Отговори
# 420
Евето, ти ела пък все ще намерим начин да се съберем Hug

Днес следобед Ани спа почти 3 часа Crazy- резултатът : миризма на топъл домашен хляб от машината за хляб, една тава с баница и една с тиквеник, супичка и доволен мъж Party.Еее, и леко уморена мама, но все пак съм доволна днес от свършеното.

Димяни, четвърто?!? Crazy Crazy CrazyАми представи си пак се окажат близнаци! Уау- пълна къща Hug

# 421
Хехе, Мишана, ти щом за 3 часа си родила първо, значи второто не го мисли.
Като мен, в рамките на половин час, ще да е.  Laughing

И аз искам 3 деца, ама не ми стиска. Много са ми годините, на таткото също.
А и други неща мисля де, ама аз съм си черногледа. Tired

# 422
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ха-ха, Димяни, няма да те убиваме, аз пък искам третото да се окажат близначки, винаги съм искала, ама мен няма да ме огрее, майка ми и леля ми са близначки, та почти нямам шанс.

Бобче, явно им някакъв период на децата, моето все пак виси на цица, ама не цока, само си предъвква. Кофтито е, че много ми намалява кърмата, а цеденето е трудно и много бавно, ама какво да се прави, ще цедя.
 Тъпото е, че аз чаках скок в растежа, а то обратното ми дойде, шантава работа!

# 423
Здравейте мамчета,въпросче-днес ходих при счетоводителката и тя ми каза,че нас ни хваща новия закон за майчинството дето връщат 1.5 год.назад.Аз мисля,че сме по стария нали сме родили 2010г.Ако знаете моля дайте инфо Praynig

# 424
  • София
Не съм,не се знае мила  Mr. Green току виж се похвалиш и ти един ден с двойнна радост!  Praynig Hug Party

MartakEly,има и такива случаи наистина Simple Smile хаха.... представям си 5  Shocked Mr. Green hahaha

Моите може и да не са наследствени защото казват,че еднояйчните не се наследяват! Grinning

Какво стана с нашите срещи Simple Smile ще има ли такава скоро Thinking

# 425
diamari , и аз мисля, че сме по стария ред.  Rolling Eyes newsm78

# 426
Трябва да се погледне в новия Кодекс, но по принцип не трябва да ни хваща!
А иначе и аз искам 3 деца, преди ми се искаше да имам  близначета (разнополови), но не съм сигурна дали бих се справила...
 (МартаКели, май имаме и друго общо освен бебчетата на една възраст - машината за хляб и мерака за готвене - само да имам малко време в къщи и много обичам да готвя, а хлебопекарната ми е най- добрия приятел...)

# 427
  • София
Роси,няма как да не се справиш то като опре ножа до кокала  Mr. Green

# 428
Майчета,много сте сладки с мечтите си за нови дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАз вече приключих-2 ми стигат Simple SmileЕ,второто исках да е момиченце,ама то пак стана така както го искаше мъжа ми.Сега и сина ми е много щастлив пък и Дани е такъв сладур,че не може да съжалявам.Обичам си ги силно и двечките  HugРазликата им е 10год,но нали са еднополови,надявам се да се разбират и търсят.Иначе мисля,че се гледат по-лесно така-с бебчо друс-друс,цър-мър,а с баткото си говорим за училище,приятели,тренировки,общо взето чакам с нетърпение да се прибере на обяд и да си бъбрим Heart Eyes
Пожелавам ви да ви се сбъднат мечтите и скоро да се похвалите Grinning

# 429
  • Стара Загора
В анкетата писах 5-ти месец Peace

# 430
  • Варна
Най-накрая преборих мързела си и махнах коледната украса на темата тук. Аз пуснах анкетата. Налага ми се другия месец (тоест 5ти) да захраня и ми беше интересно кой кога планира и колко ще са на моя хал Simple Smile
Някой беше пуснал един линк с акита  Mr. Green щях да го слагам отпред, но забравих, моля да го пусне пак, че май имаме слуз, но не мога да преценя, а там имаше снимки. Че другата седмица сме на ваксина....
Иначе при нас нищо ново.
Тони възхищавам ти се, аз приключих с децата  Laughing
Не вярвам да ни хваща новия закон. С Никито пак бяхме абсолютно по същия начин заварено положение и ние останахме по старото 6 месеца, а вече бяха въвели година назад.

# 431
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ейййй, анкетка!  Grinning Мерси лейди!
Моят отговор е когато преценя, че бебето е готово, но не и преди навършени 6 месеца.

Аз преди малко щях да съсипя яденето, сега вечерята ни има много фйешън, шарен цвят и приятен препечен аромат!  Flutter Mr. Green

# 432
  • Бургас / Св. Влас
didanka   Hug напълно те подкрепям за мнението за морето.

Ние с моята сестра сме близначки имаме 10 мин. разлика,като малки само се карахме и се биехме,а сега тя от 9 години живее в чужбина и не мога да кажа,че не се търсим,но не сме така близки.
Моята бременност беше супер,бебчето ми е спокойно,нямам основателна причина да не искам второ,но си мисля,че разлика от 4,5,6 години е по приемлива за мен,просто нервите ми няма да издържат.
Възхищавам се на всички с 2 и повече деца  Peace

Оле и моя мъж е от Търгал сити  Laughing

# 433
И аз се замислям за второ с малка разлика. Отначало ме беше доста страх от бременността и раждането, но след като изкарах прекрасна бременност без да се спра за миг и бързо раждане (по-малко от час), мисля скоро да повторим, а и да потретим нямам против. Само да сме живи и здрави, а и времето не чака - на 33г. съм  Laughing Сега с мъжът ми си гледаме мъника, работим от вкъщи, че офисът ни е наблизо и скоро ще съм готова за още деца.

бърди, хотелът в албена се казва vita park.

# 434
    Joy Тони,луда глава си ти!Малко ли са ти тия 3-ма разбойници?Макар,че откакто се е родила Цвети и вече си мечтая за 4-то дете  Heart Eyes Crazy!
   А как ми се ходи на мореееееее!Дано като си дойде мъжа ми да имаме тази възможност!

Общи условия

Активация на акаунт