Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 535
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 855
Няма смисъл да слагате линкове с това което е намалено, вече отварям десети линк и цената няма нищо общо с това, дето сте писали  Peace

# 856
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Няма смисъл да слагате линкове с това което е намалено, вече отварям десети линк и цената няма нищо общо с това, дето сте писали  Peace

Като ги сложиш в кошницата вече са на други цени

# 857
# 858
  • София
Момичета като въведа кода за БД ми маха доставката,но после пак ми я начислява Thinking

Пробвай няколко пъти и различни кодове/ др. браузър, трий кукита и т.н./

# 859
  • Пловдив
Плик  Peace
И теримините ги има на първа страница. Не е необходим преводач, след като вече някой се е потрудил да го напише.

# 860
Момичета и аз съм много разочарована от тези "намаления" #Cussing out
Реших да си проследя пратката с colis номера, но не мога да го намеря- нещо са променили изгледа на сайта. Някой може ли да каже къде се виждат старите поръчки сега? И начисляват ли доставка последно или кодчетата си ловят?

# 861
# 862
При мен упорито се изписва, че не приемат плащане с Carte Bancaire! Изобщо не ме допуска до въвеждане на номер на карта. Десетина пъти вече пробвам, като рестартирам компютъра и все този надпис!
Какво да направя?
Затова писах и аз по-назад. Накрая пуснах през втория си акаунт поръчката, където нямаше проблем.

Получи се! Много ти благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 863
  • Пловдив
Няколко поста ногоре пише какво е.

# 864
Някой моге ли да ми помогне. За това яке са колебая между 36 и 38 http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-cuir-cire.aspx?producti … minipdp=undefined

Пише, че е леко оголемено. Талия 70 Го 88, но съм висока 175, ако си взема 36 ме притеднява да не са ми къси ръкавите, а 38 да не ми е много широко

# 865
  • Варна
Влязох в facebook страницата на ларедута мога да ви кажа че след това намеление ще изгубят куп клиенти  hahaha  #2gunfire  #Cussing out

# 866
  • МИНДЕРА
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … p;pos=10_n_adidas
Отзиви за това якенце ,ако сте поръчвали  bouquet

# 867
Дами някоя от вас може ли да ме открехне къде да търся от тия пликове вакуумиращите дето се изтегля въздуха със прахосмукачка и вътре се слагат дрехи ? newsm78

# 868
много е хубаво, заслужава си на тази цена!

# 869
Повечето неща, които са в кошницата ми са намалени с по 2-3 евро, за съжаление от мъжкото нищо от избраното не е намалено. Чудя се дали да изчакам, не си спомням как беше миналата година Thinking

Общи условия

Активация на акаунт