True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 164
  • 700
  •   1
Отговори
# 330
Дубрютър, банда, зимен сън ли спите или сте замръзнали? Егати времето, егати чудото!!!

# 331
  • срещу двата комина :)))
Дубрютър, банда, зимен сън ли спите или сте замръзнали? Егати времето, егати чудото!!!
дубрутрю Joy голем снег и ужас,бе  Sick
снощи почнах да чета на Хю Лори книжката,не е лоша за сега  Joy

# 332
А, браво на теб, занимаваш се с интелектуални неща. Как е като писател, справя ли се?

# 333
Мараба  Wink
И аз днес се отдавам на творчество - почвам 2-ра книга  Blush Имам да нашляпам един доклад на бързо  Thinking и се завивам с шубичката  Laughing

След снощните приятни сънища /ама що не сънувам вече Джото, бииии  Tired/ не ми се бачка хич.

# 334
Кате, кажи кво сънува, де. А Джо сигурно трябва да си го опресниш, за да го сънуваш  Wink

# 335
Еее, па кво...хубави работи  Blush Като цяло една задушевна обстановка аз и едно бивше гадже, което в съня ми беше видна холивудска звезда, но снимаше само в анимации ?!? Та си припомняхме младините, че и ги възстановявахме даже. Много мил сън  Flutter
Божке, така кашля, че ще си изхрача дроба вече /сори за онагледяването  Mr. Green/

# 336
  • срещу двата комина :)))
А, браво на теб, занимаваш се с интелектуални неща. Как е като писател, справя ли се?
ами да ти кажа малко прочетох,но за сега става  Mr. Green

# 337
  • КиТ

Ха аз днес адски се радвам на снега,щот съм на топло и си го гледам през прозорчето,ква хубава гледчица Mr. Green Party Party Party Joy Joy Joy

Като време да си опресниш верно и Джото тутакси ша се появи на мястото на бившето гадже! Wink Peace

# 338
Еее, па кво...хубави работи  Blush Като цяло една задушевна обстановка аз и едно бивше гадже, което в съня ми беше видна холивудска звезда, но снимаше само в анимации ?!? Та си припомняхме младините, че и ги възстановявахме даже. Много мил сън  Flutter
Божке, така кашля, че ще си изхрача дроба вече /сори за онагледяването  Mr. Green/

Ако не беше тоя Ката-стайл детайл щях да се притесня, че са те подменили  hahaha

# 339
 hahaha Да бе, сега като се замисля чудесно би го играл Таз  hahaha

Същински хубавец  Blush

# 340
Или вълка от филмчето за койота bowuu

# 341
Ками, мчи то е койот от филмчето, би  hahaha Уили  Mr. Green Почти като Били - демек той е за Зиса  hahaha
Ама виж за Ну погоди не се бях сетила  tooth Само дето гадженцето няма нищо общо с моя Вълчан  Heart Eyes

# 342
# 343
  • КиТ
Таз много би му отивал на валчан Crazy hahaha hahaha hahaha ето новинка за него мое и да кандиса да играе супермен: http://www.trueblood-news.com/joe-manganiello-still-strong-in-th … -run-for-superman

Зисе мър виж кво туитнаха туко що,пускам ти го кат линк дан колабираш съвсем:
твоя Били прекрасен Sunglasses

# 344
О, Ирко, Батко да не е получил шут у седалището, би  hahaha Амчи честита ти "изненада", много ти приляга  Blush

Общи условия

Активация на акаунт