Отговори
# 450
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,  Hug
Да се надяваме, че добре са поспали бебоците, щом тази сутрин се дореждам да се впиша от първите  smile3524
Аз специално не мога да се оплача тази нощ. Само веднъж се буди да яде в 3.30  newsm44
Така и аз успях да презаредя батериите  hahaha

Хубав и слънчев ден!  Hug

# 451
Добро утро момичета Simple Smile

Аз мога да се похваля че понаучавам малчо да яде на 2,5 - 3 часа, но не мога да се похваля с големи паузи вечер  ooooh! буди се в 3 и в 7 тази нощ.....уфффф...... ooooh!

Marieti някаква конкретна програма ли тренираш или сама си правиш тренировките ? Питам защото и аз започнах да тренирам ?

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 09:10 от Vessi-barabesi

# 452
Еййй, аз съм в джаза пък. От едно известно време нашето маймунче яде през два часа нощем, а тази нош не пожела да си спи в леглото. Кърмя го, заспива ми в ръцете, слагам го в леглото и след 10 мин е захилен до ушите и е готов за моабет tooth - ама със същата полуидиотска усмивка.
Лейди, браво за трудовия ентусиазъм! АЗ украсата вкъщи още не съм свалила, пък ти... smile3501
НИе с братята ми имаме 2,5 г . разлика и много се обичаме и се търсим. Е, като малки, много се карахме и се поступвахме в спорове за територия, но сега сме неразделни Heart Eyes
За моренце, не знам...Мъничък ми се вижда, по-склонна съм за планина тази година, пък догодина моренце.

# 453
....слюноотделя много и като й дам пръст направо го пресова, та се чудя дали не са зъби.
И ние сме така. Вчера ми захапал пръста и се хили до уши. И с езиче ми мести пръста по венеца.Опипах и огледах - проверката установи, че имаме 2 бели и твърди продълговати нещица, та предполагам зъбките скоро ще избият. Ама свеки вчера каза, че можел така да се мъчи месеци на ред. Thinking

# 454
Нещо Тини Пини ми се губи и тя  newsm78 Радост, къде си душко ?

# 455
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Мила тази нощ се разпра да яде, ама съм доволна де, ще наддаде някое друго грамче. Събуди се към 7 готова за смях и игри. Пуснах и една музикална играчка, смя се и и говори и заспа накрая. Ама тъкмо и аз заспах и трябваше да ставам. Много ми е трудно това ставане. Тук в 9 се съмва и толков ами е заспало, че нямам думи.

# 456
добро утро   food010

# 457
Добро утро и от мен, малката заспа в 11 и стана да хапва чак в 7, голям кеф, понаспах се и аз.Сега пак дремва и аз седнах на компа да ви попрочета.Двата дни смед ваксината имахме малко температура, но биваше малката е героя и не мрънка много.
За слюнките и при нас е голямо лигавене, пъхаме си ръчичките и моите като догопа иска да си ги напъха в устата  Laughing.
Напоследък ни се потят крачетата и ръчичките, притесних се да не е начална форма на рахит, казах на педи, тя не се впечатли особенно, каза да увелича Деавита, аз известно време не давах, защото предиштното отворено шишенце трябваше да изхвърля поради давност.Намерихме с триста зора Диавит и сега и давам по една капка на ден, дано спре да се поти, че се вкарвам в разни филми с този рахит гаден...Има ли някое друго бебче с потящи се ръчички и крачета?Mari♥Eti по въпроса със сухотата и при мен беше така, но постепенно се нормализираха нещата, надявам се като спра да кърмя всичко да е съвсем наред Grinning
Хайде лек ден на ввсички!

# 458
И аз искам второ и трето бебче, а мечтата ми е близнаци  Simple Smile Но според докторката ми след секцио, е желателно да изчакам 2 год.
Ние сме 3 деца - брат ми е 1 г и 1 м по голям от мен, сестра ми е с 7 год по малка и винаги е било весело. Много се търсим и обичаме...
За захранването предполагам, че  в средата на 5 ия ще пробвам въпреки че, ми се вижда много страшно. Прочетох почти всички схеми и освен че ми стана още по голяма каша в главата, на никоя не се спрях.
За морето - не пропускам.
От 3 - 4 дни буба заспива с рев и то след 23 ч.- изкъпана, нахранена, не иска в леглото си, не иска на ръце - в чудо се виждаме с баща й.

# 459
Orchids Flower,радвам се миличка че кремчето помага на бебката ти Hug Да ти кажа и на моята дъщеричка въпреки че я мажа с крема,пак се появяват нови пъпчици.Преди 3 дена взех крема на А-Дерма-екзомега,но от него пъпките станаха още повече и от днес пак мятам себамед!Имат проблем дечицата ни,но и на нас педи не може да каже от какво е така кожата на муцунката Tired Затова засилих мъжото за Вигантола(благодаря на Blurmoi за инфото),защото този обрив се появи след като почнахме Деавит(нали в него има фъстъчено масло,а той е силен алерген).Та бях супер изумена как може да се дава алерген на малки деца Sick Сега с Вигантола ще съм спокойна, 2 месеца се побърках да го мисля дали и колко вредя на бебето си с Деавита...Момичета,моя лекар ми каза че след секцио може да се правят упражнения и коремни преси след 1я месец...Аз обаче съм мързел и засега имам само 15 направени,след което стигнах до извода че това може да изчака.Преди 2 години мъжото беше минал на диетата на Дюкан с която се прости с 15 кг... Аз край него свалих 2,защото толкова имах за сваляне BlushСега пак мислим да се дюканясаме че покрай моето бременеене и мъжа ми се сдоби с коремче  Mr. Green Обаче аз родих,а той все още си е бременен Laughing deizy_9,моята бебка се поти,но само когато е навлечена и е на топло...Не се притеснявай,надали става дума за рахит.Все пак е човече,а хората се потим,нали Wink

# 460
Моята Смехи спинка спокойно нощно време без да се буди, но през деня е същинска фурия. Единствено когато сме на разходка спи по 2-3 часа. Иначе придремва за около 30-на минутки на 4-5 часа и е свежарка, в пълна бойна готовност за нови игри и забавления  Laughing

Noel - много е сладка Еви с това пръстче в устата. И моята бебешорка придобива същия вреден навик, та съм се заела да я отучвам, но да видим дали ще постигна бърз резултат.

Второ детенце искам и аз, но предвид секциото май ще се наложи да почакаме.

# 461
Тази нощ Мая спа с ръце, навряни в пижамата и ръкави, вързани отпред, защото не спря да си джвака ръцете много време. Направо не мога да разбера какво й става, с Момчил не съм имала такива проблеми. А не е гладна, сигурна съм!
Диданче, а не рева ли така? Моята Мая е абсолютно същата, как ги ненаджвака тия ръце! И като почне да си ги мляска и се разсънва и айдее ....
точно същата ситуация!! като ги замляска и се разсънва! Но щом й ги сложих вътре и веднага заспа, явно нямаше с какво да се  " разсейва"  Laughing

Ний днес сме на консултация+боцкане, хм. Дано се държи геройски детето.
Чета ви за проблемите с кърменето, Мая от известно време ми прави същите номера - засуква, и звърта се, засуква , извърта се, накрая й хващам леко главата, за да не си я върти и да яде. Ама той и баткото като непрекъснато снове около нас и я разсейва, няма как да се кърмим на тишина и спокойствие.

В анкетата написах - когато е готово детето. Много ми се иска да е след 6 навършени месеца. Зависи само от нея, дали ще обичча кърменето или лъжицата или и двете.
Мишана, вторият път беше песен (да не кажа, че направо си родих кат'циганка)  Hug Даже в момента, в който излезе Мая си казах че хич не ми се иска това невеоятно чувство да ми е за последно...
Хайли, и аз директно в устата й капя вит.Д  Peace

# 462
  • У дома
Привет,
Аз няма да говоря за сън, че ще убия някой, така ми се спи.
Днес не пуснах каката на у-ще, че вчера я боляло коремче, снощи пак се оплаква цяла вечер и днес ще ходим при ЛЛ следобед да видим. Та се занимавам с нея, решаваме задачки и пишем изречения.

И на Лъчко краченцата му се потят, това какво значе, че е рахит ли?  newsm78
Деавит давам когато се сетя, а покрай АБ съвсем забравих да го давам.

За анкетата, когато е готово детето, но дано не е преди 6 мес. ще гледам да удържам фронта.

# 463
Здравейте мамчета
днес съм скапана, моя бебок вчера цял ден будува , реши да заспи едва към 11 часа вечерта, но пък си поспа до 6 , обаче аз неможах да се наспя - имахме гости вчера и всички доста сепонапиха , смао аз бях трезвеник и после оправях кочината  Crazy до 1 часа и сег аедва гледам
Димяни браво бе душко , много смелост се иска за да имаш желание за 4-то дете.
И мъжа ми иска вече 2-ро  Grinning ама на мен ми се иска малкия да поотрасне, поне  да стане на 2 годинки за да мога да си му обърна достатъчно внимание сег адокато е кърмаче а и после когато проходи. Ако забременея сега после ще изпусна най - важните моментии, т.е. няма да ги изпусна ,но няма да мога да му се радвам ако имам още едно кърмаче.
Весси Барабеси Чочко е много сладък
а Тини наистина се губи нещо  newsm78

# 464
Велина, Цвети благодаря ви за милите думи за моя бебчо  Hug всички бебоци са сладки   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт