Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 351
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Града без гарги :)
моля за помощ -96/103при мъжете кой номер беше М или Л

# 1 081
  • София
Който има трудности с пускането на поръчка заради телефон и адреса:

Който не може да намери суивито:

Снимките са линкове!  bowuu

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 15:32 от Evа

# 1 082
  • На морето!
Ох, този път лудницата е още по-голяма с тези променящи цени.
Finty,   bouquet

# 1 083
  • от Луната
Якето Адидас е страхотно, а на тая цена е просто супер. Цвета е малко по - тъмен отколкото на снимките на Ани. На дете високо 103 см, размер 104 му е идеален, но надали ще може и другата зима да се носи за съжаление и много ме е яд, че няма по - голям номер да взема още едно Confused

А само при мен ли тези линкове, които пускате са на други цени като цъкна на тях. Извинявам се ако е коментирано, но темата расте с невероятна скорост и ми е не възможно да прочета всичко изписано от снощи Sad

# 1 084
  • София
Момичета, да се похваля, преди час пуснах поръчка, платих с Виза Електрон на Пощенска банка, всичко е ок, хвана ми се и код за БД, но не мога да разбера едно нещо - сега като гледам поръчката в акаунта си, всички цени са с 0,00 евро, а на старата ми поръчка (от другия акаунт), която пуснах на 10/01 в 00,20 ( и за която ме е яд, защото някои неща са доста по-намалени сега - ама нали е лакомия - да не свършат номерата и т.н.) два от артикулите ми излизат не с картинките, а с едни странни картинки, които приличат на полуотворени книжки. Знаете ли защо става така?  newsm78

Поръчката още не ти е фактурирана,затова имаш цена 0.00.
Нямаш картинка на артикулите ,защото към момента са изчерпани.

# 1 085
# 1 086
  • София

Под целия адрес за доставка имаш впредвид и града и улицата номер или само само улица номер???

# 1 087
Момичета, да се похваля, преди час пуснах поръчка, платих с Виза Електрон на Пощенска банка, всичко е ок, хвана ми се и код за БД, но не мога да разбера едно нещо - сега като гледам поръчката в акаунта си, всички цени са с 0,00 евро, а на старата ми поръчка (от другия акаунт), която пуснах на 10/01 в 00,20 ( и за която ме е яд, защото някои неща са доста по-намалени сега - ама нали е лакомия - да не свършат номерата и т.н.) два от артикулите ми излизат не с картинките, а с едни странни картинки, които приличат на полуотворени книжки. Знаете ли защо става така?  newsm78

Поръчката още не ти е фактурирана,затова имаш цена 0.00.
Нямаш картинка на артикулите ,защото към момента са изчерпани.

Хм... това е странно, вчера поръчката ми стигна до етап 4, възможно ли е да се изчерпат и какво става след това??? Strange  Confused

# 1 088
Имам го в по дългия вариянт мн е хубаво Peace

# 1 089
  • София

Под целия адрес за доставка имаш впредвид и града и улицата номер или само само улица номер???
За града си има отделно поле... Имам предвид пълния адрес: ул№, блок, вход, етаж и ап...

Ще променя снимката, да няма още неразбрали

# 1 090
Имам го в по дългия вариянт мн е хубаво Peace
Мерси, отговаря ли си на номера и кой е този по дълъг вариант?  bouquet

# 1 091
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-inspiration-toil … minipdp=undefined
това какво  е комплект чершафи или олекотени

# 1 092
  • Пазарджик
Пак ли дебнем в определени часове,защото сега отварям линковете ви ,но цените са различни? Rolling Eyes

# 1 093
  • Варна
след 2 неуспешни опита, вижте вече какво ми дава

http://irenas26.snimka.bg/other/laredoute.493621.22060512.big

изобщо няма къде да въведа номера на картата ooooh!
Случва се и това, правиш всички рестартиращи положения и се надяваш да се отпуши Simple Smile

И при мен е така от часове. Опитах на два различни компютъра и не се получава  Sad
Здраве да е!

Пробвах с друг акаунт и друга карта и пак не става  Thinking ooooh!

И аз имах същия проблем преди няколко страници.
Смених компютъра и успях да си пусна поръчката,но на настолния още си седи така блокиран.

fanagoria -отговарят си само модела е доста стар поне на 3-4 години,ако те устройва пускай смело.

# 1 094
уфф, омръзна ми вече, цъкам цъкам, все не оцелвам, моята кошница не ще да намаля  Wink

моля ви, ако видите изгодни бебешки дънки, драснете в темата, благодаря!

Евка bouquet а тези хубави упътващи снимки дали може да се сложат на първа страница ...newsm78

ева-ева-ева - това са пликове, дори не са и комплект (чЕршафи), абе четете първа страница бе хора

Общи условия

Активация на акаунт