Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 078
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 635
дайте ми линк на декоративните възглавници, които си купувахте тая сутрин дето бяха како цвят и разни други на един светло бежов диван

А вълшебната думичка?  Crossing Arms
моля!

мисля че тези бяха - аз поне от тях взех с цвят Gris нещо си

http://www.laredoute.fr/vente-coussin-%28lot-de-2-ou-4%29-et-tra … amp;source=search

# 1 636
Мнение за тази рокличка. Много симпатично изглежда:

http://www.laredoute.fr/vente-robe-carreaux-col-boule-manches-co … =1&pos=15_n_n

# 1 637
  • Варна
дайте ми линк на декоративните възглавници, които си купувахте тая сутрин дето бяха како цвят и разни други на един светло бежов диван

А вълшебната думичка?  Crossing Arms
моля!

Заповядай.
http://www.laredoute.fr/vente-coussin-%28lot-de-2-ou-4%29-et-tra … e=1&pos=6_n_n

# 1 638
  • Бургас
На предното зимно намаление имаше една туника Freddy, която доста хора поръчахме.
Аз бях поръчала 38, мисля, че на етикета пишеше S.

# 1 639
http://www.laredoute.fr/vente-le-jean-effet-neige-imprime.aspx?p … ross%20sell%20pdp
Влизам да ви препоръчам тези дънки. Не че са без пари но аз ги взех с код 20/29, т.е малко повече отколкото струват сега и според мен си оправдават напълно цената Peace, освен ако разбира се 20 лв. за дънки не са ви много..  Thinking
Кой цвят и номер имаш и отговаря ли на снимката? Имат ли еластичност? С т.78 и ханш 98 за кой номер съм?
За всички пропуснали интересни неша, този линк ще е полезен
http://www.pazaruvane.com/izgodni-pokupki-v-laredut-ot-namalenieto-zima-2011.html  благодарение на Finty

Сивите на петна, 36 номер. Взех ги за дъщеря ми, която е около 46-47 кг. и е висока 162 см.. Не бих казала, че са еластични, но са й точно и е много доволна, не й стоят чак толкова тесни като на снимката, но са по нея.

# 1 640
  • Варна
някой забелязали кога пуснаха новите неща

Кои нови неща newsm78?

правилно ли съм разбрала 4 броя, цвят антрацит за 3,75 евро, не е калъфка нали? възглавнички ми трябват!

2-те можеш да поръчаш само, 4-те не ги доставят извън Франция. Peace

# 1 641
  • Beyond the Frontiers
правилно ли съм разбрала 4 броя, цвят антрацит за 3,75 евро, не е калъфка нали? възглавнички ми трябват!
На мен в кошницата ми изписва, че не се доставят.

# 1 642
На предното зимно намаление имаше една туника Freddy, която доста хора поръчахме.

Не знам по коя номерация си гледала че е S, защото аз по немската номерация съм XS, a S e M. А по френската номерация съм си S. За немската номерация , справка Esprit.

# 1 643
около 14.30часа момчешките артикули при албанците бяха 209бр., около 16 часа, вече бяха 220бр.
 Та питам накой видяли кога са добавили нови?

# 1 644

Да, възглавници са!

# 1 645
  • Варна

bouquet Благодаря за отговорите, момичета, но пак не ми стана ясно  Thinking Значи 36 размер трябва да е ХS, а други от вас казаха S, според мен и според другите френски артикули май трябва да е М. Затова и миналото намаление бях  поръчала един розов суитчър Le Qoq Sportif за 10 евро - 36 размер с идеята, че е М, а се оказа ХS и ръкавите са ми къси и е доста тесен. Та затова се чудих за този на Freddi дали да рискувам с 36, каквито връхни дрехи нося  Rolling Eyes Ако може някой да ме ориентира по-точно  Praynig

# 1 646
  • Варна
Freddy, май е италианска марка, така че вероятно е според техните стандарти.

# 1 647
Най-точно ще е след седмица като ги получим. Аз поръчах вчера 36 размер.

# 1 648
  • София-Младост

bouquet Благодаря за отговорите, момичета, но пак не ми стана ясно  Thinking Значи 36 размер трябва да е ХS, а други от вас казаха S, според мен и според другите френски артикули май трябва да е М. Затова и миналото намаление бях  поръчала един розов суитчър Le Qoq Sportif за 10 евро - 36 размер с идеята, че е М, а се оказа ХS и ръкавите са ми къси и е доста тесен. Та затова се чудих за този на Freddi дали да рискувам с 36, каквито връхни дрехи нося  Rolling Eyes Ако може някой да ме ориентира по-точно  Praynig
Това е от сайта им:
     Taglia    Busto (Bust)*    Vita (Waist)*    Fianchi (Hips)*    
     S    81/86    55/63    85/90    
     M    86/91    63/71    90/95    
     L    91/96    71/78    95/100    
     XL    96/101    78/88    100/105    
     * cm         

# 1 649
Aз имам един суичер на ФРЕДИ, по френската е 38/S, следователно 40 е М, но е доста еластичен и ми става, аз нося М. И аз поръчах 36 от жилетката и сега се чудя Sick...

Общи условия

Активация на акаунт