Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
момичета незнам за вас ,но аз съвсем се разнежих, тези клипчета са невероятни

по този повод ви пускам един линк - приказката Незабравима ,сладурско е

http://www.youtube.com/watch?v=kkkgXtBg7Lw&feature=related
Страхотно е! Наистина! smile3521 И тези думи биха били достатъчни на Едже,за да разбере,че е безсмислено да се бори!

# 76
# 77
  • Варна
Естер ще ме умориш , скицо такава , нямам корем от смях  , все култови hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 78
# 79
Роси здравей мила

опс Ради и тя на линия

привет момичета  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Привет Кесарче    love001  love001  love001
Имам още малко да наваксам с четенето smile3529 и пак се връщам Hug

# 80

newsm10

.." Самата любов си ти! Моята съдба си ти!.....     /част от текста на песента/ newsm10

# 81
Ох, пък тези сцени като си спомня по колко пъти си ги пусках и връщах.Не можех да се наситя да ги гледам/както и сега де/ newsm03

# 82

newsm10 newsm10 newsm10 Колко сладки бяха тука! За първи път се събудиха заедно....

# 83
  • Варна
Рекси красиви снимки от невероятни епизоди , връщаш ни в доброто старо време  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Привет на Незабравимка , а и Каламитси била тук привет   newsm18 newsm18 newsm18

# 84
# 85
  • Русе
Момичета, радвам се на високия дух в темата! Ето, и нощната смяна пристига!

Аз обаче ще ви оставя, цял ден сме без парно/авария някаква/ и вътре е почти колкото навън!

До утре,дами! Ще спринтираме в новата тема!

Лека нощ! smile3524

# 86
# 87
# 88
  • Варна
Момичета, радвам се на високия дух в темата! Ето, и нощната смяна пристига!

Аз обаче ще ви оставя, цял ден сме без парно/авария някаква/ и вътре е почти колкото навън!

До утре,дами! Ще спринтираме в новата тема!

Лека нощ! smile3524

Вени събирай сили за утре , лека и спокойна  smile3524

# 89
  • София
момичета незнам за вас ,но аз съвсем се разнежих, тези клипчета са невероятни

по този повод ви пускам един линк - приказката Незабравима ,сладурско е

http://www.youtube.com/watch?v=kkkgXtBg7Lw&feature=related
Е, направо не е истина. Тъкмо се бях приготвила да постна точно този клип на Ради, защото е много трогателно пресъздадена приказката за тази любов и ти си го постнала  smile3555 Добре, че реших първо да прочета какво сте написали!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Шегувче, разби ме!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Айде и аз да участвам с един виц, за който се сетих, докато днес с Вени си говорехме за гукането:
Срещат се двама приятели, един от които е отскоро женен. Другият го пита "Как сте вкъщи след сватбата",  онзи отговаря " Супер сме! По цял ден си гукаме". Същите приятели се срещат след пет години. Онзи пита "Как сте? Жена ти още ли гука?", а нещастника отговаря "Гука, мамка й, не млъква"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт