Никога повеченяма да се подлъжа да купя. По- добре да се бях качила на колата да отида до друг магазин. Между другото тук има пелени само на тези две фирми 
Между другото кашлицата драстично намаля само от днешното даване на АБ, но няма как, ще давам минимум 5 дни.
косата ми беше до дупето,сега не стига и до раменете 

,бързо оздравяване на йованка,и аз като се опитвам да цедя нищо не излиза ама малчо си хапва доволно,чак му изтича понякога от устата
!
, така че само по последните.
.
, а най-обича да си гука на образа на огледалото, играчките по-малко я заинтригуват от разни блестящи и шарени предмети из вкъщи.
Сега съм я оставила да се разполага на спалнята
моля преместете тази тема в Родени 2010, по погрешка е тук!

,така сме го научили май 

Няма проблем!
Вечер на последното кърмене и през ноща заспива веднага след хапване.
и така не е нужно да се приспиваме,за разлика от деня,когато си търсим внимание.
Почнах да пия чай и да ям овесени ядки всяка сутрин. Фъстъци също хапвам, ама ми се бунтува стомаха, ако прекаля, та по малко. Ама вчера детето цял ден беше неспокойно, само търсеше да яде. На всичкото отгоре категорично отказва биберон и направо съм се пищисала. Опитах се да й дам изцедена (от преден ден) кърма с шише, понеже моята явно не й стига - ей как рева, как пищя, как бута биберона, все едно не знам какво се опитвам да й пробутам
Смених шишетата, да не би нещо да не й пасва биберона - тц. А е гладна, понеже после като я сложа и засуква като звяр. 

Много е сладък Нестор, бузанчо! 
Но и аз, мисля и Ноел, сме споделяли, че с помпа не можем да изцедим нищо, но кърма имаме. Дано се оправят нещата, но и девойката ти май ще е финна и слабичка, което си е супер.
Добре, че си се усетила на време 
. Дано да мине по-бързо само, че ужасно ме изнерят писъците му.

И моят така
Препоръчани теми