САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 406
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Всички сме благодарни на Евка,но ти трябваше още вчера да споделиш ,че няма БД с 48372  .Сега след поста на Ева е много лесно да се пише.И това с макароните нещо не го разбрах!?Пределно ясно е на мен и Трапезица на кой трябва да сме благодарни за всички кодове,не само по време на намалението !!!
Кой казва ,че трябва да ви споделям всичко  Crossing Arms Вчера споделих,че кодовете спират да дават БД с възглавниците и всички скочиха.На Ева коментара  беше на следващата страница ,прочетох го по късно!!! Ето да разбереш за кривия макарон http://www.google.bg/search?client=opera&rls=bg&q=%D0%BA … p;channel=suggest
И не ми се карай повече.

Ти се скара първа.За година и половина не съм задала нито един въпрос относно кодовете.Сега написах,че нещо не ми дава БД и веднага някой трябва да ме поучава на кой трябва да бъда благодарна.Ей ,аман !

# 331
Може ли малко помощ? Тамън да се разсеете от този код.... Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-basket-capri.aspx?productid=324181 … =1&pos=40_n_n

С кой код е най-добре да ги поръчам? До сега съм успяла само с БД, дали може още нещо да уредим?  Party
Няма да можеш повече да ги намалиш Peace БД добре,ако искаш и подарък -някоя калъфка и опитай 48364

Много благодаря!  Hug

Могат да се намалят на 29,25 €, но кода не дава БД, а само -10% от всичко с което съм пробвала  Wink и няма нужда от ненужни кърпи, калъфки и др.подобни, за да се задейства  Peace
L'offre 33324 est appliquée -10%

# 332
За да спре вече чуденето, ще ви кажа, че официалния код е 48364, а 48372 е импровизирания....
Досега всички изровени по този начин кодове са били със същите условия като "оригиналните"   Mr. Green
Явно този път не е така... smile3506 може и да не дава БД този код...

Ева с твоите кодове моята съпруга е пуснала мнооооого поръчки  !!!

От мен имаш
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 333
  • София
Може ли малко помощ? Тамън да се разсеете от този код.... Rolling Eyes

http://www.laredoute.fr/vente-basket-capri.aspx?productid=324181 … =1&pos=40_n_n

С кой код е най-добре да ги поръчам? До сега съм успяла само с БД, дали може още нещо да уредим?  Party
Няма да можеш повече да ги намалиш Peace БД добре,ако искаш и подарък -някоя калъфка и опитай 48364

Много благодаря!  Hug

Могат да се намалят на 29,25 €, но кода не дава БД, а само -10% от всичко с което съм пробвала  Wink и няма нужда от ненужни кърпи, калъфки и др.подобни, за да се задейства  Peace
L'offre 33324 est appliquée -10%

Кода е чудесен за поръчки над 100Е PeaceПоне да се избие доставката и нещичко в допълнение.Ама, допълнение за 70 Е SickПредложих друг при тази ситуация Hug

# 334
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой да е пуснал сега поръчка само с БД,нищо не ми се хваща. ooooh!

# 335

48380 ми даде БД току- що. 61158 не мога да го пробвам, защото съм го ползвала.  Peace

# 336
  • В лудницата на 2-рия етаж.

48380 ми даде БД току- що. 61158 не мога да го пробвам, защото съм го ползвала.  Peace

Благодаря ти,да си жива и здрава мила,при мен хвана 61158. Hug

# 337
  • Стара Загора
току-що пуснах първата ми поръчка за това зимно намаление с код 34908 с анцунг адидас и ми даде безплатна доставка без да слагам нищо друго Peace
огромно балгодаря на бубето и на ева за кодовете  bouquet

# 338
Само записче  Simple Smile

# 339
33553 - 10% допълнително върху намалените.

# 340
  • Пловдив
Привет!И аз пуснах поръчка с код 48364+ подарък и БД!

# 341
  • Пловдив
33553 - 10% допълнително върху намалените.

Аз пробвах,на при мен не става...ама вече пуснах колета,така че...здраве! Laughing

# 342
Здравейте, изпратиха ми това:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d2ab1ce61b40848fd8
код е и е свързан с фейсбук, но не знам за какво е и дали е еднократен.

# 343
току-що пуснах първата ми поръчка за това зимно намаление с код 34908 с анцунг адидас и ми даде безплатна доставка без да слагам нищо друго Peace
огромно балгодаря на бубето и на ева за кодовете  bouquet
Само да споделя, че снощи пуснах поръчка с код 34 908 и освен БД ми намали с 20% детска рокличка и жилетка.
Аз също получих код 33 553, но засега ще се въздържа от още поръчки Laughing
Извинявам се и махам линка, има го по-нагоре.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:20 от albena_vlady

# 344
  • Бургас
 Никой не може да влезе в твоята поща, а линкът ти е за там. В първия пост е описан начинът за показване на получените оферти Peace

Общи условия

Активация на акаунт