Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 747
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лелеееееее, кво правите, бе мацки?  newsm09 Докато отида да забъркам илачите и вие се скъсахте от стихчета, клипчета и снимки!
Тарабас, Марийче, Боби, браво на вас! Марийче, я да се захващаш да пишеш и да не се съкаваш! Виж, колко хубави ти се получават!
Рекси, и ти умора нямаш! Направи ме  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ама наистина си ни е празнична темата днес!
Всички сте страхотни и Незабравими!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 181
здравейте,момичета с вас съм почти от самото начало,но само като гост на темата.За съжаление не мога да пиша много често,но може да се каже,че всеки ден съм с вас.Искам да благодоря на всички ви за това,което правите и за прекрасната тема,която без вас не би била същата.Също така огромни благодарности на момичетата,които превеждат
 newsm51

welcome welcome welcome welcome попаднала си при невероятни хора и с широко скроени сърца, забавлявай се

Добре дошла, и от мен! Забавлявай се с нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
здравейте,момичета с вас съм почти от самото начало,но само като гост на темата.За съжаление не мога да пиша много често,но може да се каже,че всеки ден съм с вас.Искам да благодоря на всички ви за това,което правите и за прекрасната тема,която без вас не би била същата.Също така огромни благодарности на момичетата,които превеждат
 newsm51

Добре дошла  welcome и не само като гост .Винаги когато можеш се включвай  newsm10

# 183
  • София
Здравейте и добър вечер на всички ! Имам една молба ако имате възможност и време може ли да преведете какво говори това сладкото човече че ми е любопитно Благодаря ви много предварително а ето го и сайта                         http://vimeo.com/17499518
Малката сладурка говори за ролята си ,но тя е в някакъв друг филм,не става въпрос за Незабравима,после я питат как си е загубила  зъбчето  hahaha hahaha hahaha hahaha  тя разказва как се е клатело и после паднало
Накрая казва и сега реклами
Сладурка! И как върти очички, ама нали се филмирах на мах, та все на Еда ми прилича!  smile3555

# 184
  • Варна
Ама съм заплес , за Боб и Шефката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 185

Вени, тези червени рози са за твоята "Омая", но .............. от мен . От Серхан сигурно утре ще пристигнат защото си ги заслужи.
Кесарче, слънце тук съм, но от 21 ч. все не мога да се включа. Пиша, пиша и ме изхвърля или ме бави както сега 15 мин.

# 186
  • Варна

Кесарче, слънце тук съм, но от 21 ч. все не мога да се включа. Пиша, пиша и ме изхвърля или ме бави както сега 15 мин.

шефке явно има проблем със сървъра , много оплаквания има днес

# 187
Здравейте и добър вечер на всички ! Имам една молба ако имате възможност и време може ли да преведете какво говори това сладкото човече че ми е любопитно Благодаря ви много предварително а ето го и сайта                         http://vimeo.com/17499518
Малката сладурка говори за ролята си ,но тя е в някакъв друг филм,не става въпрос за Незабравима,после я питат как си е загубила  зъбчето  hahaha hahaha hahaha hahaha  тя разказва как се е клатело и после паднало
Накрая казва и сега реклами

Благодаря много ! Днес попитах къде може да се изтегли филма но явно още е в снимки дано го пуснат и то с превод за да го гледам  Мерси  smile3525 cheers

# 188

Мога да седя и да си ги гледам цял ден и няма да ми омръзне..

/е, кръвното със сигурност ще го вдигна.. Grinning Grinning Grinning/

# 189
  • Варна
И от мен честит юбилей на всички!

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.

# 190

Мога да седя и да си ги гледам цял ден и няма да ми омръзне..

А тъкмо мислех да си лягам

# 191
  • Варна

сладури

# 192
момичета,някой може ли да ми каже,защо не си виждам постовете,които пиша newsm78?благодаря предварително

# 193
  • Варна
И от мен честит юбилей на всички!

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.

привет скъпа  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 194
тъй като не разбрах какво стана newsm78,искам да благодаря отново на всички за топлото посрещане,радвам се,че ви има

Общи условия

Активация на акаунт