Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 616
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Добре си, естествено! Представяш ли си, ако беше обратното?/Бганьо/

И на паметника ми ще пише:"Умря от студ, гледайки Незабравимата"! hahaha

# 616
Ох на някой да му прекъсва че на мене се скъса та чак по нервите ми ходи и ще трасна компа но си мисля че не е от нета защото всичко друго се отваря бързо благодаря за разбирането приятно гледане на всички
при мен няма проблем

# 617
Рекси, за страхотната фото сесия с която ни радваш!

# 618
 1 час до началото

anadana, ani06, aq-11, bganio, BoBoYana, danidorina, ddd_7, dorital, eliadn, filipas, foksi, galin4eto, ioanna_g, ioji, IR65, Isis, iva_0210, jvarbanova, kometka76, mariq_72, mipsy., moxito, nezabravimka, pkutieva, reksi, reni6, rumina, Svetlasim, unutulmaz80, valdes60, winona, yana_68, Анонимна (+ 7 Скрит/и) и 37 Гости преглежда(т) тази тема.

# 619
Ох на някой да му прекъсва че на мене се скъса та чак по нервите ми ходи и ще трасна компа но си мисля че не е от нета защото всичко друго се отваря бързо благодаря за разбирането приятно гледане на всички
И мен ме изхвърля от форума и пак трябваше да се регистрирам

# 620
Поздравления за шедьовъра на Дани и един скромен поздрав по повод на юбилея с един ден закъснение.

Юбилей

Честит на всички юбилей!
Шампанско нека да се лей
Поводът си заслужава
Една година вече става
Откак се дава Незабрава
Да се чукнем с мощен звън
Та да чуят всички вън
Да пребъдем в БГ Мама
Награда по-голяма няма
Легенди тука сътворихме
От любовта с шепи пихме
Сълзи ляхме, рев ревахме
Цели нощи сън не спахме
Днес празнуваме година
Нека стигнем до дузина!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 621
  • Русе
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

Тук върви гладко и много рядко прекъсва. Но ако има фрагмент накрая няма да го дават!

# 622
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за милите думи за скромното ми стихче! reverance
Рекси, с тия снимки ме налегна носталгията!  newsm03 newsm09 Боже, тоя сериал е част от живота ми завинаги smile3555- това е! newsm09

Е, да - ти все скромни ги пишеш, но от сърце...Ама и това от вчера май беше на "служебна тематика" също много ми хареса.
bye Kissing Heart reverance

# 623
  • София
Дани, прекрасна "Майчина обич" ! Истински затрогващо! Браво, мила!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Председателю, а добре си ни дошъл. Всички отсъствия са ти простени, ако ги извиняваш с такива стихове! И а дано са пророчески!  newsm17 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Мокси, гледам погрижила си се за нашия уют в бара.  HugА провери ли дали на тамошното телевизорче върви ATV-то?
Аз скромно ще се задоволя с едно червено винце, не че съм пияница, просто се лекувам!  hahaha hahaha hahaha
Е, готови ли сте да видим какво са ни забъркали в поредната доза лекарство?  ooooh!

# 624
  • Русе

Рекси, цветя и от мен за двудневните прекрасни снимки! txtloves txtloves txtloves

# 625
Бганьо ,Кометке  welcome
Председателю поздравления за "Юбилей "  newsm10smile3501 smile3501

Компания една песничка и от мен на Стефан Митров в която любовта не угасва . txtloves
http://www.vbox7.com/play:2ebb56e2

# 626
http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

Тук върви гладко и много рядко прекъсва. Но ако има фрагмент накрая няма да го дават!

А на кой сайт дават и фрагмен защото аз до сега все го гледам на този и се чудя после от къде има фрагмент като аз също чакам а не го пускат  newsm78 smile3521 newsm24  благода и наздраве но май и аз ще си сипя винце  newsm03

# 627
Поздравления за шедьовъра на Дани и един скромен поздрав по повод на юбилея с един ден закъснение.

Юбилей

Честит на всички юбилей!
Шампанско нека да се лей
Поводът си заслужава
Една година вече става
Откак се дава Незабрава
Да се чукнем с мощен звън
Та да чуят всички вън
Да пребъдем в БГ Мама
Награда по-голяма няма
Легенди тука сътворихме
От любовта с шепи пихме
Сълзи ляхме, рев ревахме
Цели нощи сън не спахме
Днес празнуваме година
Нека стигнем до дузина!

Бганьо, welcome Страхотен "Юбилей" И тъй като не обичаш цветята

# 628
Такаааа, след много мъка и опънати нерви, успях да вляза отново.  ThinkingЗащо така сървърът зацепва? newsm78

Айде, аз се присламчих до уискито от Мокси, че като гледам тези бутилки ще ми стигнат за да се успокоя.
Дани, Бай Ганьо, Тарабас, отчели сте се подобаващо, музата ви работи на пълни обороти. Браво! Отличен! smile3523 newsm51 newsm51 newsm51
Ади, никога не е късно и излишно да се опишат подобаващо зашеметяващите форми на Професора! Особено когато те са видими и с просто око! search #Crazy smile3548 Наздраве, компания!  Wine Glass newsm24 За юбилея! lovekiss

# 629

Меги извинявай нахалствам Embarassed, местя поста по напред ,че да са ни по-близичко сайтовете  за който ти отправям огромни благодарности  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт