Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 067
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 605
Irenas26, какви са ти картите? И ако проблема не е в тях, защо не пробваш да направиш нов акаунт?  Rolling Eyes

# 1 606
По това, което имам на Фреди, отговарят си.
Освен това те вкарват някакъв мек еластан и има накъде да се опъне, в случай че е умалено... най-много да стои съвсем по тялото..ще видим, и аз го поръчах.

# 1 607
Момичета, може ли да ми кажете размер 36 на това с марката FREDDY http://www.laredoute.fr/vente-veste-longue.aspx?productid=324148 … minipdp=undefined  на кой размер отговаря - XS, S или M? Не съм поръчвала досега артикул с тази марка и се притеснявам 36 да не ми е малко, както се оказа един суитчер на Le Qoq sprtif. Мерси за отговорите

На Фреди са си като за балеринки - доста умаленки според мен. Аз принципно нося 36, рядко 38, а от Фреди 40ка ми е добре.

А ти какво си си купувала от тази марка и дали ще може да ми кажеш какви са му размерите, защото аз си поръчах този суитчер номер 36 и сега се чудя дали пък няма да ми е малко. Никога не съм си взимала номер 38, а на тази марка ми е за пръв път да си поръчам нещо.

на фреди имам панталон суичер и клин и според мен си отговарят на номера

И аз имам на Фреди клин и блузка и си отговарят на номера. Материята е много приятна, мека и еластична.  Peace

Благодаря ви на всички !

# 1 608
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie%28s%29-mahj … minipdp=undefined   тия пликове за одеала, имат ли дупка в средата или се пъхат от едната страна нещата? и мойе ли ако си взема 1 от ная големия р-р да изкарам 2 малки плика, щото малките свършиха под носа ми

Така като ги гледаш на снимката, имат ли дупка в средата?  Laughing Аз изобщо в близките 20-25г. не съм виждала да се продават такива. Ех, какви времена.... дебелото юрганче като се втъкнеше в онзи ми ти плик с дупката и посред нощ като се завърти нанякъде, пък ти влезе крака там..... Их, чак ми се доспа.  Mr. Green
По втория въпрос изобщо не мисля, че е нужно да се отговаря.   Whistling Мързи ме, отивам да си полегна.  Mr. Green

# 1 609
  • на малък остров в океана
Най-големия плик 240 на 220. Като го разделиш на 2 ще се получат 2 по 120 на 220.Не мисля че е удачно, а и няма толкова тясни завивки.

Ако под дупка имаш предвид пликовете от едно време с кръг в средата, не са такива.

Куулмъми ме е изпреварила.

# 1 610
tanq_mt вече си го поръчала и сега се чудиш? Няма смисъл, нека дойде  и тогава ще разбереш. Имам клин 7/8 , дълъг също и една блузка на Фреди, но уви нямам спомен за номера. Но съм за че си отговарят по-скоро.

Подкрепям.  Peace Имам и горни и долни на Фреди - изцяло си отговарят.

# 1 611
  • Варна
Момичета, може ли да ми кажете размер 36 на това с марката FREDDY http://www.laredoute.fr/vente-veste-longue.aspx?productid=324148 … minipdp=undefined  на кой размер отговаря - XS, S или M? Не съм поръчвала досега артикул с тази марка и се притеснявам 36 да не ми е малко, както се оказа един суитчер на Le Qoq sprtif. Мерси за отговорите

На Фреди са си като за балеринки - доста умаленки според мен. Аз принципно нося 36, рядко 38, а от Фреди 40ка ми е добре.

А ти какво си си купувала от тази марка и дали ще може да ми кажеш какви са му размерите, защото аз си поръчах този суитчер номер 36 и сега се чудя дали пък няма да ми е малко. Никога не съм си взимала номер 38, а на тази марка ми е за пръв път да си поръчам нещо.

на фреди имам панталон суичер и клин и според мен си отговарят на номера

И аз имам на Фреди клин и блузка и си отговарят на номера. Материята е много приятна, мека и еластична.  Peace

Аз все пак не разбрах 36 размер на кой номер отговаря по друга номерация, тъй като е най-малката възможна опция-това XS, S или M значи?

# 1 612
tanq_mt вече си го поръчала и сега се чудиш? Няма смисъл, нека дойде  и тогава ще разбереш. Имам клин 7/8 , дълъг също и една блузка на Фреди, но уви нямам спомен за номера. Но съм за че си отговарят по-скоро.

Подкрепям.  Peace Имам и горни и долни на Фреди - изцяло си отговарят.

и аз имам, отговарят си  Peace

# 1 613
  • София
Четох вчера на някоя от страници, че има проблеми с картите, сега пак попадам на подобен и за да не остана по-назад и аз се сблъскам с такъв  Shocked Миналата година без проблеми с два акаунта и една Виза на ПИБ правих десетки поръчки. Да не би да има някакъв трик или бутон, който ми убягва?

# 1 614
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie%28s%29-mahj … minipdp=undefined   тия пликове за одеала, имат ли дупка в средата или се пъхат от едната страна нещата? и мойе ли ако си взема 1 от ная големия р-р да изкарам 2 малки плика, щото малките свършиха под носа ми

Така като ги гледаш на снимката, имат ли дупка в средата?  Laughing Аз изобщо в близките 20-25г. не съм виждала да се продават такива. Ех, какви времена.... дебелото юрганче като се втъкнеше в онзи ми ти плик с дупката и посред нощ като се завърти нанякъде, пък ти влезе крака там..... Их, чак ми се доспа.  Mr. Green
По втория въпрос изобщо не мисля, че е нужно да се отговаря.   Whistling Мързи ме, отивам да си полегна.  Mr. Green
Еееей, опарви ми настроението  Joy Joy Joy Ако знаеш как докато четох поста ти сама си се смях като идиот  Laughing Благодаря    bouquet

# 1 615
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … ross%20sell%20pdp
Влизам да ви препоръчам тези дънки. Не че са без пари но аз ги взех с код 20/29, т.е малко повече отколкото струват сега и според мен си оправдават напълно цената Peace, освен ако разбира се 20 лв. за дънки не са ви много..  Thinking

# 1 616
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie%28s%29-mahj … minipdp=undefined   тия пликове за одеала, имат ли дупка в средата или се пъхат от едната страна нещата? и мойе ли ако си взема 1 от ная големия р-р да изкарам 2 малки плика, щото малките свършиха под носа ми

Така като ги гледаш на снимката, имат ли дупка в средата?  Laughing Аз изобщо в близките 20-25г. не съм виждала да се продават такива. Ех, какви времена.... дебелото юрганче като се втъкнеше в онзи ми ти плик с дупката и посред нощ като се завърти нанякъде, пък ти влезе крака там..... Их, чак ми се доспа.  Mr. Green
По втория въпрос изобщо не мисля, че е нужно да се отговаря.   Whistling Мързи ме, отивам да си полегна.  Mr. Green
хихихи якооо, и аз не съм виждала от години такива пликова ама де да знам , какво може да ме изненада френската държава!!!!

# 1 617
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … ross%20sell%20pdp
Влизам да ви препоръчам тези дънки. Не че са без пари но аз ги взех с код 20/29, т.е малко повече отколкото струват сега и според мен си оправдават напълно цената Peace, освен ако разбира се 20 лв. за дънки не са ви много..  Thinking

нали си отговарят като размер ,че да си поръчам докато не са свършили

# 1 618
имах потник на FREDY XS и не можах да вляза в него а нося 34

# 1 619
  • София
Irenas26, какви са ти картите? И ако проблема не е в тях, защо не пробваш да направиш нов акаунт?  Rolling Eyes

кредитна виза на пощенска и дебитна виза електрон на обб
ами аз отдавна съм си направила тези акаунти и сега трябва да чета пак всички упътвания наново, че и френски ненам и не ми е много лесно. Искаше ми се някак си по-лесно да стане newsm78

Общи условия

Активация на акаунт