Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 863
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 460
Аз друго не мога да разбера, ще ме простите, но ми е първо намаление и пусто любопитство ooooh! Дано да успея правилно да задам въпроса си, та да не ме хокате много... Heart Eyes
Така наречените "едноеврови далаверки" винаги ли се появяват в сектора на Албанците? Защото дебна едни неща от другия сектор, та се чудя дали има шанс те да помръднат мъничко Praynig Предполагам това може да се случи следващата или по-следващата сряда когато могат да започнат да смъкват 75%, 80% и т.н.  newsm78 По принцип не храня големи надежди, а и ми е ясно че тазгодишната стратегия на Ларедут няма как да се предвиди, но ми е интересно преди как е било.
Финти спомена за реф. номера, те защо ще трябват?
  bouquet

# 2 461
Много благодаря на всички  Hug
Поръчах, но кажете какво поръчвате на мъжете си, има ли изгодни да се отсрамя поне с нещичко?  newsm78
Аз пуснах ризата на адидас  Peace за моя  мъж  Simple Smile

# 2 462
И аз му пуснах ризката, очилата и якето на Найк...сега пълня втора кошница, ама за него нищо не виждам вече. Ризата на адидас нещо обаче не я намирам вече.

# 2 463
OPERATION SOLDES]: -10% supplémentaires avec le code 68888 avant mardi soir minuit ! Misssion n°2: surtout de RIEN laisser passer ! Jusqu'à -70%:  Това е от Фейсбук
Може ли линк към Фейсбука им. Благодаря

# 2 464
Момичета,много моля някой,който има кецове или маратонки Пума да ми измери стелка на номер 41,42 или 43.Благодаря предварително

# 2 465
OPERATION SOLDES]: -10% supplémentaires avec le code 68888 avant mardi soir minuit ! Misssion n°2: surtout de RIEN laisser passer ! Jusqu'à -70%:  Това е от Фейсбук
Може ли линк към Фейсбука им. Благодаря
Няма как да дам линк тъй като ще е от моя профил и на вас няма да ви се отвори.Но като напишеш в търсачката на Фейсбук La Redoute страницата на френския сайт излиза на първо място от резултатите  Peace

# 2 466
Благодаря!
Маратонки Puma, 43-28 см, 44 - 28,5 см.

# 2 467
  • София
Момичета,много моля някой,който има кецове или маратонки Пума да ми измери стелка на номер 41,42 или 43.Благодаря предварително

маратонки 42- стелка 27 см  Peace

# 2 468
  • Къде ли не...
Hrissy, по принцип от зеления сектор намаляват цените всяка седмица с няколко процента 75%,80%, но не на всички неща. Не се знае колко обаче ще паднат. Освен това, като паднат обиконовено вече са изчерпани размерите, така че чакането си е нож с две остриета. Едноевровите най-често се появяват в Албанците, там ги дебнем.

# 2 469
  • София
Момичета, направих поръчка и ми изписа,че поръчката ми е регистрирана. Само искам да попитам дава ми, че поръчката ми е направена с:пействам Paiement réalisé par CARTE BLEUE.От всички опции от падащото меню, другите възможности за карти бяха -американ експрес и труги, виза нямаше и аз отбелязах най-първата опция отгоре.Правилно ли съм направила всичко?

# 2 470
  • Къде ли не...
Момичета, направих поръчка и ми изписа,че поръчката ми е регистрирана. Само искам да попитам дава ми, че поръчката ми е направена с:пействам Paiement réalisé par CARTE BLEUE.От всички опции от падащото меню, другите възможности за карти бяха -американ експрес и труги, виза нямаше и аз отбелязах най-първата опция отгоре.Правилно ли съм направила всичко?
Да  Peace

# 2 471
  • Mediterraneo

Поизтървах темата, четох десетина страници назад, но не видях отзиви за това- http://www.laredoute.fr/vente-blouson-satin-petit-volume.aspx?pr … minipdp=undefined

Някой?

# 2 472
  • pomorie
препоръчайте ми дамски дънки в класическото синьо 29-38 с ниска талия

# 2 473
  • София
Да  Peace
Благодаря  bouquet

# 2 474
  • София
може ли да ми кажете това 34(44) кой размер е  newsm78  http://www.laredoute.fr/vente-jean-pantalon-imprime-dos-coupe-re … ts&pos=51_n_n 
Трябва ми 44 ама нещо се обърках  Confused

Общи условия

Активация на акаунт