Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 058
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 695
# 1 696
  • Бургас
Еййй, изкупихте Freddy-тата!

# 1 697
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-a-capuche.aspx?producti … minipdp=undefined Ето това яке на мъж с 105 см гръдна обиколка голямо ли ще е, защото има само ХХL размер ? Wink
Ако поръчаш ХЛ няма да е голямо.  Peace
Поръчах този анцунг на Адидас
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … color=1&qsf=1,
размер за 2 год., а в поръчката ми излиза ето това:
ENSEMBLE BEBE
Coloris : BLEU
Taille : 5
Ref : 2803151,
размер-5, сега съм в питанка дали това са 5 год или ...незнам какво? Преди време ми бяха пратили панталонче за 4 год. и сега ако ми пратят за 5 вече ще ме ядосат. А и от този модел за 5 г. не виждам да има. newsm78. Ако някой е поръчвал, моля да сподели какви са размерите.

Няма доза за притеснение,осен че може би ще дойде размер 92,но иначе това е петия по  ред размер и затова е с 5  Peace
Момичета,трябва ми нещо евтинко 1-2-3 Е.Имате ли идейка какво може да използвам.Мерси на всички   bouquet предварително.
нямаме идейка защото незнаем какво ти трябва,има сигурно поне 300 продукта до 3 евро.....кое от всичките да ти предложим  Hug

Еййй, изкупихте Freddy-тата!
знаех си Simple Smile

# 1 698
http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-a-capuche.aspx?producti … minipdp=undefined Ето това яке на мъж с 105 см гръдна обиколка голямо ли ще е, защото има само ХХL размер ? Wink
И на мен ми с еиска, но от синьото има само XXL, а сивото с черно не ми харесва. Да не поръчвам XXL така ли ?

# 1 699
Сигурно вече ставам досадна, но много се надявам някой да успее да ми помогне. Освен, че през старите акаунти все още нищо не става с плащането, направих си току що нов акаунт и пак не става....дайте съвет моля ви Praynig
Да не би да си плащала вече с тази карта на другите 2 акаунта и затова да не ти я приема на 3ти

# 1 700
  • София
Относно плащането - вчера цял ден се опитвам да платя с дебитна карта Visa electron на Райфаизен, но без успех изчаках до днес пробвах през друг акаунт и нищо и нищо......не става. Накрая помолих позната дадох и парите на ръка и платих с неината карта която също е дебитна Visa electron но на                                      
Пощенска банка. И така се уредих с плащането и сега ми пакетират нещата  Grinning.
Виза електрон на Райфайзен вече не се проема ! Справка-първия пост  Peace

# 1 701
# 1 702
Това детско яке да знаете, че е  умалено. На дъщеря ми на 3.5 г. й взех 108 и й е точно, даже бих казала тясно  Sad
Така си седи в гардероба (цвят каки).

http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-enfant-fille.aspx? … dp&pos=74_n_n

p.s . Та ако някой иска да поръчва за 3 -годишно дете 108 да ми свирка и да вземе 114 да ги менкаме  Confused
Какви са отзивите за това яке

bouquet
тъкмо за него пишех, писали сме заедно  Mr. Green

# 1 703
Сигурно вече ставам досадна, но много се надявам някой да успее да ми помогне. Освен, че през старите акаунти все още нищо не става с плащането, направих си току що нов акаунт и пак не става....дайте съвет моля ви Praynig
Irenas26 имах същия проблем, два дни се мъча, направих и два нови акаунта-е, не ще и не ще. Обадих се на номера, който е на картата за връзка с клиенти. Проблемът бил, че съм надвишила лимита за седмицата за ползване на картата(всяко плащане или опит за плащане, теглене от банкомат или каквато и да била операция с картата, дори и да е неуспешна,  се брояло за опит). Та по тази причина са ми блокирали картата за седмица. Аз не съм брояла колко опита съм направила, но от 2 дни се мъча.
Съвета ми към момичетата със същия проблем е  да се обадят да и да проверят.  Peace

# 1 704
Якето е много красиво в розово, качествено, топличко, с фин полар отвътре. Подсигури се с по-голям размер от ръста на детето - умалено е! Моделът е скроен тесен в раменете. Мога да дам размери на 114, което стои добре на дъщеря ми (висока е 104-105 см).
Благодаря на Вени за информацията от сайта й, благодарение на която поръчах точния размер на това яке, и на Ева за кодовете!

# 1 705
[
[/quote]
Поръчах този анцунг на Адидас
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … color=1&qsf=1,
размер за 2 год., а в поръчката ми излиза ето това:
ENSEMBLE BEBE
Coloris : BLEU
Taille : 5
Ref : 2803151,
размер-5, сега съм в питанка дали това са 5 год или ...незнам какво? Преди време ми бяха пратили панталонче за 4 год. и сега ако ми пратят за 5 вече ще ме ядосат. А и от този модел за 5 г. не виждам да има. newsm78. Ако някой е поръчвал, моля да сподели какви са размерите.

Няма доза за притеснение,осен че може би ще дойде размер 92,но иначе това е петия по  ред размер и затова е с 5  Peace

Благодаря.   bouquetДано да е така. В предишните ми поръчки винаги са били с ръста, може и да са променили това. Та това са Французи  Mr. Green. А размера, ако е за 2, ще е 92, повече от сигурна съм.

# 1 706
ЧИКИТА-може ли да те помоля за размерите на якето 114размер,предварително ти благодаря!Нали става за зимата или не е мн.дебело?

# 1 707
Якето е много красиво в розово, качествено, топличко, с фин полар отвътре. Подсигури се с по-голям размер от ръста на детето - умалено е! Моделът е скроен тесен в раменете. Мога да дам размери на 114, което стои добре на дъщеря ми (висока е 104-105 см).
Благодаря на Вени за информацията от сайта й, благодарение на която поръчах точния размер на това яке, и на Ева за кодовете!

А става ли за много студена зима?

# 1 708
може ли линк на търсачката по цени, защото го изгубих, моля ?

# 1 709
Размери на р-р 114 на якето http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche-enfant-fille.aspx? … =1&pos=tg_n_n :
Дължина – 50 см.
От рамо до рамо на нивото на платката – 27 см.
Ширина под мишници – 39 см.
Дължина на ръкава – 40 см, по вътрешния ръб – 32 см.
Маншетът позволява малко подгъване, без да стои грозно.
Якето не е много дебело, но според мен е достатъчно топло. Подплатено е с полар (освен на ръкавите) и има слой вата под него. Дали става за много студена зима... това е субективно. За нормална великотърновска зима става, стига навън да не е -10 градуса  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт