Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 058
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 860
# 1 861
имах потник на FREDY XS и не можах да вляза в него а нося 34
Peace Аз пък имам потник 38 номер, който според мен отговаря на XS.Умален е с около 2 номера.Долнище анцунг имам, което си отговаря.

# 1 862
  • Пловдив
И аз открих разни нещица...http://www.laredoute.co.uk/pack-of-2-boy-s-t-shirts.htm?ProductI … odBouw=5231253222
и тук...
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-(lot-de-2).a … e=1&pos=6_n_n

А за английския вариант къде има повече инфо-условия и т.н.?Мерси!

# 1 863
  • Бургас
И преди е нищен английския вариант, както и други, но за пореден път да кажем - френският е единственият, който доставя до другите страни, в които няма локализиран сайт т.е. за България това е единствения вариант!

# 1 864
  • в реалността
Здравейте мацки, имам нужда от помощ имам два акаунта и две пълни кошници, не мога да продължа с поръчката след стъпката за адрес, нито телефон мога да въвевда, а на единия акаунт се опитвам да си променя адреса за доставка въобще не става.Ще бъда благодарна ако някой ми помогне да финализирам поръчката си.Благодаря

# 1 865
  • на малък остров в океана
И преди е нищен английския вариант, както и други, но за пореден път да кажем - френският е единственият, който доставя до другите страни, в които няма локализиран сайт т.е. за България това е единствения вариант!

Чак пък единствен. Някой, ако има желание да пазарува от там, може да го направи с посредническа фирма, щом не приемат бг карти. Вариант винаги има, стига човек да иска.

# 1 866
  • София
Момичета от вчера изобщо не мога да стигна до плащане - само като цъкна на картите за плащане - въобще не мога да натисна Виза и да си въведа картата - неактивни са ми - автоматично ми изписва това "Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement."
Изтрих бисквитките, хисторито и пак не става - качих друг браузер и пак не става. Дайте идея какво да правя
И аз плащам с виза, но никъде не съм натискала такова нещо Shocked На падащото меню си седи carte bancaire и толкова... къде ги натискате тези "визи"?
така де ама отдолу ти излизат кутийки за да въведеш номер на карта и т.н. а при мен пише че не може да бъде платено с тези карти
Никой ли не е имал подобен проблем???

# 1 867
  • Пловдив
Момичета от вчера изобщо не мога да стигна до плащане - само като цъкна на картите за плащане - въобще не мога да натисна Виза и да си въведа картата - неактивни са ми - автоматично ми изписва това "Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement."
Изтрих бисквитките, хисторито и пак не става - качих друг браузер и пак не става. Дайте идея какво да правя
И аз плащам с виза, но никъде не съм натискала такова нещо Shocked На падащото меню си седи carte bancaire и толкова... къде ги натискате тези "визи"?
така де ама отдолу ти излизат кутийки за да въведеш номер на карта и т.н. а при мен пише че не може да бъде платено с тези карти
Смени акаунта,да не си пробвала много пъти и да ти е блокиран.Макар че четох че до 24 часа ги разблокирват.Пробвай но ,като излезеш и затвориш всичко изчакай поне полвин час.Успех!

# 1 868
  • София
Да не си плащала на други два акаунта с нея?
На мен вчера ми се случи същото , защото не си спомнях на кои с каква карта съм плащала.

# 1 869
  • София
Смени акаунта,да не си пробвала много пъти и да ти е блокиран.Макар че четох че до 24 часа ги разблокирват.Пробвай но ,като излезеш и затвориш всичко изчакай поне полвин час.Успех!
Мерси - вчера пробвах и два пъти въведох номер на кантата  /на една и съща карта/ и от тогава вече не ми дава въобще възможност да въвеждам. Компа беше изключен цяла нощ - сутринта пак трих бисквитки и хистори.
С тази като съм плащала на този акаунт и със сигурност има пари в нея - всичко проверих.
Благодаря момичета за съпричастността

# 1 870
имах потник на FREDY XS и не можах да вляза в него а нося 34
Peace Аз пък имам потник 38 номер, който според мен отговаря на XS.Умален е с около 2 номера.Долнище анцунг имам, което си отговаря.

ЕТО СРАВНИТЕЛНА ТАБЛИЦА НА РАЗМЕРИТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ СТРАНИ.

http://shop.mango.com/ayuda2/index.faces?opcion=tallas#

# 1 871
Taзи блузка има ли я някой, и за мама да направя подарък, на предните намаления я разглезих, затрупах я с едноеврови на тази марка и сега ще иска Confused
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-maille-souple.aspx?product … minipdp=undefined

# 1 872
Момичета да ви питам някъде мисля че четох, че има отделна тема за кодовете? На първата страница не открих, а можеби съм в грешка?  Confused

# 1 873
  • София

Аз имам този проблем вече 3 дни....Затвори всичко, изстрий всякво хистори, кешове всичко от експлорера с който работиш и изчакай поне до следобяд без да влизаш в ларедут. Така поне ще ти се появи полето където да въведеш номера на картата. Аз и нов акаунт се принудих да направя и пак не мога да платя. Днес пробвах с трета карта и стана...бясна съм на тези французи  #2gunfire

# 1 874
  • София-Младост
Момичета да ви питам някъде мисля че четох, че има отделна тема за кодовете? На първата страница не открих, а можеби съм в грешка?  Confused
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=554484.0

Общи условия

Активация на акаунт