъб повече. Сега като избие и другия и като започне един сън...няма да ме "видите", щот' ще спим по цял ден с Теодора! Wink Тъкмо щях да се хваля в неделя, че предната нощ е спала почти цялата и носа й е по-добре и в нощта срещу понеделник ни разказа играта. Вече всичко ми е безразлично и съм като сомнамбул из къщи.
Тъкмо се реших да слагам спирала, пък се оказа, че цитонамазката ми не е добра, та се лекувах и ще видим другата седмица какво се е излекувало и какво - не.
Иначе, по въпроса за пантофките, Теа има някакви такива:, но и се събуват от крака. Те са по-плитки от тези, които е показала jinanoel. Иначе на Сашко бяхме купували такива, с ластик и всичко беше наред. Този магазин на "6ти септември" е много готин - има много интересни нещица.
tini-mini, направо ти съчувствам, но знам, че ще мине..рано или късно! Hug
Аз, затова този път бяха категорична, никакво приспиване на ръце. Сега като е с този нос на няколко пъти така я приспивахме, но все пак са изключения. Иначе, тя си спи в креватчето от новородена и никога не е спала при нас, както и батко й. Той започна да прескача понякога като стана на 2, но преди това - не.
Марк наистина е герой, но Иветка - дупе да ти е яко с този бързо развиващ се младеж. И - браво за смелото решение преди година, като ти желая това да са финалните щрихи на адът, който преживя! И аз си ровя из главата за някой познат с бус, но засега без резултат! Ще продължавам да мисля. А ти провери ли колко струват хамалските фирми? След като има кой да разглоби и натовари, значи само превоза остава. А, всъщност и сглобяването в "Надежда", нали?
Зрънчовци и аз не давам и на двамата - Сашко сигурно е опитвал веднъж, два пъти от почерпки. Не бих го спряла да си вземе, ако го черпят, но не му купувам. Само дето от шоколада няма опазване - успях, докато стана на 2 и дотам!
Вчера бях на мамолог и ми каза, че имам често срещаната след кърмене кистозна мастопатия, но да не се притеснявам, като вляза в критическата може би ще се оправя!!! Аз си имам едно на ум, все пак...
Отплеснах са, ама нали не бях писала известно време...Повече няма...Лягам си! Спокойна нощ! Heart Eyes

# 276
Iveeeta, браво на Марк Grinning Много е бърз, ние не можем да ви стигнем ехеее.....
Марини къде ходи на мамолог? И на мен ми предстой да посетя такъв специалист.
 Момичета стискайте ми палци Praynig Другата седмица съм на гинеколог. При последното ходене /октомври/ имах един не зараснал шев, който кървеше от време на време. Дано е зараснал, че иначе не ми се мисли Cry
Вие с какво обувате крачетата на бебоците, когато излизате на вън? Аз я обличам с космонавт,а когато е по топло с якенце, но крачетата винаги са и студени. Обувам термо чорапогащник, термо чорапки и едни пантофки/ от полар/
Лека и спокойна нощ на всички

# 277
vili_nik, във ВМА. Аз й обувам ботушки! Кофти цикламен цвят са /дар от свеки Mr. Green/, ама топлят доста!

# 278
Привет момичета, при нас нищо интересно няма...затова само ви чета и не пиша. Обаче сега да се включа по някои темички......

За 1-вия рожден ден мисля още от миналата година. Нашето намерение е да го съчетаем с кръщене и ще видим как ще съм с организацията. Мисля като се върна март месец във Варна да действам.

Вече съм споменавала че малкия си спи в леглото от първия момент, но аз спях на дивана в неговата стая. Като се върнем вкъщи ще пробвам вече да остане сам, а аз най-накрая да си спя в моето легло.

Вкъщи когато го разхождам или пускам с паяка му обувам едни пантофки мекички с гумени подметки (в детските градини май ползват такива), нещо от сорта

Иначе го оставям по топли чорапки върху ританките.

С тази МПР ваксина малко ме попритеснихте, но от друга страна не ми се иска да имам проблеми по натам с детската градина....май ще се консултирам с педи следващия път.

ASITA5 – надявам се прегледа да мине добре и да получите по-добри новини. Пиши като минете прегледа

vili_nik аз му слагам чорапогащник, някакви чорапки + терлички или тези обувчици които съм показала

А с детските дневници ни се получи много интересно, на питката на малкия ни подариха един......а после свекървата откри още 2 в тяхната къща които съм купувала за едни бебета но не съм ги подарила. Та сега си попълвам и трите, защото всеки дневник е различен и така си записвам във всеки дневник различни неща.. Ето ги и тях:

http://www.book.store.bg/p30504/kogato-az-biah-bebe.html

http://www.book.store.bg/p30106/moeto-bebe-album-dnevnik.html

http://www.book.store.bg/p41009/nasheto-bebe-album-dnevnik-rozov.html  - само че син

Ами това е от нас, лека и спокойна нощ  Hug

# 279
Аз обувам чорапогащник и вълнени терлички, които баба ми и плете. Маратонки слагам понякога, ама забелязвам, че после са и мокри крачетата. Запарват ли, потят ли и се краката, незнам. А ботуши спрях да обувам - само ги събува и много им се нерви.

# 280
Здравейте пак  Mr. Green гледам ви 4е пишете ли пишете ,и аз да не изпусна много ,да се вклю4а  Mr. Green
за вкъщи и аз (като Мили Ванили)и обувам 4орапогащник и плетени  терли4ки от прабабите  Hug или меки пантофки понякога,а навън -маратонки най-4есто,като казах ботушките и Ивето не ги трае  Laughing
И моми4ета да ви по4ерпя ,4е при вас ве4е е 12.01,а на тази дата празнуваме нашата годишнина  с мъжа ми,3 години (от годежа ,ама ние него си смятаме най -много ,то си беше като сватба Simple Smile)а след гоодина само подписахме  Hug Та за наше здраве да ви по4ерпя  Hug

# 281
anni2002 Честито!
Пожелавам Ви дълги години семейно щастие и много любов!

# 282
  • София
Добрютро да се включа рано, че после шетачката като се разшетаааа.
Ани, още много години да се обичте така, както днес !

Днес е Татянин ден - честито на всички Танчета, живи и здрави да сте - велики,
ама не мъченици, като светицата , на която сте кръстени !

И Леа спи в леглото си от новородена. В къщи я държа обикновено по чорапогащник, боди с дълъг ръкав и елек ( селско дете обичливо, ама така най-не се съблича  Mr. Green) или с боди без ръкав, анцуг и чорапи. Ходеше си по чорапи (понякога термо), ама както писах, започна да се хлъзга та купих и буйки.Имам подарени от тези на Бикал с миришещите гумени подметки, ама нагоре са изкуственяк и не съм ги ползвала. Най-добре е според мен от тез чорапи с гумените стъпки отдолу и боси, за да се самооформи свода. Пантофките на близначките са уникални - много красиви. Може и ине да си купим по-натам. Mr. Green Навън още успявам да се я вадя от количката та е най-много с маратонки или с яке + чувал и боса т.е. по чорапи. В Стил 99 в  Младост има намален енинични бройки на обувчици на Примиджи, Добрич. Аз много ги уважавам и ще ходим да мерим. тъкмо ще я заведа да се запознае с братовчед си, че и тя на някого да е кака. Ей одъртЕха тез бебета бе, скоро ще ги честваме  hahaha hahaha hahaha. Хубав ден!
п.с. Марини, дано се излечиш бързичко. На каква спирала се спря? Аз още умувам....

# 283
Ани, бъдете щастливи заедно още 33х33х3!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ТАТЯНИТЕ НИ, под прикритие! Да са здрави и усмихнати!
bibi, някаква медна със златно покритие, моля ви се! Лекарката ми я препоръча, но име не знам. Струвала 94лв и нямала странични ефекти. Ще я видим...

# 284
Здравейте. Включвам се малко късно след разговора ви за парабените, но да споделя, че и в Pavloderm има  Sad  След като мазахме Клоран, Хип, Бочко и Авен с променлив ефект, минах на Павлодерм /Биби беше споменала за Павловича смес, това е същото/ и бях мн доволна от него, но го спирам при това положение /хич не знаех за парабените, добре че поспорихте та да прочета/. Сега ще мина на Веледа, дано да е добре с него, че марките, които не сме пробвали, намаляха драстично...
И от мен Честита годишнина на Ани!   bouquet Много да се обичате!!! /и ние имаме днес, подписахме преди 5 години, а голямото тип официално джамбуре с църква беше на 15, та празнуваме два пъти  Mr. Green/. Черпя скромно по една бира  beer2 че така и не се научих откъде да търся готини картинки  Laughing
И честито на Татяните, да ги радват дечицата и да са им здрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт