Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 299
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,

моля да ни подкрепите

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31197718&l=f49482e7ba&id=1195930207

БЛАГОДАРЯ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 646
Споделям го от Габровския форум има много истина :
"...Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги!
Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение,
защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.
Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище,
което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете.
Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето.
Дръжте се за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно,
защото един ден този човек няма да е до вас.
Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите
 и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът се измерва не с броя вдишвания, които правим,
а с моментите, които спират дъха ни."

Krisaискам да гласувам ,но защо не успявам newsm78

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:37 от галя76

# 647
Споделям го от Габровския форум има много истина :
"...Отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги!
Кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение,
защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.
Горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище,
което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.

Казвайте „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете.
Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето.
Дръжте се за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно,
защото един ден този човек няма да е до вас.
Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите
 и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът се измерва не с броя вдишвания, които правим,
а с моментите, които спират дъха ни." Hug Hug Hug

Супер, много точно казано

остава да си го спомняме по- често....

# 648
Разбрах защо не мога да гласувам,присъединих се към групата и успях Heart EyesТо малко акъл трябва ,ама да ти дойде навреме Blush

# 649
Здравейте, момичета!
Teya ти се завърна и темата няма изчитане  Hug

Да се похваля, моето малко момче вчера и днес сутрин ака на гърнето  Grinning. Моля, Евредик да се включи за коментар, ако има желание, смятам че когато съм слагала баткото на гърне, ака по 1 път на ден, ако се е случвало да го изпусна и да свърши работата в памперса винаги повтаряше. Сега Ради обикновено ака по 3-4 пъти на ден, дали ще свикне да си върши работата само сутрин и на обяд, ако го слагам на гърне тогава.

Kosty можеш да си захраниш детето както решиш, само на теб и на детето да ви комфортно   Hug

За яслата : подали сме документи за Август, почти 99% е сигурно,че ще са с баткото в една група (нали ще се засекат 1-2 месеца)   Peace

За операцията: и двете операции ги усещах до 40-тия ден, после нищо. Братовчедка ми имаше подобни проблеми и посети хирург, изписаха и някакво мазило (още кърми) и нещата се оправиха, хирурга обяснил, че е нещо свързано с разграждането на вътрешните конци.
За захранването: Ради вече харесва и картофа, не зная какво количество изяжда, колкото иска толкова. За режима: до навършване на 1г. не правя никакъв режим на детето, след годинката аз определям правилата  Peace

# 650
  • в 1001-та нощ
момичета - май не сме избирали следващото заглавие?  newsm78

моля за предложения тук и на лични - да не изпусна някое и аз ще помисля за нещо довечера и ще пусна анкета  Hug

# 651
Ето едно от мен:
"Празника на любовта с Юлчето посрещаме сега!"

# 652
Диман, чакай и аз да се включа по въпроса за плодовете. Понеже аз захранвам по друга схема (BLW), си давам сурови плодове. До сега съм давала круша, ябълка и банан, като от първите две имам домашни. Крушата и бананът ги давам направо да си ги смуче. С ябълката имам малко проблем, защото не я харесва, като я обработя на пара, а ако я давам така, има риск да се задави с отчупените парченца, защото са твърди  Confused Вчера му я настъргах на по-ситното ренде и му я подавах с лъжичката, а той си я слага в устата и си осмуква съдържанието от нея. Ето така:
http://prikachi.com/images.php?images/191/2881191m.jpg

# 653
Добре заварила, момичета Wink

ТиНе, не съм аз причината, я колко скромно се изказвам Wink Браво за гърнето!

Miiii, пробвай с 4+ на Pampers (9-18 kg)

# 654
Ivalina82, ако разбереш нещо по-конкретно за яслите ми пиши, моля те. Също така питала ли си дали имат изисквания? Някъде не ги приемат ако не ходят на гърне например ...

Всяко заведение има различни изисквания. В парка в Младост 2 има една много хубава база, според мен е ОДЗ, знаеш ли кое е? Ако искаш на ЛС да не спамим.

Галя 76, страхотно е Hug

# 655
  • София
Здравейте дами!!!И ние сме в отбора на болните.Днес бяхме при педито,преписаха ни от белите и черните капки,който се бъркат.Каза ни да пием чай,въпросът ми е какъв чай да й давам.Попитах дали тези на Хип и доки каза:Чай бе,обикновен чай,никакъв Хип.Та какъв чай да взема?

# 656
Успях да изчета всичко до край Grinning
Да пиша и аз какво ядем сутрин попара,на обед зеленчук с жълтък или месно(пилешко,пуешко или заешко),а след обед плодово или каша.Много обича банан и изяжда по един цял Laughing.Попарата я правя с обезсолено сирене и сухари.Между другото кърмене,когато поиска сутрин,обед,вечер колкото пъти иска преди или след другата храна.
Още нямаме зъбче,слагам го в проходилката по малко и е мнооого доволен,че може да иде навсякъде и да види всичко.
Незнам другите майки с по-големи дечица какво правят,но аз нашия батко го спях за известно време от детската градина.

# 657
Mii, и ние сме с 5-ца от началото на януари. С 4-та му се отбелязваха ластиците, а и все го съжалявам с този памперс и гледам да взимам по-големите...

Относно суровите плодове- мисля,че след 7-я месец може да се предлагат сурови

# 658
Привет на всички.
ТиНе браво на вас и аз скоро мисля да слагам на гърне..и ако се научим да може лятото да сме само по гащички  newsm32 А как го слагаш примерно като се нахрани веднаха или смед няколко минутки..ако може малко помощ Simple Smile  Hug
Ето ни и нас

За памперсите ние сме с 4-ка на Памперс...иначе сме около 7кг и нещо ( помалките и стягаха )

# 659
Ние сме  5-ца от белите Памперс.От предните номера съм ползвала по 1 пакет само,че нали са повече бройки и докат ги изхабим-отеснели.
От тези без мрежата съм по-доволна,но и от двата модела имаме червени отпечатъци по крачетата.Но той е целият в гривни тъй,че каквито и да му сложа,спасение от това-няма Confused

Общи условия

Активация на акаунт