Отговори
# 315
Вие сте такива съкровища- невероятен отбор все страхотни мацки! Благодаря ви за подкрепата! Сигурна съм, че всички ние ще се справим чудесно с предизвикателствата!

Прегръдки от нас!  ( бебка също е много развълнувана тази вечер)

# 316
Включвам се да питам нещо-купих си лиглин за болницата,трябва ли да го правя на парчета ,а и не трябва ли да е стерилен,нека някой да помогне Crazy,а също и капките за рахит ми казаха ,че ги спрели от производство-кога и как се слагат newsm78

# 317
Включвам се да питам нещо-купих си лиглин за болницата,трябва ли да го правя на парчета ,а и не трябва ли да е стерилен,нека някой да помогне Crazy,а също и капките за рахит ми казаха ,че ги спрели от производство-кога и как се слагат newsm78
Лигнина там ще си го оправяш Simple Smile
А за капките за рахит, всъщност сега не се ли дава вит Д, вместо тия капки newsm78

# 318
Честита рожба на Мим, много да я радва малката принцеса!
Днес много сте писали, едва ви изчетох, а аз не се включих по-рано, защото голямо разместване вкъщи направихме с мъжа ми след обяд, а сутринта майка ми беше на гости и направихме с нея малка разходка из квартала, като се вдигна мъглата на обяд. За сведение през по голямата част от разходката и аз усещах "боцкането" ниско долу. Смятам, че е нормално, най-вероятно бебо се наместваше Grinning.

# 319
  • софия
Явно на всички вече ни е тегаво...

Аз съм си с постоянни контракции... много гадно, въпреки хапчетата не ми става по-малко чувствителната матката.... а тези контракции май със или без болка водят до разкритие... знам ли... дано не !
Иначе мен като болка ме боли само операцията...

Още малко остана Simple Smile
Направо броя дните..

# 320
Здравейте сладуранки  Hug Срещичката ни наистина беше страхотна, голямо обсъждане падна Crazy

Аз също си имам дата вече - 26-ти януари  Flutter Точно след 2 седмици  Praynig

Иначе регледа днес бая се проточи - видеозон, после 20 мин. тонове/като казах, че на ЖК не са ми правили до сега запис/, после казах и за течението и че са ми давали разни неща без да ми вземат секрет...и лекарката вика -я се кавай на магарето аз да видя за какво става въпрос...Изкарах и акъла - вика, как може такова нещо, такава инфекция съм направила, десет минути ме чисти с разни тампони, напоени с лекарства...и само се възмущаваше на лекарите, дето не са ми обърнали до сега внимание... #2gunfire На мене ми идваше да ревна направо... Confused Изписа ми някакво лекарство, дето се слага три дни с апликатор, после 2 дена почивка и после...Гиназола...Аз много притеснено я питах дали няма да си докарам някакъв проблем като си ги поставям сама, ама според нея нямало...ама на мене въпреки всички си ми е притеснено...Обмислям даже вариант да търся някой лекар, за да ми ги постява той в нас - ше си платя колкото в нужно...Както и да е, важното е, че бебо е наред, измери го около 3 кг/тези 3.500 оная мойта незнам къде ги е видяла миналата седмица... newsm78/...И така...

Да не забравя - честита Йоанка, да носи много радост на мама и тати  Hug

И Пипи се е появила пак а... Wink А ние я бяхме отписали...

Лека вечер сладуранки, утре повече, че сега съм доста изморена от пътуването... Hug

# 321
  • Русе/Germany
Мами аз имам контракции Sad Мога ли да пия магнерод без да питам лекар?

# 322
  • Полски Тръмбеш
благодаря ви за хубавите пожелания и подкрепата от ваша страна  Hug наистина имам нужда- цял ден все рева, мн ми е мъчно че не мога да я видя... а като се сетя че не можах и да я пипна поне сърцето ми се къса..
Вики поне той милия е взел да се оправя... че и за него се тревожех- трябваше да го оставя но баща ми с поддържаща 38 гр температура и мевързожност да яде от раните в устата..вече почни нямал темп. и малко  помалко взел да яде и средичка с манджа..
ох за раждането.... Cry сутринта в неделя имах леко болки, ама  си викам сигурно дето заради Вики дето не бях спала 3 денонощия съм се поизморила и ще мине Rolling Eyes тръгнах да го карам на преглед при педиатърката му във в.т., но се наложи да я изчакам в братовчетками, че се забавила нещо... и там като ме пресви корема за 00 и ходих 3 пъти..-звъннах на док. и той каза да пия магнезия и нош-пато и да полегна..да ама не след 20 мин. пак в 00 и стоях половин час... и моя- тръгвай да те карам в Плевен че е 1 ч. и половина път, а бащати ще заведе Вики...  поплаках си че  го оставям толкова болен, но и контракциите не лъжеха.. приеха ме видяха че съм почнала раждане и се помъчиха със система да  го спрат но не успяха... и така започноха 27- часа мъки от 16 часа на 9-ти до 19 ч. на 10-ти.. болки но разкритието само 3см. док. се беше притеснил и обмисляше секцио.., но след 2 системи родих естествино със  вътрешни шевове.. но болкете бяха ужасни че накрая ми сложиха епидурална упойка..първото рождоне ми беше бързо и лесно.. но сега и двете доста се измъчихме..
това е в общи линии мн ми се насъбраха емоциите, но имало да става.
лека нощ за сега  и ще пиша пак когато мога Hug

# 323
Мим, измъчила си се, ама резултата си заслужава, скоро ще забравиш всичко, бъди силна  Hug

Някой беше споменал за хъркането  newsm78  - и мъжа ми казва че хъркам от скоро. Аз даже снощи като се унасях и се усетих че порхърквам  Embarassed , но това след бременността щело да мине, сега от притискането на органите и от килограмите ставало така

happy-mamma
хубава дата сте избрали, дано да я дочакате   Hug

amidala13
аз само веднъж правих микробиология и имах гъбички (през август) и оттогава само Гиназол вече 4 пъти  #Crazy , сега другият път пак микробиология ще ми пускат, ама аз ще съм в началото на 9-тия месец, дали ще има време да се лекувам ако има нещо по сериозно?

# 324
Ей, ама много припряни тия наш'те моми, бе! Хайде след 1-2 седмички вече и някой пишльо да се престраши! Wink
Мим_07, честитооооооо! Да ти е жива и здрава малката рожбичка с прекрасно име! Да ви носи само радости и хиляди хубави емоции!
Много си се поизмъчила с раждането, но резултата си заслужава! Моя син се роди със същите килограми и мерки като нейните, даже лекаря, които го изроди му викаше "стройния миньон", но бързо успя да навакса и на 1 година беше малко слонче-12 килограма. Гадно,че не можеш да си я виждаш, но нали всичко е за нейно добро! Сигурна съм,че съвсем скоро ще се оправи и ще се гушкате!
snejinka86 спокойно можеш да пиеш магнерот или магнерич без лекарско предписание, а ако контракциите са силни, може и с един но-шпа да се почерпиш и да се хоризонтираш, докато поне малко не намалят контракциите.
Нищо не съм купувала, нищо не съм приготвяла, нищо не съм прала, защото все си казвам,че има време , но сега като ви чета,че с всичко сте готови взе да ме обхваща паниката,но пусто суеверие. Време е май да се прехвърля в 21-ви век и да се стегна,че няма кой да ми помогне и всичко мен чака!
На мамите с определени дати, пожелавам спокойно и безпроблемно дочакването им (то почти не останало, но нали знаете на чуждо дупе... Wink) и най-прекрасните бебочества!
Лека и спокойна нощ, момичета!

# 325
mim_007  Hug Пожелавам ти вече всичко да е наред! Успокой се и се зареди с положителна енергия.
snejinka86, мисля че няма да е проблем. Все пак си само в 33 седмица  Thinking
amidala13  Hug и за теб
Хъркането - и аз, и аз  Laughing и майтап нося по темата  Laughing

# 326
  • софия
И аз съм се хващала така докато се унасям, че похърквам, ама се премествам  и спирам, пък мъжо само като помирише възглавницата и нищо не е в състояние да го събуди, нали ляга все след 3-4.... Simple Smile

На мен първия път ми се наложи да ми предизикат раждането.... та ... исках да питам... сега контракции, контранкции... ок, ама кога стават притеснителни... като са с болка ли? или като станат регулярни, щото аз хубаво все казвам "ще раждам на 9ти" ама...

# 327
Здравейте мамчета!
Днес бях на ЖК и както предполагах пак изоставаме с теглото с две седмици, бебчо е 1,8 кг. След прегледа ме успокоиха, че предвид моите размери, че съм по дребничка било нормално бебчо да е по-малък, а и ние с таткото не сме били големи бебета /родили сме се по 3кг./ Изписаха ми друг вид желязо /ампули/ но забравих как се казваха утре ще си ги купувам, че и хемоглобина вече ми е под 100. Това е за сега от нас следващата консултация ще е на 25.01
Честито бебче на Мим много здраве и скоро да се гушка при мама
Лека вечер  Hug

# 328
Е добре бе Бобчо, как четири пъти ... newsm78 Нали уж бил супер силен и веднага помагал, то за тая цена... Shocked  Доки вика, че бил с удължено дествие и до секциото трябвало да ме държи без гадове... #2gunfire Ама като те слушам - четири пъти, явно не е имало ефект ли, защо толкова много?

Марулке   bouquet

# 329
  • Русе/Germany
Ми девойки аз си пийнах един Магнерод и се опънах па да видим. Но вече рабрах със сигурност какво е това животно контракция Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт