буди се в 3 и в 7 тази нощ.....уфффф...... 
- ама със същата полуидиотска усмивка.

Но според докторката ми след секцио, е желателно да изчакам 2 год.
Да ти кажа и на моята дъщеричка въпреки че я мажа с крема,пак се появяват нови пъпчици.Преди 3 дена взех крема на А-Дерма-екзомега,но от него пъпките станаха още повече и от днес пак мятам себамед!Имат проблем дечицата ни,но и на нас педи не може да каже от какво е така кожата на муцунката
Затова засилих мъжото за Вигантола(благодаря на Blurmoi за инфото),защото този обрив се появи след като почнахме Деавит(нали в него има фъстъчено масло,а той е силен алерген).Та бях супер изумена как може да се дава алерген на малки деца
Сега с Вигантола ще съм спокойна, 2 месеца се побърках да го мисля дали и колко вредя на бебето си с Деавита...Момичета,моя лекар ми каза че след секцио може да се правят упражнения и коремни преси след 1я месец...Аз обаче съм мързел и засега имам само 15 направени,след което стигнах до извода че това може да изчака.Преди 2 години мъжото беше минал на диетата на Дюкан с която се прости с 15 кг... Аз край него свалих 2,защото толкова имах за сваляне
Сега пак мислим да се дюканясаме че покрай моето бременеене и мъжа ми се сдоби с коремче
Даже в момента, в който излезе Мая си казах че хич не ми се иска това невеоятно чувство да ми е за последно...

до 1 часа и сег аедва гледам
ама на мен ми се иска малкия да поотрасне, поне да стане на 2 годинки за да мога да си му обърна достатъчно внимание сег адокато е кърмаче а и после когато проходи. Ако забременея сега после ще изпусна най - важните моментии, т.е. няма да ги изпусна ,но няма да мога да му се радвам ако имам още едно кърмаче.
Препоръчани теми