Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 340
  • 695
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
примерно http://papa-bebe.com/hrani_drugi.html  Peace

# 511
точно тези съм купила

# 512
Някой вече взима ли противозачатъчни?  Confused 
Аз пия от 3 месеца и цикълът ми е кратък и по малко,без болки.А преди да забременея беше по седмица,с болки където се сетиш и по много.

# 513
Я да дам и аз един отчет.
Теглихме се 8.200кг.-качила е само 200гр. и 69см. с 2 е пораснала.
започнах да въвеждам какво ли не и нищо не харесва,което хареса си го хапва с кеф и в големи количества а това са много малко храни:попара,кус-кус,кисел,плодово пюре и сирена каша и АМ естествено Grinning,това е не харесва никакъв зеленчук,нито едно местно пюре,каквото и да направя ,приготвя не го яде,повдига и се и това е ooooh! а да не казвам за жълтъка ...където го усети и  плюе... ужас направо.мляко пие сутрин и вечер по 150-160мл.някои път и не може да ги изпие.
за сега отдавам това безапетитие на зъбчето което се опитва да излезе,все още си нямаме нито едно.
Започна от скоро да се завърта по корем и от там на гръб сама,много се радва когато кака и е около нея направо я гледа с обожание и отворена уста Laughingимаме си хремичка и така....това е при нас Hug

# 514

vtrendy, в тези бишкоти има добавена захар и според мен изобщо не са подходящи за деца под 1 година. Аз лично не бих ги давала на моето дете  Peace

На мен цикълът ми дойде миналия месец. Много изненадващо без болки, както обикновено, но много, много обилен. Този месец ме пропусна  newsm78 Май ще е така известно време докато се нормализират хормоните, но пък и аз още кърмя.

# 515
И аз не бих давала бишкоти на бебенце. И без това след годинка-две ще ми е много трудно да огранича достъпа на всякакви вредни храни с много захар. Поне докато не разбира, нито има усещане за сладко и солено не мисля да претрупвам крехкото стомахче  Peace

При нас от две седмици вече явно зъбче ни мъчи, нощем се събужда с писъци и рев. Почна вече да се успокоява след като дам Дентокинд и Калгел, и денем едва едва заспива. А зъбчетата долните си стоят (поне според мен) както си бяха и до преди 3 месеца - виждат се ясно очертани под венеца  Confused
По-неприятното е, че като суче много здраво ме дърпа и ме разранява. Дано скоро да пробият, че много се изтормозихме.

Относно захранването - и ние не сме много напред. Засега само моркор, картоф и тиква. Аз и не бързам особено. Бебка яде, но не бих казала че проявява особен интерес. Изяжда си колкото й дам, но не търси повече, нито пък се дърпа като давам. Когато прояви повече интерес ще давам повече, засега сме на към 40-50гр пюренце макс.

# 516
  • При моите мъже...
Тирамису, аз давам бишкоти, давам и млечна каша преди лягане и пак ми се буди - я за чай, я за биба... Crazy
вече 7-ми месец го караме със спане на пресекулки, ама не се оплаквам и много други са/ сте така...

# 517
  • в 1001-та нощ
аз бишкоти не давам - без да мога д обясня защо - онова вътрешно, което те спира и аз винаги много го слушам  Hug

pepka_ - опитай да размесваш храните, които не обича с мляко и поспенно да го намаляш  Peace (млякото в сместа)

# 518
  • Stavanger, Norway
Бишкотите и аз засега няма да давам - има толкова други неща да опита преди тях  Peace Инстантните каши също ще му ги спестя  (хем ми се свидят парите, хем както и за чайчетата ми се виждат много изкуствени  Rolling Eyes). Днес му сварих малко ориз (бял, защото нямам кафяв в момента), пасирах лекичко, колкото да раздроби зрънцата и смесих с кърма. Така следобед ще си хапне мляко с ориз  Peace Вчера му намачках едно бананче с малко пюре от синя слива и беше много доволен  smile3521 Мисля събота и неделя като отскоча до някой магазин да купя брашно от елда, ръж и т.н. за кашички по- нататък като въведа и глутен  Peace Взела съм и фини овесени ядки, така че някой ден ще му направя и овесена кашичка с кърма  Peace

# 519
  • в 1001-та нощ
момичета, от както си взехме фурна за хляб ...купувам доста брашна (и много тип ръжено, типово, селско, с ядки и т.н.) .....повечето имат подобрители и какво ли още не....поглеждайте - като купувате - освен брашно - какво още има - поне, което са описали  Hug

да не говорим, че попаднах на царевично брашно с ГМО - пишеше си го

на царевичното нишесте не пише, ама  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 520
Ако мислите, че дечицата ви могат да се справят с гризкането на бисквитки, можете да си направите сами. Например да си смелите елда или ориз, да добавите ябълка, банан или какъвто плод решите, че е подходящ и да ги изпечете. Всичко си зависи от това какви храни вече сте въвели  Peace Ако хапвате жЕлтък, може и от него да сложите, за да станат "стегнати"  Peace

Айде ние с Борето се отправяме на една дълга следобедна разходка, че с това слънчице навън е грехота да си седим у дома.

# 521
  • в 1001-та нощ
момичета, обмисляте ли количките, в които малките сядат и гледат напред?

предполагам, че напролет - ще трябва да се ориентираме към такава?  newsm78

# 522
  • Stavanger, Norway
a.l.e.n.a , аз вчера изкарах Алекси в лятната количка вече, защото кошът му е малък и той плаче в него. Много се налсаждаваше на гледката вчера  Peace

# 523
  • в 1001-та нощ
нашата количка става на седяща и така излизаме, но малкият гледа към мен  newsm78

все още влиза в нея - 67 см, но ... се замислям за другия тип колички .... в които гледа напред  newsm78 за сега заспива - при излизане и не е много на дневен ред, но след време

# 524
  • в 1001-та нощ
имам още едно чудене  newsm78 до скоро се търкаляше с леко пълзене на 1 място, което съм отредила за негов път, сега обаче ....за минутка да го оставя и  newsm78 го намирам на съвсем друго място

май ще трябва сутрин - преди да го пусна да си плзи да мия пода и така ...  newsm78 до сега не съм се замисляла за процедурата и не съм говорила с малйи с опит? newsm78

или пък да мия вечер - реди лягане Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт