® E-bay - тема 64

• 36 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Алекс! Честит рожден ден и от мен! Здраве, много късмет и реализирани мечти!  bouquet  bouquet  bouquet

и похвал:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806175 … ame=STRK:MEWNX:IT
за подарък

# 586
Момичета, пердета поръчвали ли сте от ибей? Thinking

# 587
Момичета, може ли на нещото, което съм поръчала да пише Тракинг номер, а реално такъв да няма  ooooh!
Аз пак съм с кейс...до утре имам срок да го отворя и май ще го правя.
Тъкмо спечелих единия и сега ще отварям друг, тия да не решат, че лъжа вече  Embarassed

Поръчали сме някакво...тример ли какво се казва, за подстригване на малки косъмчета, писах на продавача, той стандартно каза, че било НГ, бля-бля..корабоплаването, да съм търпелива и т н, но все пак поръчката е от 15ти декември.

Дали ми уж тракинг, никъде не го намирам, а и като питах къде да го проверя са ми отговорили, че в действителност нямам тракинг номер:
We are unable to offer you a tracking number because your item was sent via unregistered mail. The number you got is not the tracking number.

Да си отварям кейса ,нали?

# 588
  • София
Момичета, да попитам за детските обувки
Junior 8 e голям номер или е този , който отговаря на 26?
Сега са ми тръпка ей тези калъфки да ми дойдат.
Алекс, да си жива и здрава! ЧРД   Tada Gift

# 589
Окич, аз си мисля, че С8 е 25  Rolling Eyes
Поне С7 е 24 някъде, съдейки по това, което имаме.
Имам сандалки от СпортсДирект С8, ако искаш да ти ги измеря  newsm78
Приемам, че мога и да греша и да е м/у двата номера С8 ~ 25/26  Peace

# 590
  • Sofia
Окич, не голям, детски номер е.
Но и аз мисля, че UK8=EU25, щерката е  UK7=EU24, макар че при различните марки  има разлики, но общо взето е така.

И прясно спечелено сукмаче за щерката.

# 591
anny_ , отваряй го спокойно. Аз едни китайци ги чаках 2 месеца и половина, няма такова чудо.

За обувките, щерката носи 9, стелка 17 - 17.5.

# 592
  • София
Момичета, срещали ли сте от тези изкуствените цветя/рози, които се закачват по дрехите? Не мога нещо да намеря такива ...

# 593
# 594
# 595
Аз съм поръчвала за детската стая. Какво те интересува?

Авче, ще ти пиша на лични!  Hug

# 596
Аз съм поръчвала за детската стая. Какво те интересува?

Авче, ще ти пиша на лични!  Hug

И мен ме интересуват. Дали можеш да дадеш линк и да кажеш как са, доволна ли си?

# 597
Здравейте искам да разгледам блузи, потници с гол гръб в еbay, обаче както и да го формулирам за търсене не намирам каквото искам. Някой виждал ли е?

# 598
Момичета,влизам да се оплача пак!
Толкова съм ядосана и разочарована. #Cussing out
Току-що си взех от превозвача това горнище на Адидас: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3305149 … ame=STRK:MEWNX:IT .Пише,че е размер М,като беше листнато в женския сектор и в мъжкия.Продавачът е написал,че е М мъжко.Мислех си,че ще ми стане като е М,но е огроооомноооо! Shocked На етикета пише номер 50.Аз нося 38 на Адидас.Посъветвайте ме какво да правя!

# 599
  • виртуално
Момичета,влизам да се оплача пак!
Толкова съм ядосана и разочарована. #Cussing out
Току-що си взех от превозвача това горнище на Адидас: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3305149 … ame=STRK:MEWNX:IT .Пише,че е размер М,като беше листнато в женския сектор и в мъжкия.Продавачът е написал,че е М мъжко.Мислех си,че ще ми стане като е М,но е огроооомноооо! Shocked На етикета пише номер 50.Аз нося 38 на Адидас.Посъветвайте ме какво да правя!
като гледам таблицата на Адидас номер 50=XXXL  newsm78
http://www.acasports.co.uk/sizecharts.php?manufacturers_id=12
бих писала на продавача, ако ще искам частично връщане на пари
ако се налага да се връща уточни кой ще поеме транспорта

Общи условия

Активация на акаунт