Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 135 757
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
а на 1 акаунт с колко карти можеше да се плаща?Благодаря Ви  bouquet

колкото карти имаш
Премахнали ли са ограничението за 2 карти на 1 акаунт  newsm78?

# 196
  • от Луната
Точно така на 1 акаунт с 2 карти и с 1 карта на 2 акаунта. Единствено Американ експрес кредитна карта няма ограничени на броя акаунти. Ако бъркам някой да ме поправи.

# 197
  • Русе, у дома
Дава ми само с Американ експрес.
За първи път ми се случва.
Излез и влез в акаунта си или смени браузара.

# 198
Добре, моя случай е следния - имам два акаунта и две карти. И с двете карти съм плащала и на двата акаунта, защото не знаех за това. Сега не мога да си направя трети акаунт и да използвам някоя от картите, нали? Cry

# 199
  • София
Добре, моя случай е следния - имам два акаунта и две карти. И с двете карти съм плащала и на двата акаунта, защото не знаех за това. Сега не мога да си направя трети акаунт и да използвам някоя от картите, нали? Cry
Само от опит ще разбереш.  Peace Новия акаунт не ти иска ни хляб, ни вода... Ние с Ани имаме поне по 10 акаунта, от които аз лично използвам само 2 вече...откакто няма ПП.  Mr. Green

Точно така на 1 акаунт с 2 карти и с 1 карта на 2 акаунта. Единствено Американ експрес кредитна карта няма ограничени на броя акаунти. Ако бъркам някой да ме поправи.
Точно така, само дето с АмЕкс също не е неограничен броя  на акаунтите, аз знам до 4-5...

# 200
Hrissy не можеш  Sad
аз направих същото, когато нямах наличност по едната карта  Sad

# 201
Без да искам обърках номера на картата си и сега не ми дава да въведа втори номер, а само полето с видовете карти, след колко време ще ми позволи пак да пробвам, някой знае ли?
Влизах и излизах няколко пъти все така си седи....

# 202
  • София
Вижте какво са ми пратили на мейла, сигурно това ще е линка с едноевровите тази година, сега са ги подготвили и после ще ги пуснат като 1Е  Grinning   http://www.laredoute.fr/achat-ventes-privees-avant-soldes.aspx?c … t=price_ascending
И аз го получих това, но само на 1 акаунт, от който отдавна не пазарувам....

По принцип, преди като намаляваха стоките, променяха и референтните им номера.
Но на последните 2 намаления пуснаха подобни мейли, да си напълним кошниците за намалението.
Аз обаче не съм го правила това досега, не виждам смисъл, освен ако дебнеш нещо конкретно.
Аз следя темата, тук се дават всички супер изгодни оферти, стига да успееш  да ги отсееш от безумното количество спам.
И се чудя на хората, които искат да участват в намалението и да не изпуснат нещо интересно, но нямат опит или отдавна не са пазарували...защо поне 2-3 дни не почетат отгоре отгоре темата, докато още става за следене... newsm78
Както и да е, дано ни изненадат хубаво! Ето малко четиво по темата - http://zonapromocode.com/namalenie-v-les-aubaines

Без да искам обърках номера на картата си и сега не ми дава да въведа втори номер, а само полето с видовете карти, след колко време ще ми позволи пак да пробвам, някой знае ли?
Влизах и излизах няколко пъти все така си седи....
Излез от акаунта си, изтрий кукитата на браузъра и затвори всички прозорци.
Изчакай поне 15-20 минути. След това, влез в Ларедут, ако имаш друг акаунт, е желателно първо в него да влезеш, излизаш и се логваш отново в желания. Би трябвало да стане.
Ако изчакаш повече от 20 минути, може да си спестиш логването в друг акаунт, а за по-сигурно, рестартирай компютъра.

# 203
Доколкото разбирам намалението започва след 12 вечерта на 12.01, нали така?

# 204
  • София
Не, на 12 в 9 ч. сутринта наше време, ако няма изненади...

# 205
Пазарувам от началото на 2008ма година в Ларедут, но за първи път ми се случва да ми блокират по-голяма сума. Конкретно - поръчката ми е за 13.77 евро, а блокираната ( в Пощенска банка ако има значение) е 32.25 лв. На някой случвало ли се е? И ако да, дали теглят вярната сума?

# 206
Пазарувам от началото на 2008ма година в Ларедут, но за първи път ми се случва да ми блокират по-голяма сума. Конкретно - поръчката ми е за 13.77 евро, а блокираната ( в Пощенска банка ако има значение) е 32.25 лв. На някой случвало ли се е? И ако да, дали теглят вярната сума?
Смин, да не би това да е сумата без 10% такса обработка, която виждаш в суивито ... бе то и така не излиза сметката  newsm78
Обади се в картовия ви център или където по принцип тр да се съобщи за такъв проблем и питай, помня че често се получаваше това с карти на ДСК преди време и така си правиха справка момичетата  Crazy гадно....  Confused

# 207
  • София

Да случвало ми се е, но не точно това а и още имаше Пейпал.  Искаха ми пари за доста по-стара поръчка- която е пристигнала и платена отдавна/ да не говорим,че поне 20 дена не бях пазарувала/. Докато се разправям с ларедут и Десекаса времето на 45 дена мина и освободиха парите. Нищо,че в картата нямаше пари- вкараха дебитна в минус/ редовно го правят/.
 Говори с банката да направят проверка.

# 208
Не, на 12 в 9 ч. сутринта наше време, ако няма изненади...
Много ти благодаря,  Evа bouquet
Аз току-що пуснах една поръчка, защото дебна разни неща и бяха останали по 5 бройки. Големите размери на мъжкото свършват още на редовни цени, този път се докопах Mr. Green

# 209
Благодаря, момичета! След като още едно момиче ми писа на лични, оказа се, че са включили и 5те лева неснижаем остатък. Досега не ми е правило впечатление, може би, защото и сумите са ми били големи. Още един път - благодаря и успешни покупки!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт