® E-bay - тема 64

• 36 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Спират с он-лайн поръчките,които правят от наше име,защото бил излязал някакъв нов закон.Транспортната услуга остава. Peace

# 706
Има ли пазаруващи с Емпреса. Разбрах, че спират посредническата си дейност. Това какво означава според вас? Че спират да поръчват от сайтове от наше име, но куриерската си дейност запазват или? Не мога да разбера, те никаква информация не връщат. Аман! През тях поръчвах от ибей, сега се чудя да търся ли друг или те продължават да доставят ...  newsm78
Спокойно, само онлайн поръчките са спрени, всичко останало -т.е. транспортните услуги си остават Peace

# 707
И аз леко започвам да се ядосвам, ама ще изчакам края на деня.
Снощи писах 2писма на Г. да ги питам защо не са ме уведомили, че имам пратка от тях, нито че се е върнала при тях...и че искам отново да ми я изпратят...отговор никакъв от тях.
Поне те бяха точни, ама явно не съвсем....

# 708
И аз леко започвам да се ядосвам, ама ще изчакам края на деня.
Снощи писах 2писма на Г. да ги питам защо не са ме уведомили, че имам пратка от тях, нито че се е върнала при тях...и че искам отново да ми я изпратят...отговор никакъв от тях.
Поне те бяха точни, ама явно не съвсем....

Mirama обади им се по телефона, защото гледам че е пристигнал курс и може да не ти отговорят. АЗ поне като съм звъняла са винаги отзивчиви и експедитивни  Peace

# 709
  • на пистата
Има ли пазаруващи с Емпреса. Разбрах, че спират посредническата си дейност. Това какво означава според вас? Че спират да поръчват от сайтове от наше име, но куриерската си дейност запазват или? Не мога да разбера, те никаква информация не връщат. Аман! През тях поръчвах от ибей, сега се чудя да търся ли друг или те продължават да доставят ...  newsm78
аз поръчвам чрез тях.преустановяват само онлайн полъчките,които те поръчват.иначе си работят като куриерска фирма.

# 710
Някой може ли да ми сподели впечатления и опит за пазаруването на едро от ибей? Значи, интересува ме например ако искам да си поръчам 100 рокли и 20 дънкита и да речем 50 рокли са от един продавач, 50 от друг а дънките от трети мога ли да ги получа заедно в един ден и час?
Абсолютно незапозната съм с онлайн пазаруването и се притеснявам да не би да се набутам нещо, затова моля някой да ми обясни... Също така нали когато дрехите са от UK не се плащат мита, а какво всъщност като доставка се плаща?  Blush

Аз в една друга тема за пазаруване от УК питах за тези фирми, Алмуз например каква работа вършат и с какво помагат, но темата беше приключила, както видях в последствие та и тук да си задам въпроса.  Grinning
Много ви е полезен форума, всичко намирам тук.  Embarassed

# 711
  • София
p3t3to, няма как да си получиш нещата в един ден и час освен да ползваш превозвач от Англия и той да ти ги достави накуп. Също така за доставката трябва да се разбереш с всеки продавач поотделно. Продавачите в ибей нямат нищо общо един с друг освен, че ползват платформата на ибей, за да си качат обявите. Все едно аз и ти да пуснем обяви в продавалника. Един може да ти сметне разумна доставка за 50 рокли, друг може да иска да си платиш отедлна доставка за всяка. Китайците поддават на пазарлък, но невинаги нещата изглеждат като на снимките. Доста работят с фотошоп  Wink

# 712
  • Шумен
Похвал от мен
Цък
Цък
Цък
Цък Peace

# 713
Един скромен похвал и от мен. Flutter
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2806235 … X:IT#ht_500wt_951
Малко без да искам стана... Но пък съм доволна, защото отдавна исках такъв. Embarassed

И да измрънкам, че момата още не ми е отговорила за количката. Confused

# 714
хм,рутинно ли пращат мейл,че си искат фийдбек-а? или дават зор? аз чакам да пристигнат в Бг все пак,а те явно вече са пристигнали в УК и те ся пращат мейли.

# 715
На мен не са ми пращали такива мейли. Rolling Eyes

# 716
хм,рутинно ли пращат мейл,че си искат фийдбек-а? или дават зор? аз чакам да пристигнат в Бг все пак,а те явно вече са пристигнали в УК и те ся пращат мейли.
Пращат , пращат, ама хич не им обръщай внимание! Принципно не си длъжна да отговаряш нито пък да висиш всеки ден в Ибея! Фийдбек чак когато видиш стоката!  Peace

# 717
Момичета, моля за малко помощ! За първи път имам продажба и искам да попитам следното: след като търгът приключи, аз трябва ли да изпратя инвойс на купувача или той ще плати без него? Благодаря предварително!

# 718
Мили ми момичета,давайте съвет какво да направя Embarassed
Сюжета: харесвам си чанта и портмоне от ebay UK,но с доставка само в кралството.Пиша любезно писмо на продавачката с въпроса може ли да ми го изпрати до Испания и срещу колко пари.След два дни мълчание ми отговори с дъъълго словоизлияние (едва го преведох с транслатора Laughing),че няма проблем срещу 17 паунда пощенски.ОК,написах,ще ги купя,какво да направя? Да съм натиснела бутончето buy it now за чантата и същото за портмонето.Натиснах ги,получих поздравления от ebay,че съм купила и така.Обаче там като разход по изпращенето са посочени £1.50 което е доставка за Англия.Не потвърдих плащането,нито любезната Хана ми изпрати фактура.Сега си стои така купено,но неплатено и нататък какво следва newsm78  Все пак иде реч за £ 81 ?

# 719
пишеш отново да ти пусне тотал с пощенски наново

Общи условия

Активация на акаунт