От детската градина ли го организират? Наистина май ще е добре да сте наблизо! А кой ще ви дава сведения за Марти?Това за планетариума е супер!!! Дали във Варна още работи планетариума? Мисля, че ще успеем да се доберем до Варна за 3 дни поне и искам да си заведа малчовците.
Вчера моите деца, горките, нали си нямат играчки, 2 часа и повече играха с дъждовни червеи
Като ми ги донесоха вкъщи, щях да повърна
Мие ги по 2-3 пъти на ден+ако излизаме някъде също. Отгоре му излиза един постоянен зъб от най-големите, последните в редицата и е капризен, заядлив и ревлив, направо не се трае...В понеделник татко му искаше да го заведе на таекуондо, за да види как се справя. Аз му облякох кимоното и му вързах колана набързо - е, що рев падна, че не съм му го вързала правилно, та баща му го вързва, та пак рев и недоволство, та на кръстницата му звъняхме (тя е с черен колан по Таекуондо) как да вържем пустия колан...Както се сещате, накрая изпадна в истерия и не отидохме на тренировка...Вчера обаче заведохме сестричката му на балет, след това и него на тренировка без никакви проблеми...Аман и пубертет на 5 години....Днес го подстригах сама с машинката - много съм доволна от себе си
Сега ще си поръчвам и уред за кола маска от БГ - тук са неземни цените на услугите....
Досадих ви достатъчно, давам ви думата

/ да не си му направила прическа пънк за да прилича на акула
За нас утрото днес започна в 5,30ч!
Аз също подстригах сама Марти с машинката, вече имам натрупан опит с прическата на таткото и нямах особени затруднения, но мрънкането и почесването ми идват в повече.
И здравейте на всички!