True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 15 197
  • 700
  •   1
Отговори
# 660
А, не се знае то... докато не го кажат официално, не мое да е сигурен човек, пък интереса на публиката е нещо летливо... Мисля, че поне 5 ще наредят, де, рпеди да му писне на бай Алън.

# 661
Аз както съм в съновен маратон - насъбрала съм матриал за поне още 3 сезона от ИК, ВН и супернатуралните  Mr. Green

# 662
Аз както съм в съновен маратон - насъбрала съм матриал за поне още 3 сезона от ИК, ВН и супернатуралните  Mr. Green

Ааа, ма продължаваш ли? Я раздуй, раздуй. Аз след Кармен ЕЛектра па сънувах Мечо.  Mr. Green

# 663
  • срещу двата комина :)))
дубрутру ,гугутки  Joy
аз малко зачезнах,но много рязко оня ден ме пратиха командировка в Търново  Rolling Eyes чак сега смогвам да ви видя  Heart Eyes

# 664
  • КиТ

Ааа, ма продължаваш ли? Я раздуй, раздуй. Аз след Кармен ЕЛектра па сънувах Мечо.  Mr. Green

Ми Като сподели,кво се сдържаш Crazy hahaha hahaha hahaha

# 665
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан!
Любов и вино да се леят през цялата година!

# 666
Дубрютър на празнуващите и на другите  Mr. Green

На ви едно спойлерче (баси и спойлерчето) за Алсид и Хесус: цък. Хареса ми майтапа, че се търси актьор под 2 м, сигурно ще им е трудничко да го намерят.  hahaha

# 667
# 668
  • КиТ
Честит Свети Валентин

и Трифон Зарезан Wine Glass,бъдете винаги пиян от любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
Добър вечер  Hug

Тематичен поздрав за всички True Blood: Valentine's Day (HBO)  Hug

Поздрав и от Джо  Laughing  (ще ме извинявате, ма не знам как да копирам страницата  Embarassed, та само цитата от туитъра поствам)

joemanganiello Joe Manganiello
Happy "V" Day everyone!

И малко фенско поздравче Wink

# 670
Тест за Катето, да види дали са си лика-прилика с Алсидунчо.  Mr. Green

# 671
Бе почнах да се тествам, ама много ми е кофти "свръзката", та като се прибираме довечера ще се видим дали сме си един за друг  Blush  Wink Мерси за теста  Hug

# 672

И малко фенско поздравче Wink

Леле майкооооо........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544

П.С Абе Цеци,ти как се сдоби с моя личен подарък от мистър Нортман??? Mr. Green

# 673
  • гр.София-Красна поляна
Чорила го е бе Трайки. Mr. Green

# 674
Кате, не знам какво да кажа Rolling Eyes, ама направих теста и ми се падна Алсид  Mr. Green

Аз се надявах на Мейсън, ама ... Няма проблем да ги разменим, ако на теб се падне Мейсън от Дневниците, нали?

Общи условия

Активация на акаунт