Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 767
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
И аз няма да честитя поотделно, за да не пропусна някой.
Честити рожбички момичета, да са ви живи и здрави, много да ви радват!  bouquet  bouquet

Аз да питам нещо, че съм се притеснила- как ви се струват тонове на бебето 125-130. Днес бях на запис и ми се струват малко ниски. Предния път също бяха 130 Sad Знам, че по принцип нормата е 120-160, но притеснително ли е да са на долната граница

# 481
Мойте тоново вчера пък бяха в доста широк диапазон от 120 до 180 но миказаха че всичко е ок и да не се притеснявам за бебка

# 482
mucka84 - да сте все така добре и щастливи заедно с малкото момиченце  Hug

Ади80 - да ти е жив и здрав малкият Борис и да забравяш бързо неволите покрай раждането - честито и много да се гушкате.

Megsy - честит Мартин - да е чудесно бебе и да се гордеете с него.

Момичета, май всички сте взели сериозно да се шашкате - тонове, плаценти, разкрития - не ги мислете тези неща, ако има нещо притеснително докторите ще ви кажат. Защо се тормозите предварително. Мислете позитивно и всичко ще е наред. Много хубави раждания на всички чакащи и нямащи търпение.
А на тези, които вече се гушкат - не се и съмнявам, че вече са забравили всички тревоги покрай бременността. А като ви слушам тези с прекрасните раждания като Ноеми - как пак ви се иска да раждате  Hug, то си е за завиждане   bouquet

Нощни очи - честит ти именник - да е много здрав, грижовен и чудесен батко.

# 483
  • София, Лагера
Здрасти!
Нямам време да ви изчета, че днес сме цял ден навън. Утре.
Влизам само да кажа:
LadyAngel, бяхме на доктор. Не е конюнктивит.
Миш, масаж за запушено слъзно каналче: натискаш с пръст от горната част на нослето, там където започва веждичката и прокарваш (плъзваш) пръста надолу по протежението на цялото носле (то пък едно разстояние  Wink) до ноздричката. Дано си ме разбрала!

# 484
look_at_me, тоновете постоянно ли бяха 125-130 или варираха, а от време на време се застояваха така?

# 485
  • В две тъмни очички
Не знам дали да се хваля, защото при мене както всички знаем е малко несериозно  hahaha
От 2 часа съм с контракции на 8 - 10 мин. Продължават средно по 40 сек. Обаче са неболезнени  newsm78
Та.... надявам се тая вечер или най-късно утре да се засилят нещата при мен

А за тоновете - не се притеснявайте. Зависят от много неща - яли ли сте, какво сте пили преди това, дали бебчето спи, заспива или се събужда. Ако има нещо притеснително, самите лекари ще ви го кажат!!! Може да са в диапазон от 120 до 180 без да има никакви проблеми

# 486
look_at_me, тоновете постоянно ли бяха 125-130 или варираха, а от време на време се застояваха така?
Така като гледам е имало и моменти с по-високи стойности - явно когато бебето мърдаше

# 487
  • ул. "Мечтание"
От 2 часа съм с контракции на 8 - 10 мин. Продължават средно по 40 сек. Обаче са неболезнени  newsm78

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Добре звучи!
И не мрънкай, че не те болят контракциите, не е задължително да болят!  Hug

# 488
  • В две тъмни очички
Добре звучи!
И не мрънкай, че не те болят контракциите, не е задължително да болят!  Hug
Еми, докато не ме заболи - не тръгвам никъде  hahaha е или ако изтекат водите де

# 489
Не знам дали да се хваля, защото при мене както всички знаем е малко несериозно  hahaha
Та.... надявам се тая вечер или най-късно утре да се засилят нещата при мен

ох, миличкото..  Нощни е права, не ги подценявай тези, аз само да добавя да се опиташ да се разсейваш, да не се втренчваш твърде само в очакване и дебнене на момента. стискам палци да е наистина скоро!  Praynig гуш

# 490
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!
Много хубава дата са си избрали децата. И аз си бях избрала тази дата за секциото, ама бебката си беше решила друго.

look_at_me, не се притеснявай за тоновете, супер са си. На мен веднъж ми бяха под 120 и се бях притеснила, ама тогава бебето спеше и накрая ми разбутаха корема, че да се събуди. Питах и Илиев, не са ли лоши, че са под 120 и той ми каза да пия едно кафе и ще се вдигнат  Grinning

Бандит, при мен имаше останало парче от плацентата, като раждах чух да се разправят, че плацентата е изтънена от едната страна, но нищо повече. После близо 3 седмици след раждането бях със страшно кървене, не спираше и аз тъпачката си мислех, че е нормално, понеже съм чувала, че след раждане организма се чисти 40 дни. Накрая изпадна едно парче и след това кървенето спря. Дадоха ми да пия и лекарства за свиване на матката и да изхвърля ако има нещо друго, но за щастие нямаше. А на моя приятелка й се беше скъсала плацентата и са й правили кюртаж веднага след това.

София, радвам се, че бебката расте, още малко и ще сте вкъщи.

Бубееее, ха дано тази вечер да е твоята, чувала съм, че изкачването на стълби и патешкото ходене помага.

Нощни очи, честит именник! Да е жив и здрав и много да те слуша! Понеже ме питаше за кърменето, какво да ти кажа, нищо не става, а и на мен съвсем ми спря кърмата. Отделно бебката не засуква добре, само се лигави и като няма мляко започва да реве. Та явно със шише ще се храним.

Слагам две снимки на Изи вкъщи и една с мен да видите колко е мъничка, че така като е само тя не си личи какво мъниче е  Grinning

# 491
  • ул. "Мечтание"
Еми, докато не ме заболи - не тръгвам никъде  hahaha е или ако изтекат водите де

Peace

Леле, Чери, верно е много мъничка!  Heart Eyes Да ти е жива и здрава!

# 492
cherry, боже, много е сладка куклетинката!!:*

# 493
  • sofia
Бубе, специален танц за среднощно раждане ukliam1 fingerscrossed

# 494
Леле, Чери, ама тя верно много мъничка душичка. Направо да те е страх да я пипнеш. Как сте вече в домашна обстановка, какво е усещането като останеш вече сам с бебето. Мене от този момент много ме е страх, имам чуството, че няма да знам какво да правя. А и покрай мен ще са едни " помагачи", кой от кой по-неадекватен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт